Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τι επαθες συμπεθερα μου?????

για πες!!

οχι οχι μην τρομαζετε.περιμεντε να σας πω.Λοιπον φανταζομαι οτι το ξερετε αυτο το κολπο που κανουν με το Σταυρο και το χερι και λενε ποσα παιδια θα κανεις και τι??λοιπον μια φιλη μου το κανει και εχει μια φιλη που της το εκανε και τις εβγαλε 4 παιδια και τι.μεχρι τωρα εχει κανει τα 3 απο αυτα και βγηκαν ακριβως τα φυλλα.επισης η κουμπαρα μου που της το κανανε της βγαλανε 3 κοριτσια και αυτη εχει ηδη το ενα . σε εμενα οσες φορες μου το εχουν κανει βγιανει ενα αγορι και τιποτα αλλο.που αν αυτο γινει πραγματικοτητα δεν με πειραζει καθολου αλλα εγω επειδη εχω κανει μια διακοπη κυησης στα 21 φοβαμαι μην βγαινει εκεινο το παιδακι που δεν ηθελα και δεν κανω ποτε παιδι.Απο την μια σκεφτομαι οτι ο Θεουλης δεν ειναι τιμωρος και ξερει ποσο πολυ το εχω μετανιωσει αλλα απο την αλλη φοβαμαι!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασχετο.....ΠΑΛΙΙΙΙ ΒΡΕΧΕΙ?????Ελπιζω αυτη τη φορα να το γυρισει σε χιονι για παραπανω απο 10 λεπτα!!!!Το Σαββατο χιονισε πολυ ωραια για ακριβως 10 λεπτα....απο τοτε βροχη...Λονδινο γιναμε...Τελος ασχετου...

ΑΝΤΕ ΚΡΙΙΙΙΣΣΣΣΣ

377052ur1qj2v0dg.jpg

Αμ εγω που καθε μηνα 16η εως 18η ειχα πονους εντονους και πολλα υγρα και βαση του κυκλου μου 30-31 ημερων,ελεγα ειναι ωορηξια!!!Το αποτελεσμα......μετα απο εξεταση προγεστερονης η ωορηξια μου ηταν παααρα πολυ χαμηλη εως ανυπαρκτη!!!!:rolleyes:Και εκανα και τεστ ωορηξιας 2 φορες και μου ειχε βγει θετικο!!!Τι να πω......ολα τα κουφα σε μενα!!!!

Σημασια εχει οτι βρηκες τι εφταιγε οποτε ολα βρηκαν τον δρομο τους!!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Θα κανω λιγο πουρε με μανιταρια πανε.

Αν εχουμε κρυο λεει....ασε ας μην εκφραστω καλυτερα!!!!!

καλε λεει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

οχι οχι μην τρομαζετε.περιμεντε να σας πω.Λοιπον φανταζομαι οτι το ξερετε αυτο το κολπο που κανουν με το Σταυρο και το χερι και λενε ποσα παιδια θα κανεις και τι??λοιπον μια φιλη μου το κανει και εχει μια φιλη που της το εκανε και τις εβγαλε 4 παιδια και τι.μεχρι τωρα εχει κανει τα 3 απο αυτα και βγηκαν ακριβως τα φυλλα.επισης η κουμπαρα μου που της το κανανε της βγαλανε 3 κοριτσια και αυτη εχει ηδη το ενα . σε εμενα οσες φορες μου το εχουν κανει βγιανει ενα αγορι και τιποτα αλλο.που αν αυτο γινει πραγματικοτητα δεν με πειραζει καθολου αλλα εγω επειδη εχω κανει μια διακοπη κυησης στα 21 φοβαμαι μην βγαινει εκεινο το παιδακι που δεν ηθελα και δεν κανω ποτε παιδι.Απο την μια σκεφτομαι οτι ο Θεουλης δεν ειναι τιμωρος και ξερει ποσο πολυ το εχω μετανιωσει αλλα απο την αλλη φοβαμαι!!!

Εεεεεεεεε τωρα θελεις ξυλο!!!!!!!!!!!!!

Τι ειναι αυτα που λες βρε!!!Ειναι δυνατον να τα πιστευεις?????Και στην τελικη ειναι σιγουρο οτι η μια φιλη σου θα κανει και 4ο παιδι και η αλλη αλλα δυο??????ΟΧΙ!!!!Μην ακους τετοια πραγματα βρε κοριτσακι μου!!!Απλες συμπτωσεις ειναι ολα!!!Και το σιγουρο ειναι οτι ο Θεος οχι δεν ειναι τιμωρος!!!!!!Απλα μας βαζει σε δοκιμασιες!!!!:wink:Πιστη και υπομονη να εχεις και θα ερθει το μωρακι σου!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τωρα θα σε μαλωσω εγω.Ουτε για αστειο μην ξαναπεις κατι τετοιο και βγαλτο απο το μυαλο σου ΤΕΛΕΙΩΣ.Δεν παιζει κατι τετοιο μικρη καταλαβες????Κι εγω ειμαι σε αρκετο βαθμο προληπτικη αλλα οχι και ετσι.Δεν κανεις καλο με το να σκεφτεσαι ετσι.Οχι αρνητικες σκεψεις κολιτσακι ναι?Αντε μη σε παρω τηλ τωρα και τα ακουσεις στερεοφωνικα.

377052ur1qj2v0dg.jpg

:mad::x:x:x:x τι λες καλε????ασε τις βλακειες και μην σκεφτεσαι χαζα!!!

Λοιπον και στην αδερφη μου το κανανε και της βγαλανε 1 κοριτσακι και 1 αγορακι!!!Εχει λοιπον 2 κοριτσακια!!

Εμενα μια φιλη μου εβγαζε 1 αγορακι παντα και η κουμπαρα της 2 παιδακια ενα και ενα!!!

Τωρα οπως ολες ξερετε ειμαι στην 4η προσπαθεια και ολα δοξα το Θεο πανε καλα!!!!

Θελεις να πω κι αλλα????:mad::x

Ασε τις χαζομαρες εντατσει????:mad::x:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλε λεει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσυ που ξερεις μαρη τι καιρο κανει εδω?????Τωρα οτι και να λες θα σε αποπαιρνω για να μαθεις για ιτς χαζομαρες που σκεφτεσαι....περιμενω κι εγω τι θα ακουσω και δεν κανω φαι τοση ωρα!!!!Χαζουλικο,μην επηρεαζεσαι απο τετοια πραγματα.Απλα συμπτωσεις,οπως πολυ καλα σου ειπε και η Κατια.οκ?

377052ur1qj2v0dg.jpg

Τωρα θα σε μαλωσω εγω.Ουτε για αστειο μην ξαναπεις κατι τετοιο και βγαλτο απο το μυαλο σου ΤΕΛΕΙΩΣ.Δεν παιζει κατι τετοιο μικρη καταλαβες????Κι εγω ειμαι σε αρκετο βαθμο προληπτικη αλλα οχι και ετσι.Δεν κανεις καλο με το να σκεφτεσαι ετσι.Οχι αρνητικες σκεψεις κολιτσακι ναι?Αντε μη σε παρω τηλ τωρα και τα ακουσεις στερεοφωνικα.

οχι οχι στερεοφωνικα οχι οχι!!!φτανει και ετσι!!!το ξερω οτι ειναι χαζο αυτο που λεω και πιστευω οτι οι τυψεις μου ειναι αυτες που μου δημιουργουν αυτο το συναισθημα αλλα δεν ξερω πως να το διωξω απο το μυαλο μου και εχω και την κουμπαρα μου που ενω ξερει μου λεει συνεχεια οτι αυτη το πιστευει και θα κανει αλλα δυο κοριτσια και εγω αισθανομαι χαλια καθε φορα που το λεει:(

Θα κανω λιγο πουρε με μανιταρια πανε.

Αν εχουμε κρυο λεει....ασε ας μην εκφραστω καλυτερα!!!!!

Ωραιος ο πουρες τα μανιταρια δεν τα τρωω!!!

Ασχετο.....ΠΑΛΙΙΙΙ ΒΡΕΧΕΙ?????Ελπιζω αυτη τη φορα να το γυρισει σε χιονι για παραπανω απο 10 λεπτα!!!!Το Σαββατο χιονισε πολυ ωραια για ακριβως 10 λεπτα....απο τοτε βροχη...Λονδινο γιναμε...Τελος ασχετου...

ΑΝΤΕ ΚΡΙΙΙΙΣΣΣΣΣ

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εσεις τουλαχιστον θα δειτε και ασπρη μερα εκει εμεις στην Αθηνα χλωμο το βλεπω!!!!

Για το κρυο πλακα σου κανω!!!!

Εδω ειχε Ιουνιο μηνα παγωσαμε δεν θα εχει τωρα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...