Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

georgia.g, μπορεί να πάω από βδομάδα να κάνω χοριακή. Πάντως σε δύο υπερήχους που έχω κάνει, η μήτρα ήταν πεντακάθαρη.

Αρα δεν νομιζω να υπάρχει κατι θα φαινόταν....

Μπορει να είναι και απο το άγχος σου...εγω αυτος ηταν ολογος που γραφτηκα στο φόρουμ ήθελα να μαθω αν ηταν οκ που είχα 60 μερες να μου ερθει μετα την παλλινδρομη...μολις μηλισα μαζι σας και με ηρεμισατε μου ήρθε σε κανα δυο μέρες...άρα υπομονη και χαλάρωσε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορει να είναι και απο το άγχος σου...εγω αυτος ηταν ολογος που γραφτηκα στο φόρουμ ήθελα να μαθω αν ηταν οκ που είχα 60 μερες να μου ερθει μετα την παλλινδρομη...μολις μηλισα μαζι σας και με ηρεμισατε μου ήρθε σε κανα δυο μέρες...άρα υπομονη και χαλάρωσε...

60 μέρες, ε?

Ωχ, ελπίζω να μην αργήσει τόσο πολύ και σε μένα.

αμαν βρε γιωργιτσα ακομα και εκει αγχος??? δε φτανει που αγχωνομαστε να μεινουμε εγκυες αγχωνομαστε και οταν δεν ειμαστε:mad:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αμαν βρε γιωργιτσα ακομα και εκει αγχος??? δε φτανει που αγχωνομαστε να μεινουμε εγκυες αγχωνομαστε και οταν δεν ειμαστε:mad:

αχ...εσενα θέλω τοσο πολυ να σε φάω...γλυκουλι μου:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

436227peh2tec0ns.gif

δεχομαι τα φιλια και ανταποδιδω.....:tongue::tongue: και επειδη ειμαι καλο κοριτσι ο αη βασιλης εκτος απο μωρο μου εφερε και τον τεχνικο για το η/υ μου...ναι!!!! θα παω σπιτι μου νωριςςςςς....φιλια μωρο μου......:-P

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

δεχομαι τα φιλια και ανταποδιδω.....:tongue::tongue: και επειδη ειμαι καλο κοριτσι ο αη βασιλης εκτος απο μωρο μου εφερε και τον τεχνικο για το η/υ μου...ναι!!!! θα παω σπιτι μου νωριςςςςς....φιλια μωρο μου......:-P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αθηνούλα, αν θυμάμαι καλά, εσένα στην τελευταία παλλίνδρομη είχε αργήσει να σου έρθει η περίοδος, έτσι δεν είναι? Στις πόσες μέρες σου ήρθε?

Ναι Μπιμπιτσα μου αργησε αλλα οχι οπως την πρωτη φορα εαν θυμαμαι καλα γυρω 45 μερες!!!!

εσενα ποσες εχουν περασει????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...