Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Θα εχω τελειωσει το χαπακωμα και θα παω να δουμε τι αυγα καναμε αυτη τη φορα....κατι μου ψιθυρισε και για σπερματεγχυση απο την προηγουμενη φορα αλλα δεν ξερω σιγουρα....θα δουμε.Γι αυτο μετα ολοι μαζι φωναζουμε "φυτρωσεεεεε"....αντε μη φωναξω και το Γιουρι να μου τριβει την κοιλια!!!!!

Κααααατιαααα!!!!χροοοονια και ζαμανια!τι κανεις κοριτσακι μου?

Ακριβως στην ιδια φαση ειμαι και γω!!!!!!Μονο που μου εμεινε ακομη ενας μηνας χαπακωματος και μετα σπερματεγχυση!!!!!

Κανε εσυ με το καλο και θα στον φερω τον γιουρι και φυτρωσε θα πουμε και θα φυτρωσει.....οχι που νομιζει οτι θα μας ξεφυγει!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και της ελεγ αχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...μαρη δεν παιζει να εχεις ωορρηξια στην 14η και να εχεις κυκλο 33!!!!!!!!!!!!!!γινεται ελεγε....εμ ελα που δεν γινεται!!!ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χιλιαδες....μπραβο!!!!!!!!

και γιατι δεν γινεται παρακαλω???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τι κρυφα....εγω ξεροσταλιαζω μπροστα σε μωρα.....Φωναξε κοπελα μου,δεν εχουμε αναγκη....εδω δεν κουφαθηκα πριν που μιλουσα με το γιατρο και μου ειπε οτι αυριο ειναι Χριστουγεννα....μηπως τον χαζεψα τον ανθρωπο????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!να κανω ενα τεστ???εχω κατι συμπτωματα...μουχαχαχαχαχαχα!!!!!

Ελα τωρα,μη λυγιζεις εσυ που εισαι η πιο ψυχραιμη απο οοοολες!!!!!Εσυ τεστ?????Δεν το πιστευω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Ελα τωρα,μη λυγιζεις εσυ που εισαι η πιο ψυχραιμη απο οοοολες!!!!!Εσυ τεστ?????Δεν το πιστευω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΡΑΤΑ ΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και εχω προαισθημα....η αυτο η τον αλλο μηνα διδυμα!!!!και καλο πασχα ευχομαι!!!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

Ακριβως στην ιδια φαση ειμαι και γω!!!!!!Μονο που μου εμεινε ακομη ενας μηνας χαπακωματος και μετα σπερματεγχυση!!!!!

Κανε εσυ με το καλο και θα στον φερω τον γιουρι και φυτρωσε θα πουμε και θα φυτρωσει.....οχι που νομιζει οτι θα μας ξεφυγει!!!!

Εμενα ειναι η δευτερη φορα με τα χαπια και ελπιζω και η τελευταια....Δεν ξερω για εσας,εγω πιστευω στον Αη Βασιλη,ακομα κι αν ερθει ντυμενος με την ασπρη ποδια του γιατρου....μονο νινι να μου βαλει στην κοιλια και ας ερθει οπως θελει!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι εσυ καλε?????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαρηκα τωρα!!!!!:lol::lol::lol:

καλα ειμαι και πολυ γκαβουλιακας!!!!γραφω και μολις στελνω σας βλεπω απο πανω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ααααααξ και ξερως που εισαι εσυ μαρη χαμενη?????????αναφερσου γρηγορα!!!!!!!!:cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γιατι μετα την ωορρηξια ειναι σταθερα 14 η 15 μερες και ερχεται....ΔΙΑΒΑΣΑ λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Αχ ..φιλη μου emmalene...ετσι ειχα διαβασει και γω και μου το αναιρεσε εντελως ο γιατρος μου!!!!!Δεν συμβαινει παντα!!!!

Και ειμαι πλεον σιγουρη γι αυτο,γιατι μια φιλη μου με κυκλο 28-30 ημερων εμεινε εγκυος την 7η μερα!!!!!!!!Ναι ναι.....αρα ακομη και αυτο ειναι ενας μυθος !!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι εσυ καλε?????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαρηκα τωρα!!!!!:lol::lol::lol:

(σκηνη ζηλοτυπιας)ΓΙΑ μενα δεν χαρηκες?????????????ε?????????????:tongue::tongue:

2011.png

Χαπακωθητε κοριτσακια μου και θα δειτε ο νεος χρονος θα σας φερει νινακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε καλως την μαγειρισσα!!!!!!!!!που εισαι πουλακι μου εσυ????εδω εχουμε γεννες εγκυμοσυνες ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!

Λοιπον 1)για τις γεννες εκτος απο την κουμπαρουλα μου που γεννησε ποια αλλη καλε γεννησε????:confused::confused::confused:πειτε πειτε!!!

2)Η Ευτυχω ειναι εγγυουλα!!!!!!!!!!!!γιαυτο δεν λες???

3)Μαρη Εμα λεμε παλι τεστ θα κανεις???αναφερσου και εσυ αμεσως!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...