Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι οχι μην τρομαζετε.περιμεντε να σας πω.Λοιπον φανταζομαι οτι το ξερετε αυτο το κολπο που κανουν με το Σταυρο και το χερι και λενε ποσα παιδια θα κανεις και τι??λοιπον μια φιλη μου το κανει και εχει μια φιλη που της το εκανε και τις εβγαλε 4 παιδια και τι.μεχρι τωρα εχει κανει τα 3 απο αυτα και βγηκαν ακριβως τα φυλλα.επισης η κουμπαρα μου που της το κανανε της βγαλανε 3 κοριτσια και αυτη εχει ηδη το ενα . σε εμενα οσες φορες μου το εχουν κανει βγιανει ενα αγορι και τιποτα αλλο.που αν αυτο γινει πραγματικοτητα δεν με πειραζει καθολου αλλα εγω επειδη εχω κανει μια διακοπη κυησης στα 21 φοβαμαι μην βγαινει εκεινο το παιδακι που δεν ηθελα και δεν κανω ποτε παιδι.Απο την μια σκεφτομαι οτι ο Θεουλης δεν ειναι τιμωρος και ξερει ποσο πολυ το εχω μετανιωσει αλλα απο την αλλη φοβαμαι!!!

ΣΟΡΡΥ αλλα κραζεις εμενα μαρη με τα τεστ και καθεσαι και κουνας σταυρους?????ΛΟΙΠΟΝ ακου με και μην ξανακουσω χαζα!!σε εχω απο οσο εχω δει εδω γι απολυ καλο και σοβαρο παιδι..η διακοπη κυησης δεν ειναι αμαρτια διοτι καποιος λογος υπηρχε ειμαι βεβαια.ΕΠΙΣΗΣ αυτο δηλωνει οτι μενεις εγκυος αρα χαλαρωσε και απολαυσε το!!!!!και ας σχολιασω τον σταυρο....μακαβρια αλλα θα το πω να στρωσεις....δεν μετραει ανυπαρκτα παιδια αν μετραει κατι!!!υπαρκτα..και να σου ζησει ο γιος...με στεναχωρεις αν λες χαζα...ν ακανεις τρια τεστ τον μηνα να στρωσεις οκ???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2011.png

Για να δουμε.....τον βρηκαν τελικα?????:lol::lol::lol:

σσσσσσσσσσσσ!!!τον βρηκες!!!σσσσσσσσ ααααααααμααα πιαααααα!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

οχι οχι στερεοφωνικα οχι οχι!!!φτανει και ετσι!!!το ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που λεω και πιστευω οτι οι τυψεις μου ειναι αυτες που μου δημιουργουν αυτο το συναισθημα αλλα δεν ξερω πως να το διωξω απο το μυαλο μου και εχω και την κουμπαρα μου που ενω ξερει μου λεει συνεχεια οτι αυτη το πιστευει και θα κανει αλλα δυο κοριτσια και εγω αισθανομαι χαλια καθε φορα που το λεει:(

φερε την κουμπαρα σου εδω να γραψει τρεις τεσσερεις φορες ναι?????:cool::cool:ΚΑΙ ΕΣΥ θ ακανεις γιο τοτε...και θα γινεις συμπεθερα της συμπεθερας σου και εγω θα ΓΕΛΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:tongue::tongue:

2011.png

οχι οχι στερεοφωνικα οχι οχι!!!φτανει και ετσι!!!το ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που λεω και πιστευω οτι οι τυψεις μου ειναι αυτες που μου δημιουργουν αυτο το συναισθημα αλλα δεν ξερω πως να το διωξω απο το μυαλο μου και εχω και την κουμπαρα μου που ενω ξερει μου λεει συνεχεια οτι αυτη το πιστευει και θα κανει αλλα δυο κοριτσια και εγω αισθανομαι χαλια καθε φορα που το λεει:(

Να σου πω κατι?Εγω μετα απο τα πολλα σκ@τ@ που κατα καιρους εχω ακουσει αποφασισα να μη δωσω το δικαιωμα ξανα σε κανενα να μου χαλαει την ψυχολογια.Το κοβω μαχαιρι.Η κουνιαδα προχθες ρωτουσε τι εγινε με το γιατρο και τι μας ειπε και της ειπα "μας ειπε καλα Χριστουγεννα".Και αν ξαναρωτησουν θα γινω κι εγω σκυλα και θα τους βαρεσω στα αυτια κανονικα....αντε γιατι δεν σας εχω πει τις τελευταιες μακακιες που μου ειπε....αντε μη σας συγχισω παλι....

377052ur1qj2v0dg.jpg

ΣΟΡΡΥ αλλα κραζεις εμενα μαρη με τα τεστ και καθεσαι και κουνας σταυρους?????ΛΟΙΠΟΝ ακου με και μην ξανακουσω χαζα!!σε εχω απο οσο εχω δει εδω γι απολυ καλο και σοβαρο παιδι..η διακοπη κυησης δεν ειναι αμαρτια διοτι καποιος λογος υπηρχε ειμαι βεβαια.ΕΠΙΣΗΣ αυτο δηλωνει οτι μενεις εγκυος αρα χαλαρωσε και απολαυσε το!!!!!και ας σχολιασω τον σταυρο....μακαβρια αλλα θα το πω να στρωσεις....δεν μετραει ανυπαρκτα παιδια αν μετραει κατι!!!υπαρκτα..και να σου ζησει ο γιος...με στεναχωρεις αν λες χαζα...ν ακανεις τρια τεστ τον μηνα να στρωσεις οκ???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: οκ!!!τρελαρα!!!!!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αααααααα........θα την φας την φαπα σου!!!!!Βγαλτο απ το μυαλο σου λεμεεεεεε!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααα ΕΛΕΟΣ!!!!:mad::mad::mad:

Ασε τον καθενα να πιστευει οτι θελει!!!!!

εγω δηλαδη τι θα επρεπε να κανω τωρα με αυτα που μου βγαλανε εεεεεεεεεεεεε??????

Σταματα τις αρνητικες σκεψεις και ξαναγινε η συμπεθερα που ξερω το καταλαβες????

Για ολες μας εχει ο Θεος αλλες θα ταλαιπωρηθουμε περισσοτερο αλλες παλι οχι!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γιατι μπλιαχ μαρηηηηη????Αν και δεν εχω ερθει ποτε...τι εχουν????

Μετα απο 27 χρονια στη Θεσσαλινικη μου κανει καπως η ερημη αυτη πολη....εχει βεβαια και τα καλα της....μου δινεται η ευκαιρια να στοχαστω και να φιλοσοφησω τη ζωη.......:rolleyes::rolleyes:

Καλα ντε μην πετατε γιαουρτια,πλακα κανω!!!!:lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Ακου Κρις μου..εγω δεν εχω μεινει ποτε εγκυος και ειμαι 36 και εχω και μειον μια σαλπιγγα....και πιστευω οτι θ ακανω μωρο γιατι το θελω πολυ!!!!και εκεινο με θελει ειμαι σιγουρη!!ολα εχουν τον λογο τους που συμβαινουν η δεν συμβαινουν τελος!!και μην προσπαθεις να ξεφυγεις λεγε ΤΙ φαι εφτιαξες σημερα????????????

2011.png

Γρεβενα (μπλιαχ):tongue:

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ειμαι ακομη εδω λεμε και διαβαζω επισης!!!!!!!:mad::-x

Γιατι βριζεις το χωριο μου εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????:mad::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σου πω κατι?Εγω μετα απο τα πολλα σκ@τ@ που κατα καιρους εχω ακουσει αποφασισα να μη δωσω το δικαιωμα ξανα σε κανενα να μου χαλαει την ψυχολογια.Το κοβω μαχαιρι.Η κουνιαδα προχθες ρωτουσε τι εγινε με το γιατρο και τι μας ειπε και της ειπα "μας ειπε καλα Χριστουγεννα".Και αν ξαναρωτησουν θα γινω κι εγω σκυλα και θα τους βαρεσω στα αυτια κανονικα....αντε γιατι δεν σας εχω πει τις τελευταιες μακακιες που μου ειπε....αντε μη σας συγχισω παλι....

ωχ ωχ ωχ ...αυτη με το πουρε κοριτσια τα πηρε κρανιο!!!!

ναι ζουζουνα μου ναι κοριτσακι μου ναι ναι οτι πεις μην μου συγχηζεσαι μονο!!:lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...