Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια διώχτε με!Πρέπει λέμε...δεν θα κρατήσω σε καμία κακία...αλήθεια!

Φιλάκια πολλά πολλά!Καλή συνέχεια και θα μπω να διαβάσω νέα της Μαχούλας.

περιμενε θα χασεις τα καλα νεα...

και συνεχιζω,εκανα το τεστ και ειχε μια αχνη γραμμουλα,και μετα αποφασισα το βραδακι να παρω κι ενα κλεαρ μπλου ξαι ειχε ενα ++++++

76IGp3.png

και συνεχιζω,εκανα το τεστ και ειχε μια αχνη γραμμουλα,και μετα αποφασισα το βραδακι να παρω κι ενα κλεαρ μπλου ξαι ειχε ενα ++++++

τι λες μαρηηηηηηηηηηηηηηηη???? :D :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Δηλάδή...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ανοίγω σαμπάνιες

champagner_a260623 να μου ζήσεις συμπεθεράκι μου!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

λοιπον χθεςτο μεσημερι αποφασισα να περασω απο το φαρμακειο και να παρω ενα πρεντικτορ

Χαπάκι μου αλήθεια ΜΠΡΑΒΟ μωρό μου σου ευχομαι τα καλυτερα...δεν το πιστευω..ανατριχιασα ...χαρηκα πολυ μωρο μου....μπραβο ..μπραβο ..μπραβο...παω να φερω λουλουδια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

και το απογευμα παω για χοριακουλα...τι εχετε να πειτε....????

μαρηηηηηη???? ο κοσμος τα λεει απο την αρχη αυτα......μπραβο κουκλα μου,,,,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη...:D:D:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αληθεια λεω μαρηηηηηηηηηηηη.....αν δεν το ελεγα θα εσκαγα

Εννοείται πως θα πας για χοριακή.Ποια μέρα είσαι?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Ε,ρε προβλέπω να πέφτει κούριερ βροχή για να στέλνω τα βεζύρ παρμά στην γκαστροσυμπεθερούλα μου...αχαχχχα!!!

Επεξεργάστηκαν by Γκρετα

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!!

συμπεθερακι ειμαι στη 30η μερα

Με τι κύκλο?΄Καλά ε...μου φταιξες τη μέρα ατιμούτσικο!:D

αληθεια λεω μαρηηηηηηηηηηηη.....αν δεν το ελεγα θα εσκαγα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! :D :D

Αντε μπράβο γιατί ειχε πέσει ξηρασια μου φαίνεται!! :lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...