Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναι βρε....η φιλη μου ομως απ την στιγμη που συνελαβε την 7η μερα σημαινει πως εκανε ωορηξια εκεινη την ημερα!!Σωστα???Πριν απο αυτο για μια ζωη ειχε κυκλο 28-30 ημερες και βαση αυτου θεωρουσε οτι οι γονιμες ειναι 14η-16η μερα(ετσι πιστευα κι εγω!!)Αρα πως εμεινε εγκυος????

ΕΔΩ κολλαει αυτο που λεω εγω..σοβαρ ατωρα..η συλληψη ειναι ανεξηγητη και δεν προγραμματιζεται!!!!!!!η ζωη ειναι θειο δωρο!ευχαριστω!:cool::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να ευθυμησουμε λιγο.....μου ειχε πει ο γιτρος να ξεκινησω χαπια την Τριτη,να παρω 5 μερες και την τελευταια μερα να παω να με δει.Οκ λεω....και συνειδητοποιω οτι ειναι Σαββατο η 5η μερα (μεθαυριο).Τον παιρνωπριν απο καμια ωρα,του λεω οτι αυτα ειχαμε πει,ναι λεει,Σαββατο, 2η μερα των Χριστουγεννων....παγωτο εγω...αμαν,σκεφτομαι,λαθος μερες επαιρνα χαπια....Μα του λεω δεν ειναι αυριο χριστουγεννα....εγω προχθες πηρα το πρωτο χαπι....μηπως βιαζεστε λιγο????Αστα να πανε,μουρμουραει.....τελοσπαντων ελα το Σαββατο το απογευμα....

Οχι τιποτα αλλο,πηρα το αιμα μου πισω!!!τις προαλλες τον πηρα απογευμα και του ειπα καλημερα....και γελουσε!!!!!:lol::lol::lol:

Με εμας τις τρελλες που εχουνε μπλεξει τι θελεις να σου πει ο ανθρωπος???:lol::lol::lol::lol:

Εδω εγω που πηρα τον δικο μου το καλοκαιρι να του πω τα ευχαριστα και οτι μιλησα και με τους αλλους δυο και ειναι διακοπες μου ειπε ναι αυτοι κανουν διακοπες και ο μπαρμπα-Ανδρεας εδω!!!!!και γελαγε φαντασου τι τους κανουμε!!!!απορω πως αντεχουν οι γυναικες τους!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και τι εγινε?????θελω προσοχη συνεχεια...(εχω χαζεψει απο ενθουσιασμο μην μου δινεται σημασια πλιζζζζζζζζζζζζ)

Οποτε δικαιολογημενα θα κανεις τεστ....εχεις το ακαταλογιστο την ενθουσιασμενης!!!!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Καλα ντεεεεεεεεεεεεε τι φωναζεις???

μια ερωτηξη σου καναμε!!!:D:tongue:

Λεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςς με το καλο να ερθουν!!!!!:lol:

εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω και ολες οι υπολοιπες δεν μας βλεπεις??:lol:

κανε συμπεθερα να δεις καλο...τσ τσ τσ....τσ τσ τσ...ρητορικη ηταν η ερωτηση!!!(και καλα):tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κρισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............τι εγινε καλε?????

Ολες οι χαμενες κανετε την εμφανιση σας σημερα??????:D

Τι κανεις βρε κοριτσακι????

εμενα ζεν μου ζινεις σημασια???σνιφ!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη στραβωθηκεςςςςς??????????

Για κοιτα πιο πανω!!!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Με εμας τις τρελλες που εχουνε μπλεξει τι θελεις να σου πει ο ανθρωπος???:lol::lol::lol::lol:

Εδω εγω που πηρα τον δικο μου το καλοκαιρι να του πω τα ευχαριστα και οτι μιλησα και με τους αλλους δυο και ειναι διακοπες μου ειπε ναι αυτοι κανουν διακοπες και ο μπαρμπα-Ανδρεας εδω!!!!!και γελαγε φαντασου τι τους κανουμε!!!!απορω πως αντεχουν οι γυναικες τους!!!

Πες το ψεμματα....θα σας ελεγα το σοου τον προηγουμενο μηνα που εκανα τις ενεσεις αλλα ντρεπουμαι...:oops::oops::oops:

377052ur1qj2v0dg.jpg

παω να κανω καφε στο μωρο μου και ΓΥΡΝΑΩ!!!μην φυγετε..γαμωτο δεν εχω τεστ σπιτι....και ειναι η 21η μερα θα δειξει???αν σκεφτουμαι οτι δεν ειχα ωορρηξι ααπο την 12η!!!

2011.png

Οποτε δικαιολογημενα θα κανεις τεστ....εχεις το ακαταλογιστο την ενθουσιασμενης!!!!

το ακαταλογιστο της χαμενης εχει οχι της ενθουσιασμενης!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(μην της πει καμια οτι το ειπα εγω αυτο):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κανε συμπεθερα να δεις καλο...τσ τσ τσ....τσ τσ τσ...ρητορικη ηταν η ερωτηση!!!(και καλα):tongue:

εεεεεεεεεεε να μην σε πειραξω λιγακι???

τοσο καιρο εχεις να μπεις!!και ρωταγε για σενα η Μπιμπιτσα το μεσημερι!!!:lol:

θυρεοειδοχαπακια!!!175mg την μερα!!!!!!!!!τουρμπο η Εμμα!!!:tongue::tongue:

δεν πειραζει να γινεις τουρμπο ειναι για ιερο σκοπο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη στραβωθηκεςςςςς??????????

Για κοιτα πιο πανω!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: κοιταξα!!!:lol::lol::lol:

μην με παρεξηγειτε μολις εκανα μπανιο!!

Πες το ψεμματα....θα σας ελεγα το σοου τον προηγουμενο μηνα που εκανα τις ενεσεις αλλα ντρεπουμαι...:oops::oops::oops:

αααα δεν θελω τετοια τωρα που το ξεκινησες πρεπει να το ολοκληρωσεις!!!!

Λεγεεεεεεεεεεεεεε!!!!:P

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσακιαααααααααα....μια που ειστε εδω μαζεμενες εχω να σας πω κατι που με τυρανναει πολυ αν και ξερω και εγω οτι ειναι χαζο αλλα για καποιον περιεργο λογο μου ειναι καρφωμενο στο μυαλο το ατιμο και δεν φευγει!!!:cry::cry::cry:

ΕΔΩ κολλαει αυτο που λεω εγω..σοβαρ ατωρα..η συλληψη ειναι ανεξηγητη και δεν προγραμματιζεται!!!!!!!η ζωη ειναι θειο δωρο!ευχαριστω!:cool::cool:

τσ τσ τσ....εγραψες!!!!:lol:

Αυτο που θελω να πω..περαν της πλακας ειναι,οτι προσπαθω για μωρο εδω και σχεδον 2 μιση χρονια και ολο αυτο τον καιρο θεωρουσα δεδομενα καποια πραγματα(καθε ποτε η ωορηξια.....οτι υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα σε μια γυναικα που ειναι εγκυος κ.α)Το θεμα ειναι οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο!!!Οπως ειπες πολυ σωστα η συλληψη ειναι ανεξηγητη και δεν προγραμματιζετε και αυτο στα σιγουρα!!!!

Γι αυτο ας μην παιδευουμε το μυαλο μας αλλο(κοντεψα να το καψω...:lol:)

Οτι ειναι να γινει...θα γινει!!!!!!!!:cool:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...