Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη ολες φακες ειχατε χθες πια? ελεος καλε......αυτο το οτι τεταρτη δεν τρωμε κρεας βλεπω το τηρειτε ολες:lol::lol:

μπα εμεις δεν το τηρουμε παντα ετυχε...εξαλλου επρεπε να κανουμε και λιγο αποτοξινωση μετα απο κατεβασαμε στις διακοπες

Εμείς τις φάγαμε όλες....!!!Και ζούμε!:tongue:Είδατε βρε...ένα φαγητό έκανα ανάρπαστο έγινε!:lol::lol:Συμπεθεράκι μου τι κάνεις??:DΠώς είναι ο καιρός εκεί κάτω?

μια χαρα ειμαι,μπορω να πω πολυ καλα!!!!ο καιρος το πρωι βροχη,τωρα ηλιος,οχι πολυ κρυο

76IGp3.png

Καλημερα στην Γκρετουλα με τις ωραιες φακουλες και τα σπασμενα νευράκια

Καλημερα στο Χαπάκι τις ευχες μου για το γαμο και συντομα με ενα νυνακι

Καλημερα και σε σενα γλυκο μου Νικελάκι

Καλημέραααα georgakiiiii!!!:DΤι κάνεις?

συγνωμη ολες φακες ειχατε χθες πια? ελεος καλε......αυτο το οτι τεταρτη δεν τρωμε κρεας βλεπω το τηρειτε ολες:lol::lol:

Ναι είδες?Νοικοκυροκόριτσα όλες και με αρχές:lol::lol:!!!Κάπου διάβασα πως η σωστή γυναίκα μετά από ένα καλό φαγητό βλέπε φακές:rolleyes:δεν πρέπει να μαγειρέυει την επόμενη για να κρατάει το ενδιαφέρον του σχέσης αμείωτο..κι αυτό θα πράξω...σήμερα...:lol::lol::lol:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ποια εισαι τελοσπαντων ο σεφερης??:lol::lol:

Με κάνεις και κοκκινιζω :oops::oops::oops: αστο καλο σου...!!!!

ευχαριστω γλυκια μου κι εσυ συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα!!!

Ελπιζω και ευχομαι....(και εγω φακες ειχα χτες):lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εγώ θα φτιάξω κοτοπουλακι κοκκινιστο με πουρέ.....μιαμ μιαμ!!

μιαμ μιαμ δεν θα πει τίποτα...δεν έχει και εμοτικόν να ξερογλείφεται....βάζω αυτό:tongue:σε συνδιασμό μ αυτό:roll:!:lol::lol:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

δηλαδή το φούσκωμα είναι απ τις φακές?να πάρει...έλεγα ΄μήπως είναι η ωορρηξία μου:rolleyes::lol::lol:

σημερα κοριτσια αν προλαβω θα στολισω και το σπιτι...κοντευουν να φτασουν τα χριστουγεννα κι εγω δεν εχω στολισει

αχ τι ωραία!:D

ειναι ωραια που εφτασαν οι γιορτες και δεν εχω στολισει.....????

όχι μαρήηη!Που θα στολίσεις....

Διαφημίσεις

δηλαδή το φούσκωμα είναι απ τις φακές?να πάρει...έλεγα ΄μήπως είναι η ωορρηξία μου:rolleyes::lol::lol:

ναι φαε εσυ ολη τη κατσαρολα και απο την ωορρηξια ειναι το φουσκωμα:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κορίτσια διώχτε με!Πρέπει λέμε...δεν θα κρατήσω σε καμία κακία...αλήθεια!

Φιλάκια πολλά πολλά!Καλή συνέχεια και θα μπω να διαβάσω νέα της Μαχούλας.

ναι φαε εσυ ολη τη κατσαρολα και απο την ωορρηξια ειναι το φουσκωμα:lol:

:oops:με είδες?:tongue:

λοιπον επειδη δεν μπορω να κρατηθω...ακουστε τα νεα.....

α...τώρα δεν φεύγω...λέγε λέγε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...