Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ααααααααααααααααααααααααααααααα ΕΛΕΟΣ!!!!:mad::mad::mad:

Ασε τον καθενα να πιστευει οτι θελει!!!!!

εγω δηλαδη τι θα επρεπε να κανω τωρα με αυτα που μου βγαλανε εεεεεεεεεεεεε??????

Σταματα τις αρνητικες σκεψεις και ξαναγινε η συμπεθερα που ξερω το καταλαβες????

Για ολες μας εχει ο Θεος αλλες θα ταλαιπωρηθουμε περισσοτερο αλλες παλι οχι!!!!!

τι σου βγαλαν καλε???????????????ημαρτον μπηκα με αααααααααα και θα βγω με ωχχχχχχχχχχχχχ με σας που εμπλεξα!!!!:tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααα ΕΛΕΟΣ!!!!:mad::mad::mad:

Ασε τον καθενα να πιστευει οτι θελει!!!!!

εγω δηλαδη τι θα επρεπε να κανω τωρα με αυτα που μου βγαλανε εεεεεεεεεεεεε??????

Σταματα τις αρνητικες σκεψεις και ξαναγινε η συμπεθερα που ξερω το καταλαβες????

Για ολες μας εχει ο Θεος αλλες θα ταλαιπωρηθουμε περισσοτερο αλλες παλι οχι!!!!!

Μαλισταααααααα!!!!επανηλθα καλε λεμε!!!αααααα το καταλαβα, ξανθια ειμαι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γιατι μπλιαχ μαρηηηηη????Αν και δεν εχω ερθει ποτε...τι εχουν????

Ασε θα σου πω εγω καλυτερα σαν πολη δεν λεει τιποτα και δεν εχει κατι ιδιαιτερο!!!!

Αλλα γυρω γυρω εχει ωραια μερη να επισκεφτεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μετα απο 27 χρονια στη Θεσσαλινικη μου κανει καπως η ερημη αυτη πολη....εχει βεβαια και τα καλα της....μου δινεται η ευκαιρια να στοχαστω και να φιλοσοφησω τη ζωη.......:rolleyes::rolleyes:

Καλα ντε μην πετατε γιαουρτια,πλακα κανω!!!!:lol::lol::lol:

Κοιτα επειδη εχω παει αρκετες φορες θεσσαλονικη...οκ δεν παιζεται η πολη και δεν συγκρινεται!!!!!!!Αλλα το οτι στοχαζεσαι και φιλοσοφεις νομιζω ειναι πολυ καλο κι αυτο!!:wink:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

δεν ερχεται και η Χαπι με τα διδυμα.....χαχαχαχαχαχα

ηηηηηηηηηηηηη η Ευτυχω εχει διδυμα???????:shock::shock::shock::shock:

ΖΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ασε θα σου πω εγω καλυτερα σαν πολη δεν λεει τιποτα και δεν εχει κατι ιδιαιτερο!!!!

Εεε ωραια...να πηγαινεις γυρω γυρω μαρη ζουζου τοτε!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοιτα επειδη εχω παει αρκετες φορες θεσσαλονικη...οκ δεν παιζεται η πολη και δεν συγκρινεται!!!!!!!Αλλα το οτι στοχαζεσαι και φιλοσοφεις νομιζω ειναι πολυ καλο κι αυτο!!:wink:

Κυριως το κομματι που στοχαζεται με ανησυχει εμενα λιγο την φιλοσοφια την την συνηθισα οσο να ναι.....τωρα για τον στοχασμο...τι να πω....βοηθεια μας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Να σου πω κατι?Εγω μετα απο τα πολλα σκ@τ@ που κατα καιρους εχω ακουσει αποφασισα να μη δωσω το δικαιωμα ξανα σε κανενα να μου χαλαει την ψυχολογια.Το κοβω μαχαιρι.Η κουνιαδα προχθες ρωτουσε τι εγινε με το γιατρο και τι μας ειπε και της ειπα "μας ειπε καλα Χριστουγεννα".Και αν ξαναρωτησουν θα γινω κι εγω σκυλα και θα τους βαρεσω στα αυτια κανονικα....αντε γιατι δεν σας εχω πει τις τελευταιες μακακιες που μου ειπε....αντε μη σας συγχισω παλι....

:mad::-x:-x τι θελουν παλι οι κακιασμενες??για λεγε!!

Ακου Κρις μου..εγω δεν εχω μεινει ποτε εγκυος και ειμαι 36 και εχω και μειον μια σαλπιγγα....και πιστευω οτι θ ακανω μωρο γιατι το θελω πολυ!!!!και εκεινο με θελει ειμαι σιγουρη!!ολα εχουν τον λογο τους που συμβαινουν η δεν συμβαινουν τελος!!και μην προσπαθεις να ξεφυγεις λεγε ΤΙ φαι εφτιαξες σημερα????????????

Μπραβο Εμμακι ετσι πρεπει να κανουμε ολες!!!

Ναι για ες μας τι μαγειρεψες σημερα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οπως το χωριο της Αθηνουλας που ειναι ακρως τουριστικο και γινεται χαμος καθε εποχη του χρονου!!!!!Καλα δεν τα θυμαμαι μικρη μου????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

:mad::-x:-x τι θελουν παλι οι κακιασμενες??για λεγε!!

Μπραβο Εμμακι ετσι πρεπει να κανουμε ολες!!!

Ναι για ες μας τι μαγειρεψες σημερα??

Αν σου πει η Ζουζου θα ταραχτεις και δεν θες.....εγω εβρισα δεοντως χτες αρκει για ολες........:cool::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...