Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικουλια ερμινακι μου..καλα αν ακους τους γιατρους σε τρελλαινουν....

αντε ο αλλος μηνας θα ειναι ο καλυτερος

μακαρι αγαπακι , εσυ τι εκανες σε τι φαση εισαι?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

να σου πω μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καμια επιτυχια...γιατι πριν το γαμο το ειχαμε αφησει λιγο στην ακρη...τωρα ειμαι σε φαση που ελπιζω να μην μου ερθει η τρικαταρατη...θα δουμε,εκλεισα και ραντεβου στον προηγουμενο γιατρο μου,γιατι με αυτον που πηγα τελευταια μια-δυο φορες σπαστικα,στις 11/01/2010 αλλα ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα πριν να παω στο γιατρο....αυτα εν ολιγης

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καμια επιτυχια...γιατι πριν το γαμο το ειχαμε αφησει λιγο στην ακρη...τωρα ειμαι σε φαση που ελπιζω να μην μου ερθει η τρικαταρατη...θα δουμε,εκλεισα και ραντεβου στον προηγουμενο γιατρο μου,γιατι με αυτον που πηγα τελευταια μια-δυο φορες σπαστικα,στις 11/01/2010 αλλα ελπιζω να εχουμε θετικα αποτελεσματα πριν να παω στο γιατρο....αυτα εν ολιγης

τα καλυτερα σου ευχομαι αγαπη μου , ολα μπηκαν στον δρομο τους , τωρα θα ερθει το μπεμπακι!!!!!!!!!!!;):D

φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Φχαϊστω πολυ...πολυ :oops:..το ιδια επιθυμω και δι εισας.....(το σκοτωσα...χιχιχι)

Αθηνουλα εσυ με σπερματεγχυση το έκανες τον μπέμπη τωρα?

Το Ναντιμορακι τι κανει ακομα φωτος ανεβάζει:lol::lol::lol:

Οχι κοτοπουλακι μονο την πρωτη φορα ητανε με σπερματεγχυση!!!

ολες τις υπολοιπες μονοι μας!!!!;)

γι αυτο σας λεω συνεχεια να χαλαρωσετε!!!!

Άσε άσε...έχω ζήσει τον εφιάλτη στην κουζίνα από πρώτο χέρι:lol::lol:.

Για σπερματέγχυση λέτε?Αν δεν τα καταφέρω μέχρι τον Μάρτιο...την ημερομηνία τώρα την όρισα...θα κάνω κι εγώ....μάλλον!:rolleyes:

αντε και εσυ με το καλο!!

Αμέεεεεεεεεε!!!190015-LENTIL%2520SOUP-FAKES.jpgΤσάκωωωω!!!:DΤον Γκρετίνο δεν τον ρωτάμε...α,είμαστε δημοκρατική οικογένεια!:lol:

Ο ΧΙΤΛΕΡ εισαι?????:tongue:

αχ μακαρι να πανε ολα καλα, αυριο θα το συζητησουμε με το γιατρο , λετε να πιασω με την πρωτη?αθηνουλα μια ερωτηση ακομα , και τις 3 στο καπακι τις εκανες?εννοω καθε μηνα?

Ναι τις 2 πρωτες τις εκανε Ιανουαριο και μετα Φεβρουαριο στη 2η εμεινα και παλλινδρομισε και την επομενη την εκανα Ιουλιου γιατι τοτε σταθεροποιηθηκε το συστημα!!:wink:

αγαπες σχολάω και την κανω...φιλουρες...τα λεμε αυριο

Καλο μεσημερι κοτοπουλακι μου τα λεμε αυριο φιλακια!!!

Κι απ αυτό δεν έχω:-(....

Τι δεν εχεις?????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εχει μιλησει καμια σας με την Ποππινς????

της ειχα στειλει μηνυμα πριν 2 εβδομαδες εαν θυμαμαι καλα μου απαντησε της ξαναεστειλα αλλα μετα τιποτα!!!!

εχει εμφανιστει πουθενα και το εχασα???

Χθες το βράδυ την πήρα τηλέφωνο, καλά είναι το κοριτσάκι μας, ψιλοπερνάνε κι οι αναγούλες, είναι πολύ χαρούμενη που έρχονται τα Χριστούγεννα, με ρώτησε τι κάνετε και μου είπε να σας πω χαιρετίσματα!!!...Εγώ σας δίνω κι από ένα φιλί.....Σμουτς!!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπαααααααααααααααα βρηκες το δρομο????

Μηπως ηρθες να βρεις κι αλλες για καφε???

Λεω εγω τωρα!!!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Η κουμπαρα σου τι κανει???δεν θυμαμαι γεννησε???:rolleyes:

Όχι ακόμα, δεν γέννησε...Ε, μέχρι τα Χριστούγεννα έχει διορία.

Ναι, μαρή κανονίζω για καφέ!!!.....Τι θες?....Όταν με το καλό γεννήσεις κι εσύ, θ'αφήσεις το μωρό στον αντρούλη σου και θα πάμε μαζί,οκ??:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπα εγω δεν θελω να ανακατέβετε κανένας...ουτε και η μάνα μου γιατι όλοι χανουν το μέτρο.....

Δεν σκαω κιολας παλια έσκαγα ..τωρα λέω σιγα το σπιτι μαζεμένο ειναι το να μεινει και κανα σιδερωμα πίσω δεν χαλασε και ο κόσμος δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτες τι βλακειες...μου εχουν συμβει τοσα και τοσα σοβαροτερα με αυτες τις αηδιες θα ασχολούμε?

Μπράβο ο αντρα σου τσακάλι...να του πω του δικου μου να φτιαξει γλυκα...δεν πεφτω απο το μπαλκονι καλυτερα...εκτος του ότι θα πρεπει να φερψ ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου μετα...δεν θα τρωγονται κιολας θα πάθουμε τίποτα....εδω οτυ λεω μαζευε τουλαχιστον βρε παιδι μου τις εφημεριδες σους ..και αυτος αν δεν κανουν βουνο τι αφηνει εκει...για σκια μωρε όχι ότι βαριέται...

αν του πω στρωσε το κρεββάτι μου λεει ακουσα στην τηλεοραση ότι δεν πρεπει να το στρωνουμε γιατι καθεται η σκόν επάνω...:confused:

Ααααα.....οι άντρες μας πρέπει να κάνουν παρέα, Τζορτζάκο μου!!!:lol::lol::lol: Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλα ουτε εγω ειχα ενοχλησεις αλλα ειχα τους μπαμπουλες πανω απο το κεφαλι μου!!!!:lol::lol:

Ετσι να κανεις!!!!!

ναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια!!!!

ειναι και το μπιφτεκακι μας πολυυυυυυυυυυ δουλευταρου!!!!

ααααα εγω ψεμματα δεν λεω!!!!

Δεν ειδες πρωι πρωι βαζει φωτο το στολισμενο δεντρακι της!!!!

Ξερεις τι δουλεια θελει για να κανεις ολη τη διαδικασια?????:lol::lol::lol::tongue:

Μαρή Αθηνάαααααα, έτσι και σε βρω μπροστά μου.....!!!!!....Θα χαϊδευω την κοιλίτσα σου με τις ώρες...τι άλλο να κάνω...?:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...