Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα στην ερωτηση σου εαν ειναι ωραια δουλιτσα θα σου απαντησω ΟΧΙ αλλα το καλο ειναι οτι βρηκα κατι που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι και το σημαντικοτερο ειναι καλη εταιρεια πολυεθνικη κατα τα αλλα ειναι σουπερ μαρκετ...

αυριο περιμενω να αδιαθετησω απο τη μια λεω να αδιαθετησω αλλα απο την αλλη ζεν σελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στην ερωτηση σου εαν ειναι ωραια δουλιτσα θα σου απαντησω ΟΧΙ αλλα το καλο ειναι οτι βρηκα κατι που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι και το σημαντικοτερο ειναι καλη εταιρεια πολυεθνικη κατα τα αλλα ειναι σουπερ μαρκετ...

αυριο περιμενω να αδιαθετησω απο τη μια λεω να αδιαθετησω αλλα απο την αλλη ζεν σελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:D :D :D εεε τότενες ξου ξου κακό τζιζ όσι όσι ποτέ ποτέ ποτέ.... ;)

U6Vip2.png

ξουτ ξουτ ασχημομουρα!!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ηρθε η κατσικομουρα αθηνουλα ευτυχως στην ωρα της οποτε δεν με αφησε να κανω ονειρα αλλα με εριξε γμτ πολυ!τελος παντων αυτον τον μηνα θα τον αφησω αλλα τον αλλο οχι θα ξεκινησω παλι και μετα απο 3-4 μηνες πρεπει να παρω αποφασεις πως θα προχωρησω γιατι εχω αρχισει και κουραζομαι.....

Διαφημίσεις

και εγω ετσι πιστευω ρε φιλεναδα οτι κατι τετοιο παιζει. η μπουμπου σου τι κανει?για πες μας κανενα νεο

:D:D:D κοίτα τώρα πώς μεταμορφώνομαι σε κουκουβάγια.....

φοράει τα παπούτσια μου και τα κολιέ της γιαγιάς της

κάθεται με τις ώρες στο τραπέζι και γράφει "κουλουράκια" που τα αποκαλει "ο" με μολύβι στο τετραδιό της

διαβάζει βιβλία (κατεβάζει όλη την βιβλιοθήκη κυριολεκτικά μιλάμε)

μιλάει με την νονά της στο τηλέφωνο απατώντας σε ερωτήσεις κανονικά δηλ. τί κάνεις? καγιά! πόσο μ αγαπάς? τόόόόό! πώς πέρασες σήμερα την μέρα σου? τάτα γιαγιά. τί έφαγες? μπαμπάνα. στείλε μου φιλάκι.. μμμμμμα! δώσε μου την μαμά τώρα γεια σου. νονά πάει! γειαααα!

με κάνει ό,τι θέλει, γίνεται πολύ πεισματάρα και κοντεύει να φάει και μένα την ίδια... :lol::lol:

αυτά τα λίγα μην το χ@σω κιόλας το θέμα... κουκουβάου κουκουβάου:lol:

U6Vip2.png

αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω τι κοριτσι ειναι αυτο???εμ με το δικιο σου ρε φιλεναδα να εισαι κουκουβαγια και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες!θελωωωωωωωωωωω και αλλαααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες...τι κανετε???

επιτελους εμεις στην εδρα μας...αλλα με το χαμο που επικρατει δεν προλαβαινω να μπω καθολου....

ελπιδακι η κορη σου ειναι φοβερη....

νενος ελπιζω ολα να πανε καλα με τη δουλεια και συντομα να ερθει το μπεμπε

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσαρες...τι κανετε???

επιτελους εμεις στην εδρα μας...αλλα με το χαμο που επικρατει δεν προλαβαινω να μπω καθολου....

ελπιδακι η κορη σου ειναι φοβερη....

νενος ελπιζω ολα να πανε καλα με τη δουλεια και συντομα να ερθει το μπεμπε

Καλωσόρισες κοριτσάκι μου! Ελπίζω να έχεις ήδη μπει στη σειρά σου.

U6Vip2.png

αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω τι κοριτσι ειναι αυτο???εμ με το δικιο σου ρε φιλεναδα να εισαι κουκουβαγια και μαλιστα οχι μια αλλα δυο φορες!θελωωωωωωωωωωω και αλλαααααααααααααααααααααα

Παρασκευή ξέμεινα από πάνες βρακάκι και πήρα να της βάλω από αυτές που έχουν τα χρατς.. την κοιτάζει λοιπόν μου την φέρνει στη μούρη και μου λέει σοβαρά σοβαρά "άλλη πάμα μαμά"!!!! ΚΑΑΑΑΓΚΕΛΟ εγώ :D

U6Vip2.png

Καλησπέρα μπουμπούκες μου!!!!!:D:D:D

Τι κάνετε???...

Γλωσσού μου, διαβάζω για την μικρή σου και τα λογάκια της και τρελαίνομαιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!.....Τι γέλιο που έχει!!!:lol:

Μου έχεις λείψει, σκατούλα. Όλες μου έχετε λείψει....άντε να ξεπεταχτούν λιγάκι ακόμα τα μικρά μου, και θα τα αφήσω με τον πατέρα τους να πάμε για καφέ. Μου έχει λείψει πολύ ένας καφές μαζί σας!!!!!!!:-(

Σας φιλώ, πάω να κοιμηθώ λίγο γιατί το ξενυχτήσαμε κι απόψε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...