Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα στην ερωτηση σου εαν ειναι ωραια δουλιτσα θα σου απαντησω ΟΧΙ αλλα το καλο ειναι οτι βρηκα κατι που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι και το σημαντικοτερο ειναι καλη εταιρεια πολυεθνικη κατα τα αλλα ειναι σουπερ μαρκετ...

αυριο περιμενω να αδιαθετησω απο τη μια λεω να αδιαθετησω αλλα απο την αλλη ζεν σελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στην ερωτηση σου εαν ειναι ωραια δουλιτσα θα σου απαντησω ΟΧΙ αλλα το καλο ειναι οτι βρηκα κατι που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι και το σημαντικοτερο ειναι καλη εταιρεια πολυεθνικη κατα τα αλλα ειναι σουπερ μαρκετ...

αυριο περιμενω να αδιαθετησω απο τη μια λεω να αδιαθετησω αλλα απο την αλλη ζεν σελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:D :D :D εεε τότενες ξου ξου κακό τζιζ όσι όσι ποτέ ποτέ ποτέ.... ;)

U6Vip2.png

ξουτ ξουτ ασχημομουρα!!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ηρθε η κατσικομουρα αθηνουλα ευτυχως στην ωρα της οποτε δεν με αφησε να κανω ονειρα αλλα με εριξε γμτ πολυ!τελος παντων αυτον τον μηνα θα τον αφησω αλλα τον αλλο οχι θα ξεκινησω παλι και μετα απο 3-4 μηνες πρεπει να παρω αποφασεις πως θα προχωρησω γιατι εχω αρχισει και κουραζομαι.....

Διαφημίσεις

και εγω ετσι πιστευω ρε φιλεναδα οτι κατι τετοιο παιζει. η μπουμπου σου τι κανει?για πες μας κανενα νεο

:D:D:D κοίτα τώρα πώς μεταμορφώνομαι σε κουκουβάγια.....

φοράει τα παπούτσια μου και τα κολιέ της γιαγιάς της

κάθεται με τις ώρες στο τραπέζι και γράφει "κουλουράκια" που τα αποκαλει "ο" με μολύβι στο τετραδιό της

διαβάζει βιβλία (κατεβάζει όλη την βιβλιοθήκη κυριολεκτικά μιλάμε)

μιλάει με την νονά της στο τηλέφωνο απατώντας σε ερωτήσεις κανονικά δηλ. τί κάνεις? καγιά! πόσο μ αγαπάς? τόόόόό! πώς πέρασες σήμερα την μέρα σου? τάτα γιαγιά. τί έφαγες? μπαμπάνα. στείλε μου φιλάκι.. μμμμμμα! δώσε μου την μαμά τώρα γεια σου. νονά πάει! γειαααα!

με κάνει ό,τι θέλει, γίνεται πολύ πεισματάρα και κοντεύει να φάει και μένα την ίδια... :lol::lol:

αυτά τα λίγα μην το χ@σω κιόλας το θέμα... κουκουβάου κουκουβάου:lol:

U6Vip2.png

αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω τι κοριτσι ειναι αυτο???εμ με το δικιο σου ρε φιλεναδα να εισαι κουκουβαγια και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες!θελωωωωωωωωωωω και αλλαααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες...τι κανετε???

επιτελους εμεις στην εδρα μας...αλλα με το χαμο που επικρατει δεν προλαβαινω να μπω καθολου....

ελπιδακι η κορη σου ειναι φοβερη....

νενος ελπιζω ολα να πανε καλα με τη δουλεια και συντομα να ερθει το μπεμπε

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσαρες...τι κανετε???

επιτελους εμεις στην εδρα μας...αλλα με το χαμο που επικρατει δεν προλαβαινω να μπω καθολου....

ελπιδακι η κορη σου ειναι φοβερη....

νενος ελπιζω ολα να πανε καλα με τη δουλεια και συντομα να ερθει το μπεμπε

Καλωσόρισες κοριτσάκι μου! Ελπίζω να έχεις ήδη μπει στη σειρά σου.

U6Vip2.png

αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω τι κοριτσι ειναι αυτο???εμ με το δικιο σου ρε φιλεναδα να εισαι κουκουβαγια και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες!θελωωωωωωωωωωω και αλλαααααααααααααααααααααα

Παρασκευή ξέμεινα από πάνες βρακάκι και πήρα να της βάλω από αυτές που έχουν τα χρατς.. την κοιτάζει λοιπόν μου την φέρνει στη μούρη και μου λέει σοβαρά σοβαρά "άλλη πάμα μαμά"!!!! ΚΑΑΑΑΓΚΕΛΟ εγώ :D

U6Vip2.png

Καλησπέρα μπουμπούκες μου!!!!!:D:D:D

Τι κάνετε???...

Γλωσσού μου, διαβάζω για την μικρή σου και τα λογάκια της και τρελαίνομαιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!.....Τι γέλιο που έχει!!!:lol:

Μου έχεις λείψει, σκατούλα. Όλες μου έχετε λείψει....άντε να ξεπεταχτούν λιγάκι ακόμα τα μικρά μου, και θα τα αφήσω με τον πατέρα τους να πάμε για καφέ. Μου έχει λείψει πολύ ένας καφές μαζί σας!!!!!!!:-(

Σας φιλώ, πάω να κοιμηθώ λίγο γιατί το ξενυχτήσαμε κι απόψε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...