Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εσυ μην δινεις σημασια στα τεστ ωορηξιας λεμεεεεεε!!!!αααααααααααα με εχετε σκασει με αυτα και δεν ειναι εδω η κουμπαρουλα μου να σας κραξει!!!

το ξαναλεω η Μαχουλα τον μηνα που εμεινε εγγυος το τεστ ωορηξιας δεν της αμογελασε και ητανε απογοητευμενη!!!το καταλαβατε η μηπως να κανω και κ....α????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι κάνετε κοριτσάκια μου είδα ότι λέγατε για τεστακια (ωορρηξίας για να μην σας μπερδεύω γιατί κυκλοφορουν και ξανθιές),να σας πω και εγώ το πόνο μου?

έκανα την δευτέρα αχνό ,τρίτη πιο αχνο, συμπτώματα τίποτα, πέμπτη παρασκευή τίποτα γραμμη σκέφτηκα ότι θα έγινε την δευτέρα η ωορρηξία, σάββατο έχω κάτι ψιλοπονακια κάνω ένα δείχνει πιο έντονα από την δευτέρα κάνω και σημερα ακόμα πιο εντονη η γραμμη, ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΡΕ????????????????????????????????

Επεξεργάστηκαν by NENOS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραμονίτσα, τέλεια περάσαμε στον καφέ! Αν και κανονίστηκε τελευταία στιγμή, ωστόσο περάσαμε ωραία!

Γλώσσα δε βάλαμε μέσα, δεν μας έφτανε ο χρόνος να πούμε όλα όσα θέλαμε!

άντε μπείτε να μου πείτε πως περάσατε θα σκάσω, εγώ έχω ψιλοκρυωσει και δεν ήμουν για πολλά πολλα, αφήστε που ήθελα να κάνω και κάποια ψώνια.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Παλι δεν ειναι καμια εδω?????:(

σνιιιφφφφφφφφφφφφφ καλα τι παθαμε παλι ρε κοριτσια????

θα προσπαθησω να μπω αργοτερα

Φιλακια!

εγω εδω ειμαι....ΕΣΕΙΣ που ειστε????????????καλομαθαμε ε??/:cool::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...