Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι κοριτσακι μου εγω τουλαχιστον καθολου στη διαδικασια απλα στη 2η προσπαθεια πετυχαμε ακριβως την ωορηξια και ειχα λιγα πονακια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε πηρε ειδηση και η κουζινα και σε κοροιδευει!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!

Άσε άσε...έχω ζήσει τον εφιάλτη στην κουζίνα από πρώτο χέρι:lol::lol:.

Για σπερματέγχυση λέτε?Αν δεν τα καταφέρω μέχρι τον Μάρτιο...την ημερομηνία τώρα την όρισα...θα κάνω κι εγώ....μάλλον!:rolleyes:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Εγω πηρα το οκ και ειμαι στο 2 μήνα προσπάθειας...θα δειξει

αντε κοριτσακι μου με το καλοοοοοο, να φουσκωσεις κατευθειαν...

και εγω δεν μετραω 14 μηνες , μετραω 3 μηνες απο τοτε που ξεκινησα τα χαπια...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Άσε άσε...έχω ζήσει τον εφιάλτη στην κουζίνα από πρώτο χέρι:lol::lol:.

Για σπερματέγχυση λέτε?Αν δεν τα καταφέρω μέχρι τον Μάρτιο...την ημερομηνία τώρα την όρισα...θα κάνω κι εγώ....μάλλον!:rolleyes:

Μου αρεσει που αποφασίζεις στο πι και φι...οκ με την ημερομηνια...ο γκρετακος συμφωνει? οσο για τις φακες περισευει κανα πιατακι και για μενα γιατι βαριεμαι να φτιαξω τις δικες μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αφου ειμαστε τεελεια παρεαααααα!!!!;)

Ερμινάκιιιι!!!Ου ουυυ!!!Εδώ καλέ!Τι κάνεις?Μέχρι τον ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ θα γίνεις μάνα?Με το καλόοοο!Κι εγώ έκανα σαλπιγγογραφία,σ όλο τον κόσμο θα το πω...χεχε,και είναι όλα καλά:-Pκαι έπεσε και η προλακτίνη μου!Αλλά παραέπεσε....:confused:Οπότε I AM BACK!!!:tongue:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Ξανάρθααααααααα!!!Έκανα πεντανόσυιμες φακές...αχαχούχα...αλλά έπρεπε να μαι από πάνω...δεν έχω καλές εμπειρίες από τη μαγειρική.Και ειδικά μια φορά που πεταγόταν το λάδι σαν ρουκέτα ψιλοαγριεύομαι όποτε μαγειρέυω...μην κοροιδεύετε...ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!

Ερμινινάκιιιιι!!!Πού είσαι μάτια μου?Πώς είσαι?

Ακόμα η Μαχούλα ε?Πω πω...

γκρετονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουουουου???????????????????

που εισαι ρε αγαπη??????????????????????

εκανες σαλπιγγογραφια ζουζουνα μου?ειδα οτι ολα μια χαρα ε?

πω πω ρε καοριτσια εγω πονουσα φριχτα στην σαλπιγγογραφια , σε σημειο λυποθημιας, μπραβο σου αγαπακι , φτου φτου!

για πες , επεσε η προλακτινη , εβαλες μπρος?

αντε κοριτσακι μου με το καλοοοοοο, να φουσκωσεις κατευθειαν...

και εγω δεν μετραω 14 μηνες , μετραω 3 μηνες απο τοτε που ξεκινησα τα χαπια...

Φχαϊστω πολυ...πολυ :oops:..το ιδια επιθυμω και δι εισας.....(το σκοτωσα...χιχιχι)

Αθηνουλα εσυ με σπερματεγχυση το έκανες τον μπέμπη τωρα?

Το Ναντιμορακι τι κανει ακομα φωτος ανεβάζει:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μου αρεσει που αποφασίζεις στο πι και φι...οκ με την ημερομηνια...ο γκρετακος συμφωνει? οσο για τις φακες περισευει κανα πιατακι και για μενα γιατι βαριεμαι να φτιαξω τις δικες μου...

Αμέεεεεεεεεε!!!190015-LENTIL%2520SOUP-FAKES.jpgΤσάκωωωω!!!:DΤον Γκρετίνο δεν τον ρωτάμε...α,είμαστε δημοκρατική οικογένεια!:lol:

γκρετονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουουουου???????????????????

που εισαι ρε αγαπη??????????????????????

εκανες σαλπιγγογραφια ζουζουνα μου?ειδα οτι ολα μια χαρα ε?

πω πω ρε καοριτσια εγω πονουσα φριχτα στην σαλπιγγογραφια , σε σημειο λυποθημιας, μπραβο σου αγαπακι , φτου φτου!

για πες , επεσε η προλακτινη , εβαλες μπρος?

Αγαπάκι μου τρελλό!:DΜου λείψε ο ασυντονισμός σου χαχα!!!:lol::lol:Παραέπεσε η προλακτίνη και την Δευτέρα θα ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα...αλλά εγώ χάρηκα τόοοοσο πολύ!:D

Οχι κοριτσακι μου εγω τουλαχιστον καθολου στη διαδικασια απλα στη 2η προσπαθεια πετυχαμε ακριβως την ωορηξια και ειχα λιγα πονακια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε πηρε ειδηση και η κουζινα και σε κοροιδευει!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!

αχ μακαρι να πανε ολα καλα, αυριο θα το συζητησουμε με το γιατρο , λετε να πιασω με την πρωτη?αθηνουλα μια ερωτηση ακομα , και τις 3 στο καπακι τις εκανες?εννοω καθε μηνα?

Διαφημίσεις

Αμέεεεεεεεεε!!!190015-LENTIL%2520SOUP-FAKES.jpgΤσάκωωωω!!!:DΤον Γκρετίνο δεν τον ρωτάμε...α,είμαστε δημοκρατική οικογένεια!:lol:

Α...φαινονται νόστιμες....την δαφνη μέσα την αφησες? να με στειλεις θες..εε...

Μου αρεσει που ειστε δημοκράτες Κυριε Παπαδόπουλε :tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Φχαϊστω πολυ...πολυ :oops:..το ιδια επιθυμω και δι εισας.....(το σκοτωσα...χιχιχι)

Αθηνουλα εσυ με σπερματεγχυση το έκανες τον μπέμπη τωρα?

Το Ναντιμορακι τι κανει ακομα φωτος ανεβάζει:lol::lol::lol:

Α έχει δουλειά η ξανθοζουζουνιάρα?Πού ειίσαι μαρήηηη?Μαγείρεψα φακές...Έλα να σε τρατάρω!:Dή γι αυτό εξηφανίσθης?:cool:

Α...φαινονται νόστιμες....την δαφνη μέσα την αφησες? να με στειλεις θες..εε...

Μου αρεσει που ειστε δημοκράτες Κυριε Παπαδόπουλε :tongue::tongue::tongue:

Τη βγάζω...τη βγάζω....:!:όνομα και πράμα λέμε...;)

Αγαπάκι μου τρελλό!:DΜου λείψε ο ασυντονισμός σου χαχα!!!:lol::lol:Παραέπεσε η προλακτίνη και την Δευτέρα θα ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα...αλλά εγώ χάρηκα τόοοοσο πολύ!:D

χαχαχαχαχαχαχα, μην με κοροιδευεις καλε , αφου ξερεις , ακομα δεν μπορω να σας προλαβω , χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα θα ειναι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα ειμαι σιγουρη , παμε γερα για το μπεμπακι τωρα!!!!!!!!!!1λιγο εμεινε!!!!!!!

εγω ναι αποφασησα τον φεβρουαριο να γκαστρωθω επιτελους!!!και δεν το ρωταω το σκασμενο , θα ερθει θελει δεν θελει χαχαχα...

χαχαχαχαχαχαχα, μην με κοροιδευεις καλε , αφου ξερεις , ακομα δεν μπορω να σας προλαβω , χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα θα ειναι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα ειμαι σιγουρη , παμε γερα για το μπεμπακι τωρα!!!!!!!!!!1λιγο εμεινε!!!!!!!

εγω ναι αποφασησα τον φεβρουαριο να γκαστρωθω επιτελους!!!και δεν το ρωταω το σκασμενο , θα ερθει θελει δεν θελει χαχαχα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...