Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:Μηχανακι μαρηηηη......παπακι.....οχι ποδηλατο και οχι μηχανη μεγαλου κυβισμου......μηχανακι!!!Εμεις ετσι το λεμε στο χωριο μου!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ε τοτε να το σφαξω !!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καιρο ειχα να γελασω ετσι.....ελπιζω να γελασει και ο αντρας που θα γυρισει και ακομα δεν θα εχω κανει φαι!!!!!:lol::lol::lol:

Αληθεια,το μηνανακι τι ειναι ???????Κι εγω απορω!!!!:lol::lol::lol::lol:

πες στην Κρις να σου δωσει μια συνταγη η μια συμβουλη τι κανουμε σε τετοια περιπτωση............:tongue::tongue:

2011.png

Καιρο ειχα να γελασω ετσι.....ελπιζω να γελασει και ο αντρας που θα γυρισει και ακομα δεν θα εχω κανει φαι!!!!!:lol::lol::lol:

Αληθεια,το μηνανακι τι ειναι ???????Κι εγω απορω!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα μαρη δεν ξερεις το χωριο της Κατιουσκας???τσ τσ τσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εμενα παλι μου λεει ο αντρας μου....γιατι γελατε παιδι μου?????λεω λεμε μ... να περναει η ωρα...μου λεει εσεις γαι εγκυμοσυνες δεν λετε???αντε να εξηγεις τωρα...:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

αγαπημενη μας παιχτρια Αθηνα σε ευχαριστουμε και εσενα θερμα για την συμμετοχη σου αλλα καθυστερησες λιγο και το παιχνιδι τελειωσε.θα χαρουμε να σε εχουμε κοντα μας στο επομενο σπασμενο τηλεφωνο!!!σμουτσ!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε γιατι ορματε στο κρισακι????Εσεις καθε μερα μαγειρευετε δηλαδη????ΕΕΕΕ????Κι εμεις χθεσινο φαγαμε σημερα!

Και χθες ειχαμε ακομα φαι απο τη Δευτερα και φωναξαμε τον κουνιαδο και του το ταισαμε γιατι ηταν κοτοσουπα και λυπηθηκαμε να το πεταξουμε.....

Γιατι δεν φωναζατε τις κουνιαδες???αμα καταλαθος εριχνες και λιγο καστορελαιο μεσα θα ητανε ολα υπεροχα!!!σηκωμο δεν θα ειχανε απο την τουαλετα!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ναι αλλα για φαντασου να ειναι...ααααααααααα δεν σας ειπα τι μου εχει πει μαι χαρτοριχτρα........(η σοβαρη συζητηση συνεχιζεται...):rolleyes:

για πες :tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πες στην Κρις να σου δωσει μια συνταγη η μια συμβουλη τι κανουμε σε τετοια περιπτωση............:tongue::tongue:

κρυαδες.....μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:(εγω εβαλα πιο πολλα)

Διαφημίσεις

Αθηνα κοπελα μου δεν εχεις δυσκοιλιοτητα λογω εγκυμοσυνης????βλεπω χεζεις ανετα.........

τι στομα καλε αυτη η κοπελα!!!!απαπα δεν ειναι καθολου το στυλ μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βλακεια...επρεπε να το κρατησεις και σημερα και να φωναξεις αυριο την κουνιαδα...:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε κοριτσια...ας το καλο...με εχετε κανει και εχω γελασει πολυ σημερα!!!!Οχι και τιποτα αλλο....θα με βλεπουν και ο κοσμος εξω απ το μαγαζι και θα με περασουν για τρελη που γελαει μονη της!!!:lol::lol::lol::lol:

Εμενα με βλεπει ο αντρας μου και γελαει και αυτος!!!

Συμπεθερα Ζουζουνα εχετε χαιρετισματα απο το συζυγο!!!

Και ολες οι υπολοιπες την καλησπερα του!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μου ειχε πει πριν 4 χρονια....βλεπω μες στο σιτι σου παιδια αλλα οχι δικα σου!!!κλαμαααααααααα εγω..λεω πω ρε φιλε θα υιοθετησω φαινεται.........ερχεται ο Θοδωρη ςμε δυο παιδια.....τωρα μου ειπε θα μεινεις εγκυος και η θα κανεις αμεσως δευτερο(ειναι αν μν παρω τον αερα εγω μετα δεν σταματαω....) η θα κανεις διδυμα!!!λεω ποτε??εεε..υποτιθεται ειναι μετα την επομενη περιοδο!!!!να δω......ΑΥΤΑ!!καθοτι μ...κανουμε ολες.....χαχαχαχαχααυτο με το σταυρο καλε πειτε μου!!!να το κανω και αυτο!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...