Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πωπω, ταλαιπωρειται μωρε το καημενο,ειδικα στον υπνο, ε?

θυμαμαι παλια που οταν με επιανε βηχας, μου δενανε γυρω απο το λαιμο μου μαντηλι, βαμβακι απο μεσα βρεγμενο με οινοπνευμα για να κοιμηθω! Κάποιες φορες μου εκανε ομως εγκαυμα γιατι κραταγε πολλες μερες ο βηχας...

περαστικα του γλυκια μου, ελπιζω να του περασει συντομα!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σαι καλα κοριτσι μου!Αυτο με το οινοπνευμα το εχω ξανακουσει...μια φιλη μου εχει σημαδι απο εγκαυμα στο λαιμο απο αυτο...μαλλον τους επεσε λιγο παραπανω!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι,περιμενω τους γονεις μου να ρθουνε διοτι ωσ γνωστων το διπλωμα το εχω κορνιζα!!!ΒΕβαια...και κορνιζα να μην το ειχα...αφου εχουμε μονο ενα αυτοκινητο...παλι στη κορνιζα θα κατεληγα!!!:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

βρε καλο μου δεν πηγαινες να αγοραζεις κατι αλλο να βάλεις στην κορνιζα?? Πιο φθηνα θα σου εβγαινε, και θα ταιριαζε και περισσοτερο στη διακοσμηση του σπιτιου σου!! :P:lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

βρε καλο μου δεν πηγαινες να αγοραζεις κατι αλλο να βάλεις στην κορνιζα?? Πιο φθηνα θα σου εβγαινε, και θα ταιριαζε και περισσοτερο στη διακοσμηση του σπιτιου σου!! :P:lol:

Τι λες καλε!!!Ξες τι ωραια που ταιριαζει;;Το εχω μαζι με το διπλωμα της σχολης μου(που επισης δε χρησιμοποιω!!!):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ειμαι λιγο μπερδεμενη.......δεν ξερω εαν ειμαι καλα ή οχι.....:roll::roll::roll::roll:

Τι εγινε παιδακι μου;;;Για ριχτο......:rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Να σαι καλα ρε μαχουλα!Εμεις καλα!Εσυ πες μας πως εισαι;Αγωνιας για τη μεγαλη στιγμη;;

Ναι πλησιαζει ο καιρος και θελω να δω τον μπομπιρακο μου... να ειναι υγιης....

Αλλα και εσυ κοντευεις.. απο ετοιμασιες πως πας?

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ειμαι λιγο μπερδεμενη.......δεν ξερω εαν ειμαι καλα ή οχι.....:roll::roll::roll::roll:

Γεια σου Κατια.... αχ ποσο καιρο εχω να σου μιλησω... τι επαθες καλη μου?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...