Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μολις προσεξα κατι....γιατι δε βγαινουν οι χαζομαρουλες που ειχαμε απο κατω μας και μας μετρουσαν τις μερες??????:roll::roll::roll:

γιατι μεχρι και αυτες ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ME EMAΣ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα με βλεπει ο αντρας μου και γελαει και αυτος!!!

Συμπεθερα Ζουζουνα εχετε χαιρετισματα απο το συζυγο!!!

Και ολες οι υπολοιπες την καλησπερα του!!:lol:

Ευχαριστουμε πολυ τον συζυγο Αθηνουλας και ανταποδιδουμε!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εμενα παλι μου λεει ο αντρας μου....γιατι γελατε παιδι μου?????λεω λεμε μ... να περναει η ωρα...μου λεει εσεις γαι εγκυμοσυνες δεν λετε???αντε να εξηγεις τωρα...:tongue::tongue:

Ο δικος μου παλι μου ειπε για να γελας ετσι παλι κατι ειπε η συμπεθερα???μηπως η Ζουζου?????

μας εχει παρει χαμπαρι οτι πλεον δεν λεμε μονο για εγκυμοσυνη αλλα πολλες μ.......:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μου ειχε πει πριν 4 χρονια....βλεπω μες στο σιτι σου παιδια αλλα οχι δικα σου!!!κλαμαααααααααα εγω..λεω πω ρε φιλε θα υιοθετησω φαινεται.........ερχεται ο Θοδωρη ςμε δυο παιδια.....τωρα μου ειπε θα μεινεις εγκυος και η θα κανεις αμεσως δευτερο(ειναι αν μν παρω τον αερα εγω μετα δεν σταματαω....) η θα κανεις διδυμα!!!λεω ποτε??εεε..υποτιθεται ειναι μετα την επομενη περιοδο!!!!να δω......ΑΥΤΑ!!καθοτι μ...κανουμε ολες.....χαχαχαχαχααυτο με το σταυρο καλε πειτε μου!!!να το κανω και αυτο!

Τωρα αμα αρχιζω να γκαριζω θα φταιω μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα με βλεπει ο αντρας μου και γελαει και αυτος!!!

Συμπεθερα Ζουζουνα εχετε χαιρετισματα απο το συζυγο!!!

Και ολες οι υπολοιπες την καλησπερα του!!:lol:

Παμε ολες μαζι....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΖΥΓΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΥΛΑΣ!!!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Ο δικος μου παλι μου ειπε για να γελας ετσι παλι κατι ειπε η συμπεθερα???μηπως η Ζουζου?????

μας εχει παρει χαμπαρι οτι πλεον δεν λεμε μονο για εγκυμοσυνη αλλα πολλες μ.......:lol::lol::lol::lol:

βασικα πες η Εμμα προσεγγιζει ΣΟΒΑΡΑ ιατρικα θεματα και εμεις την κραζουμε.........!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:ν ακανω αυριο ενα τεστ???αληθεια τωρα...

2011.png

ναι ναι γιατι αλλες εχουν το ονομα και αλλες την χαρη!!!

ακουνε μερικες μερικες????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ονοματα δεν "ΛΕΜΕ":rolleyes:

Διαφημίσεις

βασικα πες η Εμμα προσεγγιζει ΣΟΒΑΡΑ ιατρικα θεματα και εμεις την κραζουμε.........!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:ν ακανω αυριο ενα τεστ???αληθεια τωρα...

Στην 22η μερα????????????ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!Τσαμπα τα λεφτα!!!!!κανε υπομονη!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι ναι γιατι αλλες εχουν το ονομα και αλλες την χαρη!!!

ακουνε μερικες μερικες????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ονοματα δεν "ΛΕΜΕ":rolleyes:

την χαρη της εγκυμοσυνης η της μ......?????????????????????:cool::cool:

2011.png

Τωρα αμα αρχιζω να γκαριζω θα φταιω μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα δεν εχεις το δικαιωμα μετα απο αυτο που ειπες!!!!!Απο αυριο γκαριζεις οσο θες!!!!

Κι εμενα μου εκαναν αυτο με το σταυρο παλιααααα αλλα δε θυμαμαι τιποτα...

377052ur1qj2v0dg.jpg

Παμε ολες μαζι....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΖΥΓΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΥΛΑΣ!!!!!!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ TOP MONTELS ΛΕΜΕ" ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΩΩΩΩΣΤΑΑΑΑ"

Στην 22η μερα????????????ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!Τσαμπα τα λεφτα!!!!!κανε υπομονη!!!

να σας εξηγησω...εκανα τεστ ωορρηξιας την 12 και μεχρι την 16η και δεν ειχα...ΛΕΩ λεπον....ΑΝ ειχα ωορρηξια ηταν πριν δεκα μερες..τι στο καλο δεν θα δειξει??????????:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...