Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Στείλε κανένα κομμάτι, μαρήηηηηη....!!!!

Με φοβάσαι??:cool::cool::cool:

οχι σαραντοποδαρουσα μου εσυ γιατι να σε φοβαμαι τετοιο γλυκο κολιτσακι ???εεεε???:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ!!!!!ΦΙΛΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑ!!!!!;););)
Κάτσε μαρή, λίγο!!!....Εγώ έκανα μισή ώρα για να αποφασίσω να σηκωθώ και να βάλω λάδι στην κατσαρόλα...

Μη μ'αφήνεις μόνη μου, μαζί της...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ε,όχι!!!!....Τις έπλυνα πριν 2 εβδομάδες, αυτή την εβδομάδα χαλαρώνω!!!:lol::lol::lol::lol:

ναι το καταλαβα αυτο οτι εισαι στην εβδομαδα χαλαρωσης απλα ειμαι περιεργη να σε δω στην εβδομαδα δρασης!!!!!!!!και υστερα αναρωτιομουν γιατι εισαι τσιλημπηθρο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κάτσε μαρή, λίγο!!!....Εγώ έκανα μισή ώρα για να αποφασίσω να σηκωθώ και να βάλω λάδι στην κατσαρόλα...

Μη μ'αφήνεις μόνη μου, μαζί της...

δεν ξερω αν σας το πα αλλα σημερα βλεπω πολυ καλα!!!!!!!!!:mad::x:x

λοιπον φευγω και εγω να σε αφησω να χρησιμοποιησεις ολα τα ποδια σου και να παω και εγω στον κορδελα μου!!!αντε καλη επιτυχια στον μουσακα τα λεμε αυριο αν ξυπνησει καμια νωρις να μπει στο αλλο να μου πει να ερθω εδω.:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι τρομερη διαφορα τα κιλα.....πως εγινες ετσι ντροπη!!!!αντε φιλακια μπιφτεκακι μου καλο βραδυ!!!και μην φας πολυ καλα???(σε πειλαζω):tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσακια.....

Γεννησαμε και γυρισαμε σπιτακι μας....

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και την συμπαρασταση.......

Μολις βρω λιγο χρονο θα σας πω λεπτομερειες....(ενταξει καποια πραγματα θα τα προσπερασω)

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.....

Γεννησαμε και γυρισαμε σπιτακι μας....

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και την συμπαρασταση.......

Μολις βρω λιγο χρονο θα σας πω λεπτομερειες....(ενταξει καποια πραγματα θα τα προσπερασω)

Και παλι να σου ζησει κοριτσι μου!!!Ξεκουρασου και εμεις εδω ειμαστε!:wink:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Μαχουλα κοριτσακι.........μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζησει ο παληκαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα στο ζεστο σας Χριστουγεννιατικο σπιτακι σας....κ οι τρεις μαζι!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Πηγατε γοα καφεδαααααακιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;

τελικα δεν ηρθα...γιατι εχτες με τους μαστορους στο σπιτι..εγινα λιωμα....8.30 ωρα το βραδυ φυγανε..κ μετα ειχα καθαρισμα.....

οποτε σημερα ειπα ..τιποτα ..μονο ξαπλα!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να περασατε σουπερ ε; Περιμενουμε νεα σας!:P:tongue: ;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Τσιλιμπήθρο??????.....57 κιλά είμαι, κι όταν παντρεύτηκα ήμουν 53!!!!!

Σε λίγες μέρες όμως θα ξεκινήσω κολυμβητήριο και θα ξαναγίνω κορμάραααααα!!!

Μαρή Νάντιμορ, μήπως είσαι ημίτρελη?

Αφού σήμερα σε είδα και δεν μου φάνηκες για 57 κιλά. Εγώ είμαι 58 και είμαι διπλάσια από σένα!!! Και σκεφτόμουν ότι πρέπει να αδυνατίσω και να γίνω σαν εσένα κουκλάρα!

Λες αυτό το ένα κιλό που έχουμε διαφορά, να κάνει όντως τέτοια διαφορά???

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D:D:p:p:p:p

Πηγατε γοα καφεδαααααακιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;

τελικα δεν ηρθα...γιατι εχτες με τους μαστορους στο σπιτι..εγινα λιωμα....8.30 ωρα το βραδυ φυγανε..κ μετα ειχα καθαρισμα.....

οποτε σημερα ειπα ..τιποτα ..μονο ξαπλα!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να περασατε σουπερ ε; Περιμενουμε νεα σας!:P:tongue: ;)

Ραμονίτσα, τέλεια περάσαμε στον καφέ! Αν και κανονίστηκε τελευταία στιγμή, ωστόσο περάσαμε ωραία!

Γλώσσα δε βάλαμε μέσα, δεν μας έφτανε ο χρόνος να πούμε όλα όσα θέλαμε!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...