Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε παλιοκόριτσα μαζευτήκατε ολες και δεν με φωνάξατε?

ντροπή σας και έχω να σας πω ευχάριστα νέα!

εγω τώρα με ποιον θα τα μοιραστώ?

Λοιπόν..............................

ΟΧΙ δεν είμαι έγκυος!

τα ευχάριστα είναι ότι έκανα εξέταση προλακτίνης και το αποτελεσμα από 22.5 που ήταν εχει πάει .............................5 !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσακια τωρα γυρισα σπιτι.....

τα νεα εχουν ως εξης: η χοριακη ειναι 99,36 και ο γιατρος ειπε πως με τον κυκλο που ειχα τον τελευταιο καιρο ειναι παρα μα παρα πολυ καλη....θα ξανακανω τη δευτερα αλλη μια και μετα θα μου πει ποτε θα κανουμε υπερηχο....

ειπε να προσεχω παρα πολυ και να μην σταματησω να περνω τα χαπια που μου ειπε

αυτα εν ολιγης...τι εχετε να πειτε???

76IGp3.png

λοιπον κοριτσακια τωρα γυρισα σπιτι.....

τα νεα εχουν ως εξης: η χοριακη ειναι 99,36 και ο γιατρος ειπε πως με τον κυκλο που ειχα τον τελευταιο καιρο ειναι παρα μα παρα πολυ καλη....θα ξανακανω τη δευτερα αλλη μια και μετα θα μου πει ποτε θα κανουμε υπερηχο....

ειπε να προσεχω παρα πολυ και να μην σταματησω να περνω τα χαπια που μου ειπε

αυτα εν ολιγης...τι εχετε να πειτε???

΄καλέ έχω χάσεις κάτι?

είσαι εγκυούλααααααααααααααααααααααααααα

συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααααααα

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

έτσι να είναι όλη σου η ζωή, να έχεις μόνο ευχάριστες στιγμούλες.

να προσέχεις τώρα ε?

κανενα συμπτωματάκι έχεις?

γεια σου νεμος,ευχαριστω καλη μου ,ευχομαι κι εσυ συντομα να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!

οχι μονο το στηθος μου ειναι λιγο πρησμενο και ποναει και λιγο συχνοουρια απο χθες,τιποτα αλλο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθεράκι αφού πλέον είναι και επίσημο πάω ν ανοίξω θεματάκι!

Νενούκο γειααααα!!!Τέλεια τα νέα με την προλακτίνη σου.Και μένα έπεσε αλλά μάλλον πιο κάτω από το φυσιολογικό....και δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Λυσσάξατε χθες βράδυ όργια και τι είδα??????

....επέστρεψε κι η Κρις??????....τέλεια!!!

Εγώ ήμουν ξάπλα από τους πόνους της σιχαμένης, ούτε να γυρίσω πλευρό δεν μπορούσα και δεν ήμουν καλά και ψυχολογικά.

Αλλά σήμερα είμαι καλύτερα...Περιμένω να μου φτιάξετε το κέφι...

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!:D:D

Πάντως άλλη φορά, να με παίρνετε τηλέφωνο όταν μαζευόσαστε όλα τα καλά τα φρούτα,ναι?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλά μαρή εσύ στον ύπνο σου μας έβλεπες και μπήκες τόσο πρωί??? Αυτό θα πεί αγάπη!!!!

Και μου λεγε χθες ο άντρας μου φεύγοντας... Σίγουρα δεν θες ανοιχτό το pc? όχι του λέω τί να το κάνω τα κορίτσια ούτως ή άλλως δεν μπαίνουν πια.... ΝΑΑΑΑΑΑΑ χαζή!!! να μάθω άλλη φορά.. Ζηλεύω τώρα!

Ευτυχούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου.. μπράβο κορίτσι μου!

U6Vip2.png

Εγώ ήμουν ξάπλα από τους πόνους της σιχαμένης, ούτε να γυρίσω πλευρό δεν μπορούσα και δεν ήμουν καλά και ψυχολογικά.

Αλλά σήμερα είμαι καλύτερα...Περιμένω να μου φτιάξετε το κέφι...

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!:D:D

μην σκας κορίτσι μου θα σε πάω εγώ την Κυριακή να σε κεράσω καφεδάκι να δεις την φάτσα μου να ξεραθείς από τα γέλια... αφού δεν χρειάζεται να σου πώ και πώς είμαι για να με αναγνωρίσεις..... τέτοια χαζόφατσα δεν υπάρχει άλλη :lol: Και μετά θα σκάνε οι άλλες... από την ζήλια τους που δεν είχαν την τύχη σου.... :cool:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις τώρα που έχω χρόνο δεν είναι καμμία εδώ... ΡΕ ΤΣΟΥΠΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ.......

Πάω να φτιάξω καφέ χιχι

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...