Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δεν εκαν αλεμεεεεεεεεεεεεε...στεναχωριεμαι και δεν θελω χριστουγεννιατικα!:(:(

μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου δεν κανει να στεναχωριομαστε πρεπει να ειμαστε πολεμιστριες!!!!τωρα που ειναι και τετοια γιορτη χαρας!!!μακια μακια!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εκανα ενα ωορρηξιας αυτο το μηνα...και αυτο αρνητικο!!!!!!!!!!γυρισα τελη Νοεμβριου!!!

εσυ μην δινεις σημασια στα τεστ ωορηξιας λεμεεεεεε!!!!αααααααααααα με εχετε σκασει με αυτα και δεν ειναι εδω η κουμπαρουλα μου να σας κραξει!!!

το ξαναλεω η Μαχουλα τον μηνα που εμεινε εγγυος το τεστ ωορηξιας δεν της αμογελασε και ητανε απογοητευμενη!!!το καταλαβατε η μηπως να κανω και κ....α????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Οχι τιποτα αλλο,περυσι ζητησα απο τον Αγιο Βασιλη ενα μωρο και μου εφερε κουκλα-μωρο....Ειπα εγινε παρεξηγηση,ας δωσω τοπο στην οργη....Ελπιζω φετος να καταλαβει τι μωρο θελω!!!!!!:wink::wink::wink:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

η Ζουζου μεχρι τελος γεναρη θα εχει νινι!!!!!!!ταδε εφη μαρια!!!!!!!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!(κυματα εδω):tongue::rolleyes:

Αν φτιάξω εγώ σήμερα μουσακά να με χέ......ε!!!!:lol::lol::lol:

καλα μαρη και εσυ δεν διαλεγες τιποτα πιο ευκολο και γρηγορο???μουσακα διαλεξες???μαλλον δεν ειχες αυγα προχειρα ε???

εσυ μην δινεις σημασια στα τεστ ωορηξιας λεμεεεεεε!!!!αααααααααααα με εχετε σκασει με αυτα και δεν ειναι εδω η κουμπαρουλα μου να σας κραξει!!!

το ξαναλεω η Μαχουλα τον μηνα που εμεινε εγγυος το τεστ ωορηξιας δεν της αμογελασε και ητανε απογοητευμενη!!!το καταλαβατε η μηπως να κανω και κ....α????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν φτιάξω εγώ σήμερα μουσακά να με χέ......ε!!!!:lol::lol::lol:

ετσι ετσι......ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!λοιπον...ηρθαν τα θυματα...σορρυ οι καλεσμενοι!!!!!!!!!!!τα λεμε ναι????????φιλακια!!!!!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Μικρές σας αφήνω....γιατι ο συζηγος θέλει να δει στοιχημα...

Ναντιμοράκι μου το πιθανότερο να τα πούμε αυριο...

Σας φιλω και σας καληνυχτω..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ετσι ετσι......ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!λοιπον...ηρθαν τα θυματα...σορρυ οι καλεσμενοι!!!!!!!!!!!τα λεμε ναι????????φιλακια!!!!!!!!!!

Φιλακια κολιτσακι!!!!!Μακια μακια μακια :D:D:D

377052ur1qj2v0dg.jpg

φιλακια και καλα να περασετε!!!(οι καημενοι οι ανθρωποι ελπιζω να τσιμπησανε κατι πριν ερθουν):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...