Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:mad::-x:-x τι θελουν παλι οι κακιασμενες??για λεγε!!

Μπραβο Εμμακι ετσι πρεπει να κανουμε ολες!!!

Ναι για ες μας τι μαγειρεψες σημερα??

βλεπεται το αποφευγω το θεμα....εκει ομως εσεις ....λυσσαξατε!!!!

δεν μαγειρεψα σημερα

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως το χωριο της Αθηνουλας που ειναι ακρως τουριστικο και γινεται χαμος καθε εποχη του χρονου!!!!!Καλα δεν τα θυμαμαι μικρη μου????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και τι τουριστικο εχει???μαντρια?????????:cool::cool:

2011.png

τι σου βγαλαν καλε???????????????ημαρτον μπηκα με αααααααααα και θα βγω με ωχχχχχχχχχχχχχ με σας που εμπλεξα!!!!:tongue:

Τι μου εβγαλαν???

Λοιπον η μια 1 αγορακι και η κουμπαρα της φιλης μου 1 αγορακι και 1 κοριτσακι!!!

Το συνολο 3!!!

Δηλαδη εγω θα επρεπε να ειχα απελπιστει μιας και 3 ητανε αυτα που εχασα!!!!

Τωρα καταλαβες???:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βλεπεται το αποφευγω το θεμα....εκει ομως εσεις ....λυσσαξατε!!!!

δεν μαγειρεψα σημερα

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν το πιστευω..φαγατε το χτεσινο????????:rolleyes::rolleyes:

2011.png

Διαφημίσεις

Μου ειπε λοιπον η πολυαγαπημενη μου "μη νιωθεις ασχημα που δεν μπορεις να κανεις παιδι και πρεπει να κανεις θεραπεια....συμβαινει σε πολλες.....και να ξερεις οτι οταν με το καλο μεινεις εγκυος,αν εχεις αιμα να μην αγχωθεις,δεν ειναι κατι κακο,πολλες γυναικες το παθαινουν....στα λεω για το καλο σου..."

ΠΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙ!!!!:evil::evil::evil:

Καταλαβαινεται οτι δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε....φοβαμαι τη γρουσουζια της και δεν την πολυπλησιαζω!!!!!:rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Τι μου εβγαλαν???

Λοιπον η μια 1 αγορακι και η κουμπαρα της φιλης μου 1 αγορακι και 1 κοριτσακι!!!

Το συνολο 3!!!

Δηλαδη εγω θα επρεπε να ειχα απελπιστει μιας και 3 ητανε αυτα που εχασα!!!!

Τωρα καταλαβες???:tongue:

και μετα κραζετε ρε εμενα με τα τεστ????????????ξαναμιληστε και θα δειτε!!!ακου εκει ρε......και πως γινεται αυτο ????ν ατο κανω οχι τιποτε αλλο απο επιστημονικη περιεργεια....:tongue::tongue:

2011.png

παντως μου εχετε εμπιστοσυνη και με συγκινει....ΠΛΑΚΑ κανω...δεν ξερω τι εχει η κοπελα!!!!

και εδω μολις βιωσαμε ενα παραδειγμα του πασιγνωστου παιχνιδιου σπασμενο τηλεφωνο ευχαριστουμε θερμα τα κοριτσια που συμμετειχαν οικιοθελως σε αυτο το παραδειγμα.Εμμαλεμε Κατιουσκα και Κρις ευχαριστουμε για την προσπαθεια!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Μου ειπε λοιπον η πολυαγαπημενη μου "μη νιωθεις ασχημα που δεν μπορεις να κανεις παιδι και πρεπει να κανεις θεραπεια....συμβαινει σε πολλες.....και να ξερεις οτι οταν με το καλο μεινεις εγκυος,αν εχεις αιμα να μην αγχωθεις,δεν ειναι κατι κακο,πολλες γυναικες το παθαινουν....στα λεω για το καλο σου..."

ΠΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙ!!!!:evil::evil::evil:

Καταλαβαινεται οτι δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε....φοβαμαι τη γρουσουζια της και δεν την πολυπλησιαζω!!!!!:rolleyes:

να ξαναβρισω γλυκο μου?????????ε???????????το εχω μην σκας!!!!!!!

2011.png

Και τι φαγατε καλε ...γλαροσουπα?????:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: χαμενο...σφαξαμε ποδηλατο!!!(παλια ατακα δημοτικου)

και εδω μολις βιωσαμε ενα παραδειγμα του πασιγνωστου παιχνιδιου σπασμενο τηλεφωνο ευχαριστουμε θερμα τα κοριτσια που συμμετειχαν οικιοθελως σε αυτο το παραδειγμα.Εμμαλεμε Κατιουσκα και Κρις ευχαριστουμε για την προσπαθεια!!!:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:TRELAAAAAAAAA

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...