Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Του είπα να παέι να πάρει κάτι άλλα που μοιάζουν με ήλιους. Πώς τα λένε, μαργαρίτες? Τέλος πάντων, δεν είμαι και πολύ σχετική ούτε με τα λουλούδια.

δεν πειραζει καλο μου, σημασια εχει οτι τα πας καλα με αλλα πραγματα οπως πχ με την μαγειρικη!!!(ακους εκει πως τα λενε..μαργαριτες??):tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Έχω βάλει στο φούρνο κοτόπουλο με πατάτες να ψήνεται.

Όμως, επειδή θέλω να καπνίσω, έχω φέρει το λάπτοπ ακριβώς δίπλα στην κουζίνα (πάνω στον πάγκο). Επάνω στα μάτια της κουζίνας έχω βάλει το σταχτοδοχείο και ένα ποτήρι χυμό. Έχω ανοίξει απορροφητήρα και καπνίζω φυσώντας τον καπνό προς τον απορροφητήρα, για να μην μυρίσει το σπίτι (έτσι καπνίζω μέσα στο σπίτι το χειμώνα).

Όμως ο φούρνος καίει κι εγώ έχω βάλει την καρέκλα μου μπροστά στο φούρνο και κοντεύω να γίνω φουρνιστή.

Πάω να σκάσω.

Διαφημίσεις

ελπιζω να μην μας χ..........ς????:lol::lol::lol::lol::tongue:

εσυ αγαπη ενταξει το τραβηξες το καζανακι ή οχι ακομα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Όμως, επειδή θέλω να καπνίσω, έχω φέρει το λάπτοπ ακριβώς δίπλα στην κουζίνα (πάνω στον πάγκο). Επάνω στα μάτια της κουζίνας έχω βάλει το σταχτοδοχείο και ένα ποτήρι χυμό. Έχω ανοίξει απορροφητήρα και καπνίζω φυσώντας τον καπνό προς τον απορροφητήρα, για να μην μυρίσει το σπίτι (έτσι καπνίζω μέσα στο σπίτι το χειμώνα).

Όμως ο φούρνος καίει κι εγώ έχω βάλει την καρέκλα μου μπροστά στο φούρνο και κοντεύω να γίνω φουρνιστή.

Πάω να σκάσω.

Εεεεε τωρα ριξε και ενα κ@τουρημα......πηγαινει πολυ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:αρχισαμε παλι!!!:lol::lol::lol::lol:

Άρχισαν τα όργανα,

σήκω απ' τη θέση σου,

χόρεψε ζεϊμπέκικο,

λύγισε τη μέση σου.

Χτύπησε τα πόδια σου

πάνω στον ασίκικο σκοπό,

έτσι μου γουστάρεις,

έτσι σ' αγαπώωωωωω

Διαφημίσεις

εσυ αγαπη ενταξει το τραβηξες το καζανακι ή οχι ακομα???

Αμεεεεεεεεεεεεε το τραβηξα ειδες ποσο γρηγορα γυρισα????:lol:

Πάω να σκάσω.

Εκτος απο μπουτι κοτοπουλο θα φατε και ψητο μπουτακι Μπιμπιτσας???:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βπιτσα ακου....καθαριζεις τις πατατες,τις κοβεις μικροτερες απο οτι του φουρνου και τις βραζεις μεχρι να μαλακωσουν πολυ.Στραγγιζεις.Λιωνεις βουτυρο στην κατσαρολα και ριχνεις τις πατατες και γαλα.τις πατας με πηρουνι να λιωσουν και ανακατευεις για λιγα λεπτα.Ριχνεις οτι θες απο μπαχαρικο (οτι σου αρεσει)Εγω βαζω μαυρο-κοκκινο πιπερι και αλατι και τριβω κεφαλοτυρι οταν σερβιρω.

Για 4 πατατες,μισο λιτρο γαλα και 3-4 κουταλιες βουτυρο.

Μανιταρια πλευρωτους για πανε και πορτομπελλο εφερε ο αντρας να τα κανω απο βδομαδα κρασατα που θα νηστευουμε κιολας.

Κρις,τα διαβασα τα σχολια σου!!!!!Νομιζες εφυγα εεεεε?????:mad::x:x

377052ur1qj2v0dg.jpg

Άρχισαν τα όργανα,

σήκω απ' τη θέση σου,

χόρεψε ζεϊμπέκικο,

λύγισε τη μέση σου.

Χτύπησε τα πόδια σου

πάνω στον ασίκικο σκοπό,

έτσι μου γουστάρεις,

έτσι σ' αγαπώωωωωω

Αλαααααααααααααααα..............130523p8ytjaj7qa.gif

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλά που μου το θύμισες και σφίγγομαι τόση ώρα και νόμισα πώς είναι από τη ζέστη!:D:D:D:D:D

Δεν πιστευω να τα εκανες επανω σου και γι αυτο να ζεσταινεσαι τοσο???:lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άρχισαν τα όργανα,

σήκω απ' τη θέση σου,

χόρεψε ζεϊμπέκικο,

λύγισε τη μέση σου.

Χτύπησε τα πόδια σου

πάνω στον ασίκικο σκοπό,

έτσι μου γουστάρεις,

έτσι σ' αγαπώωωωωω

ωωωωωωωωωωπαααααααααααααα!!!!!!!!!!

ειμαι γυναικα του κεφιου!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...