Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Φχαϊστω πολυ...πολυ :oops:..το ιδια επιθυμω και δι εισας.....(το σκοτωσα...χιχιχι)

Αθηνουλα εσυ με σπερματεγχυση το έκανες τον μπέμπη τωρα?

Το Ναντιμορακι τι κανει ακομα φωτος ανεβάζει:lol::lol::lol:

να εισαι καλα ρε αγαπακι , ολες θα γκαστρωθουμε το 2010 , παει και τελειωσε...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχα, μην με κοροιδευεις καλε , αφου ξερεις , ακομα δεν μπορω να σας προλαβω , χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα θα ειναι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα ειμαι σιγουρη , παμε γερα για το μπεμπακι τωρα!!!!!!!!!!1λιγο εμεινε!!!!!!!

εγω ναι αποφασησα τον φεβρουαριο να γκαστρωθω επιτελους!!!και δεν το ρωταω το σκασμενο , θα ερθει θελει δεν θελει χαχαχα...

Έτσι παιδί μου!δείξε ποιος κάνει κουμάντο από τώρα!Αλλιώς μετά...:rolleyes:Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κοριτσια εχετε φατσοβιβλίο? θετε να γινουμε φιλες?

Εγώ δεν έχω...:-(.Και το φοβάμαι και δεν ξέρω πώς...βεβαίως βεβαίως αλήθεια αν κάνω θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τη σελίδα μου ή αυτό το ρυθμιζω εγώ?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω :-(...εχω σκαιπ ομως ασχετο :tongue:!μηπως εχετε και εσεις?

Κι απ αυτό δεν έχω:-(....

Έτσι παιδί μου!δείξε ποιος κάνει κουμάντο από τώρα!Αλλιώς μετά...:rolleyes:Καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!:D

ε τι ρε γκρετονι , τοσο καιρο περιμενα να ερθει μονο του με τη θεληση του και με εγραφε κανονικα , τωρα θα ερθει με το ζορι!!!!!!!!!!!!!!

και σε εσενα καλη επιτυχια ζουζουνα!!!!για πειτε κανα νεο η ελενα τι κανει???

η μαχουλα γεννησε?

αγαπες σχολάω και την κανω...φιλουρες...τα λεμε αυριο

Φιλάκια georgakiiiii!!!Αύριο να μας δώσεις τα φώτα σου για το φατσοβιβλίο...Καλή ξεκούραση!:DΚαι καλή χώνεψη....αχχαααχχχ:lol:

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω...:-(.Και το φοβάμαι και δεν ξέρω πώς...βεβαίως βεβαίως αλήθεια αν κάνω θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τη σελίδα μου ή αυτό το ρυθμιζω εγώ?

και εγω το ιδιο αγαπακι , το φοβαμαι , θα κανω στο ονομα του ερμινακου , χαχαχαχαχαχα

ε τι ρε γκρετονι , τοσο καιρο περιμενα να ερθει μονο του με τη θεληση του και με εγραφε κανονικα , τωρα θα ερθει με το ζορι!!!!!!!!!!!!!!

και σε εσενα καλη επιτυχια ζουζουνα!!!!για πειτε κανα νεο η ελενα τι κανει???

η μαχουλα γεννησε?

Σ ευχαρστωώ!!! Ακόμα δεν γέννησε...της κάνει νάζια ο μπέμπης:tongue:.Η Έλενα είναι πολύ καλά!:D

και εγω το ιδιο αγαπακι , το φοβαμαι , θα κανω στο ονομα του ερμινακου , χαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:μα πώς δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό?:lol::lol:Τις προάλλες έκανε αναζήτηση τ όνομά του κι όταν το βρήκε εκστασιάστηκε....φαντάζεσαι να δει το φατσοβιβλίο του???:lol:

κοριτσάκιαααααααααααααααααααα

συμπεθερακι τι κανεις????

ερμινάκι????

Πού σαι μαρήηηη????:DΠλάκωσε δουλίτσα?Είμαι καλά Ευτύχω μου!Θα γίνω μάνα στο πα?:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...