Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλε μιλουσα στο τηλ και εκανα και πιπι μου (οχι ταυτοχρονα για να προλαβω μρικες το λεω):tongue:

Εγώ πάλι, πολλές φορές το κάνω ταυτόχρονα, ειδικά όταν η κουβέντα στο τηλέφωνο είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλω να τη διακόψω.

Και για να μην ακούγεται το τσιρ τσιρ από το πιπί, ανοίγω δυνατά τη βρύση, για να νομίζουν ότι πλένω πιάτα:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζούνα, πώς γίνεται ο πουρές με μανιτάρια?

Ή μάλλον ο πουρές ξέρω πώς γίνεται.

Παίρνω ένα κουτί πουρέ Κνορ. Βάζω το γάλα στην κατσαρόλα, ρίχνω κι έναν κύβο Κνορ αν θέλω και μόλις ζεσταθεί ρίχνω μέσα σιγά σιγά το περιεχόμενο του κουτιού του πουρέ Κνορ και λίγο βιτάμ ή βούτυρο και ανακατεύω αργά αργά.

Τα μανιτάρια χωριστά τα κάνεις? Τα ψήνεις ή τα κάνεις στην κατσαρόλα?

Τι μανιτάρια παίρνεις? Πλευρώτους, πορτομπέλο ή κονσέρβα?

Κορίτσια, σόρρυ αλλά δεν είμαι πολύ σχετική με τη μαγειρική.

καλε τι βομβαρδισμος ερωτησεων ειναι αυτος???θα την καψεις την ζουζου μας ασε που δεν νομιζω να ξερει να σου απαντησει και αυτη στην τυχη τα κανει μην νομιζεις και το ονομαζει οπως θελει μετα:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Στα 50 μαλλον θα ξεχασεις το ξυλο που θα φας εσυ!!!

Γεια κολιτσακι μου!!:tongue:

Γεια σου κι εσένα Ήλιε μου!

(Είπα προχθές στον άντρα μου να πάει να μου αγοράσει Ήλιους και έψαχνε ο άμοιρος τα ανθοπωλεία και ήρθε σπίτι έξαλλος και μου είπε ότι είναι χειμώνας και δεν υπάρχουν Ήλιοι)

Εγώ πάλι, πολλές φορές το κάνω ταυτόχρονα, ειδικά όταν η κουβέντα στο τηλέφωνο είναι ενδιαφέρουσα και δεν θέλω να τη διακόψω.

Και για να μην ακούγεται το τσιρ τσιρ από το πιπί, ανοίγω δυνατά τη βρύση, για να νομίζουν ότι πλένω πιάτα:D:D:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol:

ελπιζω να μην κανεις και αλλα πραγματα ταυτοχρονα στις ενδιαφερουσες συζητησεις!!!:wink:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γεια σου κι εσένα Ήλιε μου!

(Είπα προχθές στον άντρα μου να πάει να μου αγοράσει Ήλιους και έψαχνε ο άμοιρος τα ανθοπωλεία και ήρθε σπίτι έξαλλος και μου είπε ότι είναι χειμώνας και δεν υπάρχουν Ήλιοι)

ααααααααααχ τον καημενουλη καλε δεν μου ειπατε να σας στειλω κανα δυο(ανοιχτοχερα ε??):P

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

ελπιζω να μην κανεις και αλλα πραγματα ταυτοχρονα στις ενδιαφερουσες συζητησεις!!!:wink:

Καμιά φορά κάνω!!!:oops::oops::oops::oops:

Αλλά τι να κάνω, να κόψω την κουβέντα και να φανώ αγενής?

Όχι, αγάπη μου, ανοίγω βρύση τέρμα και το παίζω ότι πλένω πιάτα, ρούχα, τέλος πάντων ό,τι πλένεται!!!:D:D:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: το κανω και εγω ειδικα τωρα που παω συνεχεια!!!:lol:

Καλη ωρα οπως τωρα αλλα δεν θα παρω το λαπιτοπ μαζι μου!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααααααααχ τον καημενουλη καλε δεν μου ειπατε να σας στειλω κανα δυο(ανοιχτοχερα ε??):P

Του είπα να παέι να πάρει κάτι άλλα που μοιάζουν με ήλιους. Πώς τα λένε, μαργαρίτες? Τέλος πάντων, δεν είμαι και πολύ σχετική ούτε με τα λουλούδια.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Αρα καταλαβαμε......κοριτσια εαν τυχει να μιλησετε με την μπιπιτσα στο τηλεφωνο και ακουσετε νερα απο μεσα....καταλαβαμε ολοι τι κανει!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: το κανω και εγω ειδικα τωρα που παω συνεχεια!!!:lol:

Καλη ωρα οπως τωρα αλλα δεν θα παρω το λαπιτοπ μαζι μου!!!:lol::lol::lol:

αν και αλλο πραγμα εννουσα ...δες τι μαθαινει ο ανθρωπος απο μια ασαφη ερωτηση που κανει???:confused::confused::confused:

Καμιά φορά κάνω!!!:oops::oops::oops::oops:

Αλλά τι να κάνω, να κόψω την κουβέντα και να φανώ αγενής?

Όχι, αγάπη μου, ανοίγω βρύση τέρμα και το παίζω ότι πλένω πιάτα, ρούχα, τέλος πάντων ό,τι πλένεται!!!:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Του είπα να παέι να πάρει κάτι άλλα που μοιάζουν με ήλιους. Πώς τα λένε, μαργαρίτες? Τέλος πάντων, δεν είμαι και πολύ σχετική ούτε με τα λουλούδια.

Μαλλον χρυσανθεμα ηθελες!!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...