Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα μαρη και εσυ δεν διαλεγες τιποτα πιο ευκολο και γρηγορο???μουσακα διαλεξες???μαλλον δεν ειχες αυγα προχειρα ε???
Μου έκανε ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΩΤΑ σήμερα και είπα να τον ανταμείψω...:lol::lol::lol:
ετσι ετσι......ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!λοιπον...ηρθαν τα θυματα...σορρυ οι καλεσμενοι!!!!!!!!!!!τα λεμε ναι????????φιλακια!!!!!!!!!!
Φιλάκια Έμα!!!!!....Καλά να περάσετε!!!
Μικρές σας αφήνω....γιατι ο συζηγος θέλει να δει στοιχημα...

Ναντιμοράκι μου το πιθανότερο να τα πούμε αυριο...

Σας φιλω και σας καληνυχτω..

Περιμένωωωω....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μικρές σας αφήνω....γιατι ο συζηγος θέλει να δει στοιχημα...

Ναντιμοράκι μου το πιθανότερο να τα πούμε αυριο...

Σας φιλω και σας καληνυχτω..

γεια σου και εσενα σωσιακι μου καλα να περασετε στον καφε αυριο!!!(ζηλευω!!):mad:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μου έκανε ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΩΤΑ σήμερα και είπα να τον ανταμείψω...:lol::lol::lol:

Φιλάκια Έμα!!!!!....Καλά να περάσετε!!!

Περιμένωωωω....!!!

εμ πες κοπελια οτι τα χρησιμοποιησες πιο νωρις τα αυγα να καταλαβουμεεεεεε.....!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ομορφες,θα φυγω κι εγω,εταξα στρουντελ με μηλο στο αρσενικο μου και θα μου λιποθυμησει σε λιγο!!!!!Αυριο πρωι ομως καφεδακι ε?????Α,ειδαμε το πρωτο χιονακι εδω!!!!Μολις πηρε να το στρωσει ομως το γυρισε σε βροχη...:(:(

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Ομορφες,θα φυγω κι εγω,εταξα στρουντελ με μηλο στο αρσενικο μου και θα μου λιποθυμησει σε λιγο!!!!!Αυριο πρωι ομως καφεδακι ε?????Α,ειδαμε το πρωτο χιονακι εδω!!!!Μολις πηρε να το στρωσει ομως το γυρισε σε βροχη...:(:(

καλα εεεε με αυτα που φτιαχνετε ολες αρχιζω και νιωθω αχρηστη εντελως!!!

ακου στρουντελ!!!και ειδες και χιονακι!!!αντε καλα γεια σου και εσενα αν και με αφηνεις στην τρελη με το μουσακα δεν πειραζει σε συγχωρω!!!φιλακια!!!:-P

Στείλε κανένα κομμάτι, μαρήηηηηη....!!!!
:cool::cool::cool::cool:.........μας απειλεις???:cool::cool::cool::cool::cool:
Με φοβάσαι??:cool::cool::cool:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ααα,δεν σας είπα...παράλληα με τον μουσακά πλένω και όλα τα κρύσταλλα από το σκρίνιο....Δεν πάω και πολύ καλά,ε?:lol:

μα γιατι το λες αυτο??? μηπως να ριξεις και κανα πλυσημο κουρτινων ταυτοχρονα λιγο τεμπελιτσα σε βρισκω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα εεεε με αυτα που φτιαχνετε ολες αρχιζω και νιωθω αχρηστη εντελως!!!

ακου στρουντελ!!!και ειδες και χιονακι!!!αντε καλα γεια σου και εσενα αν και με αφηνεις στην τρελη με το μουσακα δεν πειραζει σε συγχωρω!!!φιλακια!!!:-P

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

μα γιατι το λες αυτο??? μηπως να ριξεις και κανα πλυσημο κουρτινων ταυτοχρονα λιγο τεμπελιτσα σε βρισκω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ε,όχι!!!!....Τις έπλυνα πριν 2 εβδομάδες, αυτή την εβδομάδα χαλαρώνω!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...