Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Οπως το χωριο της Αθηνουλας που ειναι ακρως τουριστικο και γινεται χαμος καθε εποχη του χρονου!!!!!Καλα δεν τα θυμαμαι μικρη μου????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι μιλαμε για μεγαλο χαμο!!!!

στο νεκροταφειο του χωριου γιατι απο κοσμο μπααααααααα τωρα δεν εχει σχεδον καθολου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εδω μολις βιωσαμε ενα παραδειγμα του πασιγνωστου παιχνιδιου σπασμενο τηλεφωνο ευχαριστουμε θερμα τα κοριτσια που συμμετειχαν οικιοθελως σε αυτο το παραδειγμα.Εμμαλεμε Κατιουσκα και Κρις ευχαριστουμε για την προσπαθεια!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι αλλα για φαντασου να ειναι...ααααααααααα δεν σας ειπα τι μου εχει πει μαι χαρτοριχτρα........(η σοβαρη συζητηση συνεχιζεται...):rolleyes:

2011.png

Καλε γιατι ορματε στο κρισακι????Εσεις καθε μερα μαγειρευετε δηλαδη????ΕΕΕΕ????Κι εμεις χθεσινο φαγαμε σημερα!

Και χθες ειχαμε ακομα φαι απο τη Δευτερα και φωναξαμε τον κουνιαδο και του το ταισαμε γιατι ηταν κοτοσουπα και λυπηθηκαμε να το πεταξουμε.....

Επεξεργάστηκαν by zouzou29

377052ur1qj2v0dg.jpg

:shock::shock::shock::shock: Διδυμααααααααααααααααα που το ξερετε καλε???

αγαπημενη μας παιχτρια Αθηνα σε ευχαριστουμε και εσενα θερμα για την συμμετοχη σου αλλα καθυστερησες λιγο και το παιχνιδι τελειωσε.θα χαρουμε να σε εχουμε κοντα μας στο επομενο σπασμενο τηλεφωνο!!!σμουτσ!!!:lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι μιλαμε για μεγαλο χαμο!!!!

στο νεκροταφειο του χωριου γιατι απο κοσμο μπααααααααα τωρα δεν εχει σχεδον καθολου!!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...πρωτοσελδο ποντιακης εφημεριδας"αεροπορικη τραγωδια χτες.Κατεπεσε διθεσιο ΤΣεσνα στο νεκροταφειο πολης...ανεσυρθηκαν 350 νεκροι .οι ερευνες συνεχιζονται!το δικο σας ηταν??????????

2011.png

την αλλη φορα να σφαξετε μηνανακι.......βγαζει πιο πολυ ψαχνο!!!!:lol::lol::lol::lol:

τι ειναι το μηνανακι καλε????:lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλε γιατι ορματε στο κρισακι????Εσεις καθε μερα μαγειρευετε δηλαδη????ΕΕΕΕ????Κι εμεις χθεσινο φαγαμε σημερα!

Και χθες ειχαμε ακομα φαι απο τη Δευτερα και φωναξαμε τον κουδιαδο και του το ταισαμε γιατι ηταν κοτοσουπα και πυπηθηκαμε να το πεταξουμε.....

βλακεια...επρεπε να το κρατησεις και σημερα και να φωναξεις αυριο την κουνιαδα...:tongue::tongue:

2011.png

Αχ βρε κοριτσια...ας το καλο...με εχετε κανει και εχω γελασει πολυ σημερα!!!!Οχι και τιποτα αλλο....θα με βλεπουν και ο κοσμος εξω απ το μαγαζι και θα με περασουν για τρελη που γελαει μονη της!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Μου ειπε λοιπον η πολυαγαπημενη μου "μη νιωθεις ασχημα που δεν μπορεις να κανεις παιδι και πρεπει να κανεις θεραπεια....συμβαινει σε πολλες.....και να ξερεις οτι οταν με το καλο μεινεις εγκυος,αν εχεις αιμα να μην αγχωθεις,δεν ειναι κατι κακο,πολλες γυναικες το παθαινουν....στα λεω για το καλο σου..."

ΠΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙ!!!!:evil::evil::evil:

Καταλαβαινεται οτι δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε....φοβαμαι τη γρουσουζια της και δεν την πολυπλησιαζω!!!!!:rolleyes:

:mad::x:x:x:x:x την σιχαμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν πιστευω να κανεις γιορτες μαζι τους??

Γιατι δεν μου την γνωρισες οταν ηρθα να την χεσω λιγακι???:mad:

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν το πιστευω..φαγατε το χτεσινο????????:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol:

και τι τουριστικο εχει???μαντρια?????????:cool::cool:

:lol::lol::lol::lol: αμεεεεεεεεε και πολλα μαλιστα!!!!

βεβαια πρεπει να φτιαξουν ενα ακομη για να κλεισουν μεσα τις κουνιαδς της Ζουζου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καιρο ειχα να γελασω ετσι.....ελπιζω να γελασει και ο αντρας που θα γυρισει και ακομα δεν θα εχω κανει φαι!!!!!:lol::lol::lol:

Αληθεια,το μηνανακι τι ειναι ???????Κι εγω απορω!!!!:lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

τι ειναι το μηνανακι καλε????:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Μηχανακι μαρηηηη......παπακι.....οχι ποδηλατο και οχι μηχανη μεγαλου κυβισμου......μηχανακι!!!Εμεις ετσι το λεμε στο χωριο μου!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:mad::x:x:x:x:x την σιχαμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν πιστευω να κανεις γιορτες μαζι τους??

Γιατι δεν μου την γνωρισες οταν ηρθα να την χεσω λιγακι???:mad:

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: αμεεεεεεεεε και πολλα μαλιστα!!!!

βεβαια πρεπει να φτιαξουν ενα ακομη για να κλεισουν μεσα τις κουνιαδς της Ζουζου!!!

ειστε ηλιθιες εχω πεθανει στα γελια:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ βρε κοριτσια...ας το καλο...με εχετε κανει και εχω γελασει πολυ σημερα!!!!Οχι και τιποτα αλλο....θα με βλεπουν και ο κοσμος εξω απ το μαγαζι και θα με περασουν για τρελη που γελαει μονη της!!!:lol::lol::lol::lol:

εμενα παλι μου λεει ο αντρας μου....γιατι γελατε παιδι μου?????λεω λεμε μ... να περναει η ωρα...μου λεει εσεις γαι εγκυμοσυνες δεν λετε???αντε να εξηγεις τωρα...:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...