Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαιρετε.ειμαι με πυρετο ποναω ολοκληρη και εχω βρικολακιασει γιατι δεν βολευομαι πουθενα.αν θελετε να κολησετε εσεις και τα παιδια σας με χαρα και ντεπον να σας δω το σαββατο απο κοντα:eek:

Διαφημίσεις

καλα ειμαι κι εγω ...με το μικρο εχω ενα θεμα με την ωρα που τον βαζω για υπνο και δεν ξερω τι φταει και αν ειναι ξεσπασμα της πιπιλας....???εσενα η ζουζουνα τι κανει?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ωχ! τί έπαθε? όλα καλά? όχι σοβαρό ε?

ταλαιπωρειτε τοσο ακιρο με πονοκεφαλους,ιγχοριτιδα ..κτλ..κτλ...κι εκανε ενα καυτηριασμο στις κογχες στη μυτη για να ηρεμησει...(δεν ανεπνεε σωστα γιατι ειχαν πρηστει)...

76IGp3.png

καλά είναι το μικρούλι μου, διορθώθηκε και το θέμα του φαγητού, δεν με σκάει τώρα. μόνο που γίνεται χάλια ρε γμτ και οι λεκέδες από το φαγητό δεν φεύγουν στο πλυντήριο και αναγκάζομαι πόσα ρούχα να τα ξαναπλένω στο χέρι... βλακεία τώρα αυτό. σήμερα της είχα βάλει μια πετσέτα.. δηλαδή τί της την έιχα βάλει το σωστό είναι την είχα τυλίξει σε μια πετσέτα χαχαχαχαχαχαα και την γλίτωσε η μπλούζα από τις σάλτσες αλλά δεν την γλίτωσε από την ντομάτα το απόγευμα. γκρρρρ λαδιά εδώ λαδιά εκεί είναι τα ρούχα της. μου λες πώς το καθαρίζεις αυτό τώρα?

U6Vip2.png

ταλαιπωρειτε τοσο ακιρο με πονοκεφαλους,ιγχοριτιδα ..κτλ..κτλ...κι εκανε ενα καυτηριασμο στις κογχες στη μυτη για να ηρεμησει...(δεν ανεπνεε σωστα γιατι ειχαν πρηστει)...

ε τώρα θα συνέλθει λογικά! μεγάλο πράμα η σωστή αναπνοή..

U6Vip2.png

αν κανονίσετε 15 ή 16 οκ αλλά καθημερινή για μένα χλωμό. δύσκολη εβδομάδα. αν ερχόσουν αυτήν την εβδομάδα θα ήταν σούπερ γιατί έχω άδεια.

θα μιλησουμε και τις υπολοιπες και θα δουμε...για 15 λιγο δυσκολο αλλα για 16 εγω δεν εχω προβλημα

76IGp3.png

καλά είναι το μικρούλι μου, διορθώθηκε και το θέμα του φαγητού, δεν με σκάει τώρα. μόνο που γίνεται χάλια ρε γμτ και οι λεκέδες από το φαγητό δεν φεύγουν στο πλυντήριο και αναγκάζομαι πόσα ρούχα να τα ξαναπλένω στο χέρι... βλακεία τώρα αυτό. σήμερα της είχα βάλει μια πετσέτα.. δηλαδή τί της την έιχα βάλει το σωστό είναι την είχα τυλίξει σε μια πετσέτα χαχαχαχαχαχαα και την γλίτωσε η μπλούζα από τις σάλτσες αλλά δεν την γλίτωσε από την ντομάτα το απόγευμα. γκρρρρ λαδιά εδώ λαδιά εκεί είναι τα ρούχα της. μου λες πώς το καθαρίζεις αυτό τώρα?

κι εμενα δεν θελει ποδια και ολα του τα ρουχα εχουν και μια λαδια πανω....και ναι οντως δεν καθαριζουν με τιποτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...