Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνα κοπελα μου δεν εχεις δυσκοιλιοτητα λογω εγκυμοσυνης????βλεπω χεζεις ανετα.........

:lol::lol::lol::lol: αααααααααααα απο αυτο δεν εχουμε προβλημα βοσκαμε πολυ καθε μερα!!!!επισης κατουραμε και πολυ!!!!!:lol:

Μου λειψατε βρε σκασμενα!!!!!Εχω πολυυυυυ καιρο να γελασω ετσι!!!!!!:lol::lol::lol:

Και εμενα μου λειψατε!!

Να εισατε καλα βρε κοριτσια με τοσο γελιο που εχω ριξει ξυπνησα και τον κανακαρη μου και αρχισε να κλοτσαει!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην 22η μερα????????????ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!Τσαμπα τα λεφτα!!!!!κανε υπομονη!!!

Καλα σου λεει κανε λιγη υπομονη η 23η ειναι καλυτερη!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ TOP MONTELS ΛΕΜΕ" ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΩΩΩΩΣΤΑΑΑΑ"

και μετα τσιριδες ναι????????????θ απαμε γαι μανικιουρ...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θα παμε γι αφωτογραφηση..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ειναι τελειως στοκοι τ ακοριτσακια ετσι?????????????ααααααααααααααααα ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

2011.png

:lol::lol::lol::lol: αααααααααααα απο αυτο δεν εχουμε προβλημα βοσκαμε πολυ καθε μερα!!!!επισης κατουραμε και πολυ!!!!!:lol:

Και εμενα μου λειψατε!!

Να εισατε καλα βρε κοριτσια με τοσο γελιο που εχω ριξει ξυπνησα και τον κανακαρη μου και αρχισε να κλοτσαει!!!:lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα..τελεια!!!!!!!!!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!να ξερεις θα ερθω στο μαιευτηριο!!!!!!!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

βασικα πες η Εμμα προσεγγιζει ΣΟΒΑΡΑ ιατρικα θεματα και εμεις την κραζουμε.........!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:ν ακανω αυριο ενα τεστ???αληθεια τωρα...

:lol::lol:

Τωρα αμα αρχιζω να γκαριζω θα φταιω μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σου δινω το ελευθερο γκαριξε!!

τα θελει ο κ....ς της!!:tongue:

ΣΟΡΡΥ η συμπεθερα σας χ...εγω απλα επισημαινω ιατρικα θεματα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

εισαι πολυ τρελληηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!:lol:

ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ TOP MONTELS ΛΕΜΕ" ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΩΩΩΩΣΤΑΑΑΑ"

Δεν ειναι εδω τωρα αλλα θα του τα μεταφερω!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ΑΗΔΙΕΣ!!!!θ ακανω και αν ειναι θετικο δεν θα σας το πω ν αμαθετε!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε ειναι πολυ νωρις!!!!Μακαρι να ειναι θετικο και ας μην μας το πεις(σιγα μην κρατηθεις...:rolleyes:)αλλα περιμενε λιγο!!!Σε νιωθω γιατι τα εχω κανει προ πολλου......τα φαρμακεια της περιοχης μου θα επρεπε να μου βγαλουν καρτα μπονους για τα τεστ!!!Με το κιλο τα επερνα!!!Τωρα.......μετα απο 3-4 ημερες καθυστερησης!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

και μετα τσιριδες ναι????????????θ απαμε γαι μανικιουρ...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θα παμε γι αφωτογραφηση..ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ειναι τελειως στοκοι τ ακοριτσακια ετσι?????????????ααααααααααααααααα ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Τελειως ομως!!!!! εγω παλι θελω τον μαγο της Μαχης!!!!:lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα..τελεια!!!!!!!!!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!να ξερεις θα ερθω στο μαιευτηριο!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ θα μας ακουσουν ολοι νομιζω!!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ΑΗΔΙΕΣ!!!!θ ακανω και αν ειναι θετικο δεν θα σας το πω ν αμαθετε!!!!!!!!!!!!!!!

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααα δεν ειναι δικιο εγω δεν ειπα τιποτα!!!:-(:-(

Ασε που σε πηρα αμεσως και στο ειπα και προσπαθησα να στο στειλω σε φωτο αλλα δεν εβγαινε καλη!!:-(:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Βρε ειναι πολυ νωρις!!!!Μακαρι να ειναι θετικο και ας μην μας το πεις(σιγα μην κρατηθεις...:rolleyes:)αλλα περιμενε λιγο!!!Σε νιωθω γιατι τα εχω κανει προ πολλου......τα φαρμακεια της περιοχης μου θα επρεπε να μου βγαλουν καρτα μπονους για τα τεστ!!!Με το κιλο τα επερνα!!!Τωρα.......μετα απο 3-4 ημερες καθυστερησης!!!!!

συγγνωμη αλλα εγω δεν εχω ποτε καθυστερηση..μονο μια φορα τρεις μερες.!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

2011.png

και ΝΑΙ αλλο ενα συμπτωμα εγκυμοσυνης...τρωω μελομακαρονο με σολωμο.....ΜΠΛΙΑΧ ρε φιλε!!!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιουουουουουουουουου αηδιααααααααααααααααααααα!!!!!

τα μελομακαρονα με τα χερακια σου τα εφτιαξες?????

χχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχα:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ελα λε μη μας το κανεις αυτο!!!!!!!

Τελειως ομως!!!!! εγω παλι θελω τον μαγο της Μαχης!!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ θα μας ακουσουν ολοι νομιζω!!!

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελααααααααααααααααα δεν ειναι δικιο εγω δεν ειπα τιποτα!!!:-(:-(

Ασε που σε πηρα αμεσως και στο ειπα και προσπαθησα να στο στειλω σε φωτο αλλα δεν εβγαινε καλη!!:-(:-(

ΚΑΛΑ υποχωρω...θα το αναρτησω σαν αφισα στην εθνικη οδο !!!επισης θα μπω και εδω και θα παρω και τηλεφωνα οσες το εχω.....αυτα!!αν ζουμε μεχρι τοτε και δεν ειμεθα σε βαθυ γηρας.............:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...