Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοριτσάκιαααααααααααααααααααα

συμπεθερακι τι κανεις????

ερμινάκι????

χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουου, τι κανεις νιοπαντρο μου κοριτσακι??????????????

πως πηγε ο γαμος , πες τα ολα!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθέρα και συμπέθερος ...ο απόλυτος συντονισμός!Μόλις μπήκε η κολώνα του σπίτού μου!Ο στυλοβάτης μου!Το καμάρι μου! τα γράφω αυτά μήπως και καταλάθος ρίξει κανα βλέφαρο ...αχαχχχχα:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

:lol::lol::lol:μα πώς δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό?:lol::lol:Τις προάλλες έκανε αναζήτηση τ όνομά του κι όταν το βρήκε εκστασιάστηκε....φαντάζεσαι να δει το φατσοβιβλίο του???:lol:

ειδες , μια χαρα , θα κανουμε στο ονομα τους λοιπον , χαχαχαχα!!!!

θα το ψαξω και θα σου πω να το κανεις και εσυ...

χαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουου, τι κανεις νιοπαντρο μου κοριτσακι??????????????

πως πηγε ο γαμος , πες τα ολα!!!!!!!!!

ολα τελεια ερμινακι μου,το ευχαριστηθηκαμε...4 μερες γλενταγαμε και τη μεγαλη μερα τα δωσαμε ολα...τελεια δεν υπαρχει αλλη λεξη να για σχολιασω...

εσυ τι νέα????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθέρα και συμπέθερος ...ο απόλυτος συντονισμός!Μόλις μπήκε η κολώνα του σπίτού μου!Ο στυλοβάτης μου!Το καμάρι μου! τα γράφω αυτά μήπως και καταλάθος ρίξει κανα βλέφαρο ...αχαχχχχα:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ετσι ετσι!!!

ευτυχως σημερα ηταν πιο ηρεμα απο χθες και προχθες.....οχι δεν μου το ειπες.....για πες....εχουμε καλα νεα?????

άντε έτσι μπράβο!Σιγά σιγά να εγκλιματιστείς...ο συμπέθερος λέει να δώσεις χαιρετίσματα στον συμπέθερο....:Dκαι να ξανάρθετε!:DΓια τη σαλπιγγογραφία ξέρεις αλλά για την προλακτίνη σου πα?Έ-Ε-ΕΠΕΣΕ!!!:tongue:βΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ λοιπόν στον αγώνα!;)

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

:D:D:D:D και σου εκανε τη χαρη ή τιποτα...

πες του χαιρετισματα απο τη συμπεθερα...

76IGp3.png

όμορφες φεύγω!ώρα για μαμ!Φιλάκια και θα τα πούμε ναι?Μην χαθούμε τώρα!!!!

:D:D:D:D και σου εκανε τη χαρη ή τιποτα...

πες του χαιρετισματα απο τη συμπεθερα...

Του πα ήδη!:D

Διαφημίσεις

άντε έτσι μπράβο!Σιγά σιγά να εγκλιματιστείς...ο συμπέθερος λέει να δώσεις χαιρετίσματα στον συμπέθερο....:Dκαι να ξανάρθετε!:DΓια τη σαλπιγγογραφία ξέρεις αλλά για την προλακτίνη σου πα?Έ-Ε-ΕΠΕΣΕ!!!:tongue:βΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ λοιπόν στον αγώνα!;)

θα του τα δωσω οταν τον δω γιατι τωρα εκτελει καθηκοντα γιου ...θα ξαναρθουμε σιγουρα ,αλλα ειπαμε η επομενη δική σας!!!!!εεεε??????????

76IGp3.png

ολα τελεια ερμινακι μου,το ευχαριστηθηκαμε...4 μερες γλενταγαμε και τη μεγαλη μερα τα δωσαμε ολα...τελεια δεν υπαρχει αλλη λεξη να για σχολιασω...

εσυ τι νέα????

μπραβο κοπελαρα μου , να ζησετε ευτυχισμενοι και παααααααααααααααααααααντα ερωτευμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καλους απογονουουουουουουουουουουουουουουςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα ιδια ζουζου τα χαπια δεν εκαναν τιποτα και παω για σπερματεγχυνση τον αλλο μηνα , κατα τα αλλα ειμαι ξαπλα γιατι επεθα μια ιωση , την οποια ο γιατρος μου εβγαλε οτι ειναι η νεα γριπη και τελικα σημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα του τεστ ηταν αρνητικο , μια απλη ιωση ηταν και κοντεψαν να με τρελανουν, και για μενα δεν με ενδιεφερε , ειχα ερθει σε επαφη με την φιλη μου που ειναι εγκυος και φοβομουν μηπως την κολησα και αυτην , αλλα ολα καλα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...