Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι καλα τιχαρα!τραλαλατ ραλαλα!ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπα σε καλο μο6υ σημερα!γινονται ωραια πραγματακια που δεν εχουν να κανουν με παιδια και αντρες χωρις κατανοηση,πραγματα που εχουν να κανουν μονο μ'εμενα και ειμαι τοοοοοοσο χαρουμενηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

τι καλα τιχαρα!τραλαλατ ραλαλα!ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπα σε καλο μο6υ σημερα!γινονται ωραια πραγματακια που δεν εχουν να κανουν με παιδια και αντρες χωρις κατανοηση,πραγματα που εχουν να κανουν μονο μ'εμενα και ειμαι τοοοοοοσο χαρουμενηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους κοριτσι μου!!!Δε ξερεις ποσο χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

σημερα εχω ραντεβου να φτιαξω τα δοντακια μουυυυυυυυυυυυυυυ που το περιμενα τοσα χρονια και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη γιατι ειχα σοβαρο π΄ροβλημα και δεν ειχα λεφτα και δε μπορουσα να παρω δανειο ,απο σημερα μπορω γιατι τακτοποιησα και κατι αλλες εκρομοτητες και ειμαι πολυ πολυη χαρουμενηηηηηη!

ελα ρε, μπραβο!! αντε καλή αρχή!! Αν και εγώ δεν τα θυμάμαι χάλια τα δοντια σου..και να πεις ότι ειχες βάλει και γλώσσα μέσα σου όταν ειχαμε παει για καφε...:lol:

Κι εγώ με τα δοντια μου ασχολήθηκα την προηγουμενη εβδομαδα. Πήγα κι εβγαλα ενα! Αμε!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εγω εχωλιγη παραπανω δουλειτσα!περιπου 15000ε περισοτερη χαχαχαχαχα τωρα που λεμε για καφε????????????????χιχιχιχιχ ποτε ?ποτε?η μηπως για κρασακια αφου μπορουμε ακομα???????

:shock: Πόσα??? :shock:

Ναι κοριτσάκι μου, να το κανονισουμε μέσα στο Δεκέμβριο να πάμε για καφεδάκι ή για κρασάκι εγώ μεσα ειμαι!!

Μήπως εκεί κατα τις 6 Δεκεμβριου ειναι καλα? Να συνεννοηθουμε και με τις αλλες!

5NEXp2.png

:shock: Πόσα??? :shock:

Ναι κοριτσάκι μου, να το κανονισουμε μέσα στο Δεκέμβριο να πάμε για καφεδάκι ή για κρασάκι εγώ μεσα ειμαι!!

Μήπως εκεί κατα τις 6 Δεκεμβριου ειναι καλα? Να συνεννοηθουμε και με τις αλλες!

Ουυυυυυυυ!!!!Μια χαρα με βολευει εμενα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο μαιρουλα!!!!!!Συγχαρητηρια κοριτ:tongue:ακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...