Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εχουμε παντρευτει ιδια ημερομηνια ζουζουνα????δεν το ηξερα!!!

χαιρομαι που εισαι καλα!!!!και εμεις καλα , αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι μο εβγαλαν οτι ειχα την νεα γριπη και τελικα δεν ειχα τιποτα κατα αλλα ολα οκ!!!!χαχαχαχαχα

εσυ ζουζουνα εβαλες μπρος ???

βαλαμε πρωτη φορα αυτο το μηνα...αντε να δουμε!!:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι Ερμινακι μου φουσκωνουμε σιγα σιγα!!!!

εσυ τι κανεις???που χαθηκες???εισαι καλα????

μπραβο αθυνουλα μου!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!

α ρε ενα αντρακι που θα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!λιγο εμεινε υπομονη , σε λιγο θα τον κρατας αγκαλιτσα!

εγω καλα , ξαπλα με τρομαξαν λιγο αλλα ολα καλα τωρα , κατα τα αλλα τα ιδια , προσπαθουμε αλλα τζιφος , αυριο παμε στο γιατρο , περασε και η διορια με τα χαπια και τον αλλο μηνα σπερματεγχυνση , ανυπομονω , αυτα τα νεα μου εν συντομια!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι να σου πω και σενα τωρα...

Αγαπάκι μου γλυκο σε χάσαμε...τι κάνεις? πως πάνε οι προσπάθειες?

Ξερεις τι δυσκολο πραγμα ειναι ....μην το γελας καθολου...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι ναι εχεις δικιο θελει πολυ προσπαθεια αντε να βρεις την ψηφιακη να βγαλεις φωτο μετα να τις περασεις στον υπολογιστη και μετα να τις δημοσιευσεις εεεεεεεεεεεεεεεε ναι θελει να ριξεις πολυ ιδρωτα!!!!:lol::lol::lol::tongue:

Μπιφτεκακι ουουουουουοουυουου που εισαι?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Πηγε να κανει ενα πολυ συσκολο φαγητο "ΦΑΚΕΣ" και εγινε φακη η ιδια!!!!

Ειπε οτι θα ξαναερθει ομως!!!σε ποσες ωρες δεν ξερω ελπιζω μονο να μην εχει ταλαιπωρηθει πολυ απο το τοσο δυσκολο φαγητο!!!:lol::lol::lol::lol::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα , η γνωστη αθανατη γκρετα!!!!!!!!χαχαχαχα

μπραβο αθυνουλα μου!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!

α ρε ενα αντρακι που θα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!λιγο εμεινε υπομονη , σε λιγο θα τον κρατας αγκαλιτσα!

εγω καλα , ξαπλα με τρομαξαν λιγο αλλα ολα καλα τωρα , κατα τα αλλα τα ιδια , προσπαθουμε αλλα τζιφος , αυριο παμε στο γιατρο , περασε και η διορια με τα χαπια και τον αλλο μηνα σπερματεγχυνση , ανυπομονω , αυτα τα νεα μου εν συντομια!

Μπραβο κοριτσακι μου με το καλο!!!!

δεν ειναι τιποτα η σπερματεγχυση!!!!

3 φορες εκανα!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι να σου πω και σενα τωρα...

Αγαπάκι μου γλυκο σε χάσαμε...τι κάνεις? πως πάνε οι προσπάθειες?

Ξερεις τι δυσκολο πραγμα ειναι ....μην το γελας καθολου...

αχ κοριτσια μου δεν μπορειται να φανταστητε ποσο χαρηκα που σας βρηκα , ο ερμινακος με κοιταει και μου λεει γιατι χαζογελας ετσι, χαχαχαχα!!!!!!!!

τζωρτζακι μου τα ιδια , στην προσπαθεια!παω για σπερματεγχυνση γιατι ουτε τα χαπια βοηθησαν , εφτασε η ωρα , κοριτσια μεχρι τον φεβρουαριο θα μεινω εγκυος τεεεεεεελος!!!!!!!!!!

εσυ αγαπακι εχουμε κανενα νεο?

αχ κοριτσια μου δεν μπορειται να φανταστητε ποσο χαρηκα που σας βρηκα , ο ερμινακος με κοιταει και μου λεει γιατι χαζογελας ετσι, χαχαχαχα!!!!!!!!

τζωρτζακι μου τα ιδια , στην προσπαθεια!παω για σπερματεγχυνση γιατι ουτε τα χαπια βοηθησαν , εφτασε η ωρα , κοριτσια μεχρι τον φεβρουαριο θα μεινω εγκυος τεεεεεεελος!!!!!!!!!!

Και ο δικος μου τα ιδια μου ελεγε εχθες αλλα καταλαβε αμεσως!!!!

μονο εδω μαζι σας γελαω σαν χαζοχαρομενο!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εγω πηρα το οκ και ειμαι στο 2 μήνα προσπάθειας...θα δειξει

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ξανάρθααααααααα!!!Έκανα πεντανόσυιμες φακές...αχαχούχα...αλλά έπρεπε να μαι από πάνω...δεν έχω καλές εμπειρίες από τη μαγειρική.Και ειδικά μια φορά που πεταγόταν το λάδι σαν ρουκέτα ψιλοαγριεύομαι όποτε μαγειρέυω...μην κοροιδεύετε...ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!

Ερμινινάκιιιιι!!!Πού είσαι μάτια μου?Πώς είσαι?

Ακόμα η Μαχούλα ε?Πω πω...

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

να εισαι καλα ζουζουνα μου , για πες ποναει?:(

Οχι κοριτσακι μου εγω τουλαχιστον καθολου στη διαδικασια απλα στη 2η προσπαθεια πετυχαμε ακριβως την ωορηξια και ειχα λιγα πονακια!!!

Ξανάρθααααααααα!!!Έκανα πεντανόσυιμες φακές...αχαχούχα...αλλά έπρεπε να μαι από πάνω...δεν έχω καλές εμπειρίες από τη μαγειρική.Και ειδικά μια φορά που πεταγόταν το λάδι σαν ρουκέτα ψιλοαγριεύομαι όποτε μαγειρέυω...μην κοροιδεύετε...ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ!

Ερμινινάκιιιιι!!!Πού είσαι μάτια μου?Πώς είσαι?

Ακόμα η Μαχούλα ε?Πω πω...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε πηρε ειδηση και η κουζινα και σε κοροιδευει!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...