Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:.....μια απο τα ιδια και μεις!!!!!!Εχουμε λιωσει στο ντοην ντοην....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Για να δουμε.....Θα πατε πουθενα τωρα στις γιορτες??

ποτε περιμενεις κανονικα να αδιαθετησεις?? στις γιορτες φετος θα μεινουμε αθηνα....ας κανουμε μια φορα γιορτες σπιτι μας...βεβαια κατι μικροεκδρομουλες εδω κοντα ημερησιες θα κανουμε, αλλα κατα βαση εδω...εσεις?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλως την Μαιρουλα μας!!!!!!!!!:D

Εγω περιμενω του Αγιαννιου!!!!!7 ιανουαριου!!!Ευχομαι να ειναι γουρικος ο Αγιος!!!!:D

Τωρα οσο για τις γιορτες και μεις σπιτι!!Δεν νομιζω να παμε πουθενα!!!!Ησυχα θα ειναι!!!!!Αρκει να εχουμε καλη παρεα!!!:wink:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλως την Μαιρουλα μας!!!!!!!!!:D

Εγω περιμενω του Αγιαννιου!!!!!7 ιανουαριου!!!Ευχομαι να ειναι γουρικος ο Αγιος!!!!:D

Τωρα οσο για τις γιορτες και μεις σπιτι!!Δεν νομιζω να παμε πουθενα!!!!Ησυχα θα ειναι!!!!!Αρκει να εχουμε καλη παρεα!!!:wink:

α εγω σε προλαβαινωωωωω....περιμενω τελευταια μερα του χρονου!! 31 δεκεμβριου....και οπως λεει και η γιωργιτσα ειναι σημαδιακο....θα ναι το δωρο του αη βασιλη σε μενα:lol::lol: (λεμε τωρα)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

α εγω σε προλαβαινωωωωω....περιμενω τελευταια μερα του χρονου!! 31 δεκεμβριου....και οπως λεει και η γιωργιτσα ειναι σημαδιακο....θα ναι το δωρο του αη βασιλη σε μενα:lol::lol: (λεμε τωρα)

Ειδες με μελετησες και έσκασα μυτη...τσα:tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αχ...μακαρι!!!!!Στο ευχομαι.....και με την καινουργια χρονια να μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!!!!!Και μην το γελας....οντως μπορει να ειναι σημαδιακο!!!;);):D:D:D:D

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! !

Καλημεραααααααααααα..........αργησες!!!!!!!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αχ...μακαρι!!!!!Στο ευχομαι.....και με την καινουργια χρονια να μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!!!!!Και μην το γελας....οντως μπορει να ειναι σημαδιακο!!!;);):D:D:D:D

Καλημεραααααααααααα..........αργησες!!!!!!!:lol::lol:

Συνωμη...δεν θα τσαναγινει:oops::oops::oops:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...