Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοριτσακιαααααααααα....μια που ειστε εδω μαζεμενες εχω να σας πω κατι που με τυρανναει πολυ αν και ξερω και εγω οτι ειναι χαζο αλλα για καποιον περιεργο λογο μου ειναι καρφωμενο στο μυαλο το ατιμο και δεν φευγει!!!:cry::cry::cry:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τι επαθες συμπεθερα μου?????

για πες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ακαταλογιστο της χαμενης εχει οχι της ενθουσιασμενης!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(μην της πει καμια οτι το ειπα εγω αυτο):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να ξερεις...λεγε τι σε απασχολει...θα σου βρουμε λυση!

2011.png

τσ τσ τσ....εγραψες!!!!:lol:

Αυτο που θελω να πω..περαν της πλακας ειναι,οτι προσπαθω για μωρο εδω και σχεδον 2 μιση χρονια και ολο αυτο τον καιρο θεωρουσα δεδομενα καποια πραγματα(καθε ποτε η ωορηξια.....οτι υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα σε μια γυναικα που ειναι εγκυος κ.α)Το θεμα ειναι οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο!!!Οπως ειπες πολυ σωστα η συλληψη ειναι ανεξηγητη και δεν προγραμματιζετε και αυτο στα σιγουρα!!!!

Γι αυτο ας μην παιδευουμε το μυαλο μας αλλο(κοντεψα να το καψω...:lol:)

Οτι ειναι να γινει...θα γινει!!!!!!!!:cool:

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!(εγω το εκαψα)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακιαααααααααα....μια που ειστε εδω μαζεμενες εχω να σας πω κατι που με τυρανναει πολυ αν και ξερω και εγω οτι ειναι χαζο αλλα για καποιον περιεργο λογο μου ειναι καρφωμενο στο μυαλο το ατιμο και δεν φευγει!!!:cry::cry::cry:

λεγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

τσ τσ τσ....εγραψες!!!!:lol:

Αυτο που θελω να πω..περαν της πλακας ειναι,οτι προσπαθω για μωρο εδω και σχεδον 2 μιση χρονια και ολο αυτο τον καιρο θεωρουσα δεδομενα καποια πραγματα(καθε ποτε η ωορηξια.....οτι υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα σε μια γυναικα που ειναι εγκυος κ.α)Το θεμα ειναι οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο!!!Οπως ειπες πολυ σωστα η συλληψη ειναι ανεξηγητη και δεν προγραμματιζετε και αυτο στα σιγουρα!!!!

Γι αυτο ας μην παιδευουμε το μυαλο μας αλλο(κοντεψα να το καψω...:lol:)

Οτι ειναι να γινει...θα γινει!!!!!!!!:cool:

Μπραβο Κατια μου οπως τα λες ειναι!!!! μην νομιζεις οτι εγω την καταλαβαινα μεχρι τωρα!!!μετα την πρωτη παλλινδρομη αρχισα να την νιωθω για τα καλα!!!! και σε αυτη εγινε την 13η μερα σε κυκλο28-30 ημερων!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααα δεν θελω τετοια τωρα που το ξεκινησες πρεπει να το ολοκληρωσεις!!!!

Λεγεεεεεεεεεεεεεε!!!!:P

Ρωταω το γιατρο που θα κανουμε την ενεση...στον ποπο λεει....ωραια λεω κι εγω,εχω μπολικο πραμα εκει,δεν θα το καταλαβω!!!!!Μετα,αφου με τα πολλα με σακατεψε με την ενεση,βγαινω και μου λεει να φωναξω και τον αντρα να μας μιλησει....βγαινω "ελα αγαπη μου πρεπει να σου κανει και εσενα ενεση ο γιατρος"....χλωμιασε το μωρο μου....γεεεεελια ο γιατρος....δεν μπορει να πει ομως,ειμαι χαρουμενη ασθενης....και μην τολμησει καμια να προσθεσει χαζο-χαρουμενη!!!!:twisted::twisted::twisted:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Ρωταω το γιατρο που θα κανουμε την ενεση...στον ποπο λεει....ωραια λεω κι εγω,εχω μπολικο πραμα εκει,δεν θα το καταλαβω!!!!!Μετα,αφου με τα πολλα με σακατεψε με την ενεση,βγαινω και μου λεει να φωναξω και τον αντρα να μας μιλησει....βγαινω "ελα αγαπη μου πρεπει να σου κανει και εσενα ενεση ο γιατρος"....χλωμιασε το μωρο μου....γεεεεελια ο γιατρος....δεν μπορει να πει ομως,ειμαι χαρουμενη ασθενης....και μην τολμησει καμια να προσθεσει χαζο-χαρουμενη!!!!:twisted::twisted::twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τρελληηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

(αυτο το φαρμακο γενικα ποναει) εχωωωωωωωω κανειειεειειειειειει πολλες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπραβο Κατια μου οπως τα λες ειναι!!!! μην νομιζεις οτι εγω την καταλαβαινα μεχρι τωρα!!!μετα την πρωτη παλλινδρομη αρχισα να την νιωθω για τα καλα!!!! και σε αυτη εγινε την 13η μερα σε κυκλο28-30 ημερων!!!!

Αμ εγω που καθε μηνα 16η εως 18η ειχα πονους εντονους και πολλα υγρα και βαση του κυκλου μου 30-31 ημερων,ελεγα ειναι ωορηξια!!!Το αποτελεσμα......μετα απο εξεταση προγεστερονης η ωορηξια μου ηταν παααρα πολυ χαμηλη εως ανυπαρκτη!!!!:rolleyes:Και εκανα και τεστ ωορηξιας 2 φορες και μου ειχε βγει θετικο!!!Τι να πω......ολα τα κουφα σε μενα!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...