Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Χαπάκι μου, ηρέμησες τώρα?...Όλα καλά θα πάνε,cool baby, cool!!!:D:D

Κατιουσκάκι τι κάνεις εσύ?...Ψήνεσαι να έρθεις την Κυριακή για καφεδάκι?

Χαπάκι μου,εσύ?

Καιγομαι...οχι απλως ψηνομαι...:lol::lol:Αλλα δεν μπορω την Κυριακη....γι αυτο εκλαιγα!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(

Μου εχουν λειψει οι συναντησεις,αν και στις προηγουμενες δεν καταφεραμε να συγχρονιστουμε και να γνωρισω και σενα,τωρα ηταν ευκαιρια ρε γμτ...να γνωριζα και τα υπολοιπα κοριτσια!!!!:-(:-(:-(:-(

Μηπως .....λεω μηπως.......θα σας αρεσε να ερχοσασταν Κορινθο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Αααα καλο εεεεε????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί θες μαρή? αϊ από δω..

Εσένα αν είναι θα έρθω να σε πάρω από το σπίτι.

μαρη με συγκηνισες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια λες? αχ ποσο σ'αγαπω!

θελω και γω πολυ να ερθω, και 95% θα ερθω, θα το ξερω αυριο,

ακου δουλειες.....................

1.την Κυριακη, ο κουμπαρος μας ως ναυτικος φευγει και θα ερθει το καλοκαιρι, αρα πρεπει να τον χαιρετησουμε!

2, εχει γενεθλια η μια κουμπαρα μου, αλλα θα τη δουμε το βραδυ και

3,γενναει η αλλη κουμπαρα μου, που με παντρεψε, μαλλον Σαββατο με ραντεβου,

αυτα μονο για Σαββατο κυριακο!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα μαρη μαλλον θα ερθω για να χαιδεψω τη νυφη μου!!!!!!!!! οχι για σενα!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καιγομαι...οχι απλως ψηνομαι...:lol::lol:Αλλα δεν μπορω την Κυριακη....γι αυτο εκλαιγα!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(

Μου εχουν λειψει οι συναντησεις,αν και στις προηγουμενες δεν καταφεραμε να συγχρονιστουμε και να γνωρισω και σενα,τωρα ηταν ευκαιρια ρε γμτ...να γνωριζα και τα υπολοιπα κοριτσια!!!!:-(:-(:-(:-(

Μηπως .....λεω μηπως.......θα σας αρεσε να ερχοσασταν Κορινθο????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Αααα καλο εεεεε????

Κατιουλα μου περαστικα!

παντως Κορινθο πιο γρηγορα θα ερθουμε απο οτι να πας κεντρο

Κατιουλα μου περαστικα!

Με τον προαστιακο ουτε μια ωρα!!!!!!!!Και χωρις ταλαιπωρια!!!!

Καλημερα Τζορτζακι!!!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πααααρα πολυ! μετριεμαι την ιδια ωρα (την ωρα που ξυπναω να απω στην δουλεια) και παρατηρησα απ ο36.2 που ειχα στην περιοδο πηγε 36 αλλα δυο μερεσ εχει μεινει εκει και με μπερδεψε. επισησ επειδη συνηθως εχω μεγαλο κυκλο μου φαινεται περιεργο να εχω τοσο νωρισ ωορηξια αλλα τα πονακια τι να ητανε? παντα; ποναω στην ωορηξια...τεσπα θα δουμε. για ατ τεστ ξερεισ κατι??

Hapiness χιιλια συγχαρητηρια κοπελα μου! τελεια εγκυμοσυνη να εχεισ!!!!

δυστυχως για τεστ δεν ξερω...αλλα μην αγχωνεσαι...κανε αυτο που λενε ολοι.....ανελεητο ντοην ντοην απο την 9η μερα του κυκλου σου μεχρι την 20η (λεω εγω) ανα δευτερη μερα, και θακατσει και το μπεμπε που θα παει???:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κατιουλα μου περαστικα!

Ααααα εαν καταλαβα σωστα για το περαστικα....οχι δεν ειμαι αρρωστουλα

καιγομαι για να ερθω!!!!:lol::lol::lol::lol:

Με τον προαστιακο ουτε μια ωρα!!!!!!!!Και χωρις ταλαιπωρια!!!!

Καλημερα Τζορτζακι!!!!!!!!!!!!:D

ναι ρε συ το ξερω, πιο κοντα ειναι!

εγω μενω Πειραια και για να παω Αθηνα, θελω μια ωρα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

ολεσ καλα?

να σασ ρωτησω ξερετε να μου πειτε σχετικα με την θερμομετρηση πως δουλευει το συστημα..δλδ ειμαι στην 10η μερα του κυκλου και χθες και σημερα εχω 36 το πρωι μετριεμαι με θερμομετρο απο το στομα..αυτο σημαινει οτι ειμαι πριν την ωορηξια? και αν ναι πρεπει απο τωρα να "γυμναζομαι" ή να περιμενω καλυτερα?

επισησ για ρπωτη φορα δοκιαμσα τεστ ωορηξιασ αλαλ και τισ φδυο μερεσ μου βγηκαν αχνα θετικα...σημαινει οτι η ωορηξια ειναι κοντα? να σασ πω επισησ οτι προχθες και χθες πονουσε και η κοιλια μου..

εχω μπερδευτει λιγο με την ωορηξια..αν ξερει καποια να με παραπεμψει σε καποιο link που να τα δειχνει αναλυτικα...

ελπιζω να μην σασ κουρασα.

τι αλλα νεακια???

εγώ πάλι κοριτσάκι μου έχω να σου πώ ... πέταξέ τα όλα και πάρε κεριά, κρασιά και ωραία φαγητά... κάνε βουρ στον αντρούλη σου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, φρόντισε να έχεις ισχυρούς οργ.. γκουχου γκουχου.... και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει... :wink:

U6Vip2.png

εγώ πάλι κοριτσάκι μου έχω να σου πώ ... πέταξέ τα όλα και πάρε κεριά, κρασιά και ωραία φαγητά... κάνε βουρ στον αντρούλη σου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, φρόντισε να έχεις ισχυρούς οργ.. γκουχου γκουχου.... και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει... :wink:

συμφωνω απολυτως!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...