Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή ισχύει ο καφές την Κυριακή στις 11?....Και που?

Να ανοίξουμε θέμα!!!

Θα πατε για καφεδακι?????????????????????

κλαψψψψψψ...........αυτη την Κυριακη?????????????

Σελωωωωωωωωωω και γωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!κλαψ.....

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Χαπάκι μου, ηρέμησες τώρα?...Όλα καλά θα πάνε,cool baby, cool!!!:D:D

Κατιουσκάκι τι κάνεις εσύ?...Ψήνεσαι να έρθεις την Κυριακή για καφεδάκι?

Χαπάκι μου,εσύ?

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

ολεσ καλα?

να σασ ρωτησω ξερετε να μου πειτε σχετικα με την θερμομετρηση πως δουλευει το συστημα..δλδ ειμαι στην 10η μερα του κυκλου και χθες και σημερα εχω 36 το πρωι μετριεμαι με θερμομετρο απο το στομα..αυτο σημαινει οτι ειμαι πριν την ωορηξια? και αν ναι πρεπει απο τωρα να "γυμναζομαι" ή να περιμενω καλυτερα?

επισησ για ρπωτη φορα δοκιαμσα τεστ ωορηξιασ αλαλ και τισ φδυο μερεσ μου βγηκαν αχνα θετικα...σημαινει οτι η ωορηξια ειναι κοντα? να σασ πω επισησ οτι προχθες και χθες πονουσε και η κοιλια μου..

εχω μπερδευτει λιγο με την ωορηξια..αν ξερει καποια να με παραπεμψει σε καποιο link που να τα δειχνει αναλυτικα...

ελπιζω να μην σασ κουρασα.

τι αλλα νεακια???

Διαφημίσεις

εγω ειμαι λιγο μακρυα για να ερθω απο κρητη αθηνα...τι λες???

καλημερα και στην κατια που δεν ειδα πριν...

ναι τωρα ειμαι πιο ηρεμη....το μονο που σκεφτομαι ειναι αν ηταν καλη η χοριακη μου??

76IGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΠΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

δεν ειχα ιντερνετ χθες και δε μπορεσα να μπω, μου το ειπε η Αθηνα και χαρηκα παρα πολυ!

168636mp74z4q2xb.jpg

με το καλο φιλεναδα!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Δηλαδή ισχύει ο καφές την Κυριακή στις 11?....Και που?

Να ανοίξουμε θέμα!!!

κοίτα.. εγώ μέχρι στιγμής έχω καταφέρει και το αφήνω κενό το Κυριακάτικο πρωϊνό μου. επειδή δεν αναφέρθηκε ξανά τίποτα... και δικαίως γιατί από μένα μάλλον περίμενες να σου πω :mrgreen: σκεφτόμουν μπας και σε πάρω τηλ Σάββατο και κανονίζαμε επί τόπου αν μπορούσαμε και θέλαμε και όσες μπορούσαμε και θέλαμε.... Να ανοίξουμε θέμα αλλά δεν ξέρω το πού..... θα ήθελα να αποφύγω μέσα μαζικής μεταφοράς... και με σένα δηλαδή θα κανόνιζα να συναντηθούμε κάπου και μετά θα σε πήγαινα σπίτι με το τουτού. Τώρα για όσες κινούνται ούτως ή άλλως με ΜΜΜ (το ξέρω οτι τα θέλω όλα δικά μου :() ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια έχει 2 πολύ ωραίες καφετέριες που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε.. εύκολο και για όσες έχουν αυτοκίνητο και για όσες κινούνται με τρένο. Και φυσικά εύκολο και για μένα. για σκεφτείτε το κορίτσια...

U6Vip2.png

κοίτα.. εγώ μέχρι στιγμής έχω καταφέρει και το αφήνω κενό το Κυριακάτικο πρωϊνό μου. επειδή δεν αναφέρθηκε ξανά τίποτα... και δικαίως γιατί από μένα μάλλον περίμενες να σου πω :mrgreen: σκεφτόμουν μπας και σε πάρω τηλ Σάββατο και κανονίζαμε επί τόπου αν μπορούσαμε και θέλαμε και όσες μπορούσαμε και θέλαμε.... Να ανοίξουμε θέμα αλλά δεν ξέρω το πού..... θα ήθελα να αποφύγω μέσα μαζικής μεταφοράς... και με σένα δηλαδή θα κανόνιζα να συναντηθούμε κάπου και μετά θα σε πήγαινα σπίτι με το τουτού. Τώρα για όσες κινούνται ούτως ή άλλως με ΜΜΜ (το ξέρω οτι τα θέλω όλα δικά μου :() ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του ηλεκτρικού Κάτω Πατήσια έχει 2 πολύ ωραίες καφετέριες που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε.. εύκολο και για όσες έχουν αυτοκίνητο και για όσες κινούνται με τρένο. Και φυσικά εύκολο και για μένα. για σκεφτείτε το κορίτσια...

ΠΟΠΟ αρχισες παλι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

και παίζει και το άλλο.. Αθήνα Αθήνα Αθήνα.... Αθήνιασα πια... ο Πειραιάς καλέ κορίτσια τί έχει?

Μήπως όσες έχουμε αυτοκίνητο διαθέταμε τα τουτούνια μας και συναντιόμασταν με τις υπόλοιπες στον σταθμό του Πειραιά και πηγαίναμε τίποτα προς μικρολίμανο πλευρά π.χ. ή Καστέλλα..... κάπου εκεί τες πα....

U6Vip2.png

Καλημερα κοριτσακια:-P:-P:-P

ευτυχιω....και παλι συγχαρητηρια και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, η χοριακη σου ειναι σουπερ αφου ακομα ουτε καθυστερηση δεν εχεις...οποτε τωρα αραααααξεεεε:lol:

αγαπητη γιαλουνγκα(καλα το γραψα τωρα αυτο?) πρεπει απο την πρωτη μερα του κυκλου σου να θερμομετρησε το πρωι απο το στομα....θα παρατηρησεις οτι καθε μερα η θερμοκρασια σου θα ναι περιπου σε ιδια επιπεδα 36 δηλαδη και μια μερα πριν την ωορρηξια σου η θερμοκρασια θα πεσει κατα 3 με 4 δεκατα δηλαδη θα παει η στο 35 και κατι αν εισαι σταθερα 36, η αν εισαι σταθερα 36,3 θα παει περιπου 36. την αμεσως επομενη μερα που θα ειναι η μερα που θα εχει πεσει το αυγουλακι σου η θερμοκρασια σου θα ανεβει κατα 3,4 δεκατα και θα συνεχισει να ανεβαινει μεχρι την προηγουμενη μερα που θα σου ερθει η περιοδος (μακρια απο μας) οπου πεφτει παλι βεβαια....ολα αυτα θελουν παρατηρηση και καλο ειναι να γραφεις τις θερμοκρασιες σου για να μπορεις να συγκρινεις...επισης πρεπει να βαζεις θερμομετρο την ιδια περιπου ωρα...

αυτααααα:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημερα κοριτσακια:-P:-P:-P

ευτυχιω....και παλι συγχαρητηρια και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη, η χοριακη σου ειναι σουπερ αφου ακομα ουτε καθυστερηση δεν εχεις...οποτε τωρα αραααααξεεεε:lol:

αγαπητη γιαλουνγκα(καλα το γραψα τωρα αυτο?) πρεπει απο την πρωτη μερα του κυκλου σου να θερμομετρησε το πρωι απο το στομα....θα παρατηρησεις οτι καθε μερα η θερμοκρασια σου θα ναι περιπου σε ιδια επιπεδα 36 δηλαδη και μια μερα πριν την ωορρηξια σου η θερμοκρασια θα πεσει κατα 3 με 4 δεκατα δηλαδη θα παει η στο 35 και κατι αν εισαι σταθερα 36, η αν εισαι σταθερα 36,3 θα παει περιπου 36. την αμεσως επομενη μερα που θα ειναι η μερα που θα εχει πεσει το αυγουλακι σου η θερμοκρασια σου θα ανεβει κατα 3,4 δεκατα και θα συνεχισει να ανεβαινει μεχρι την προηγουμενη μερα που θα σου ερθει η περιοδος (μακρια απο μας) οπου πεφτει παλι βεβαια....ολα αυτα θελουν παρατηρηση και καλο ειναι να γραφεις τις θερμοκρασιες σου για να μπορεις να συγκρινεις...επισης πρεπει να βαζεις θερμομετρο την ιδια περιπου ωρα...

αυτααααα:lol:

σε ευχαριστω πααααρα πολυ! μετριεμαι την ιδια ωρα (την ωρα που ξυπναω να απω στην δουλεια) και παρατηρησα απ ο36.2 που ειχα στην περιοδο πηγε 36 αλλα δυο μερεσ εχει μεινει εκει και με μπερδεψε. επισησ επειδη συνηθως εχω μεγαλο κυκλο μου φαινεται περιεργο να εχω τοσο νωρισ ωορηξια αλλα τα πονακια τι να ητανε? παντα; ποναω στην ωορηξια...τεσπα θα δουμε. για ατ τεστ ξερεισ κατι??

Hapiness χιιλια συγχαρητηρια κοπελα μου! τελεια εγκυμοσυνη να εχεισ!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...