Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Πλευρό σου επιτρέπω να αλλάξεις!!!:tongue::lol:

Εδώ είμαι κι εγώ....:rolleyes:

Μπαααααααααααααααα βρηκες το δρομο????

Μηπως ηρθες να βρεις κι αλλες για καφε???

Λεω εγω τωρα!!!!!:lol::lol::tongue::tongue:

Η κουμπαρα σου τι κανει???δεν θυμαμαι γεννησε???:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι καρπουζακι μου να τον αφηνεις να σε βοηθαει μην κανεις χαζομαρες!!!

οταν ερθει παλι με το καλο εισαι περισσοτερο προσεχτικη εγω γενικα δεν εκανα πολλα μονο το φαγητο βαρη και τετοια ολοι οι αλλοι!!!!

βρε εγω ημουν η σουπεργουμαν...επειδη δεν ειχα ενοχλησεις του δινα και καταλαβαινε....στερνη μου γνωση..:rolleyes: τελοσπαντων την επομενη φορα με το καλο θα κανω απλα την παπια...:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλα εγω να δεις...σιδερωμα πλυσιμο και λοιπα τα εχω οκ αλλα γλυκα και τετοια...γιοκ φετος!! να ναι καλα η μαμα η πεθερα και τα ζαχαροπλαστεια! δε μπορω αγαπη μου....ετοιμαζομαι να γινω μανα:lol::lol: πρεπει να μαι ξεκουραστη

Μπα εγω δεν θελω να ανακατέβετε κανένας...ουτε και η μάνα μου γιατι όλοι χανουν το μέτρο.....

Δεν σκαω κιολας παλια έσκαγα ..τωρα λέω σιγα το σπιτι μαζεμένο ειναι το να μεινει και κανα σιδερωμα πίσω δεν χαλασε και ο κόσμος δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτες τι βλακειες...μου εχουν συμβει τοσα και τοσα σοβαροτερα με αυτες τις αηδιες θα ασχολούμε?

Τυχερουλα εμενα θα τα κανει ο αντρας μου με την βοηθεια μου βεβαια!!!!

οσο για σιδερο αστα να πανε ευτυχως ερχεται η αδερφη μου και μου κανει κατα διαστηματα αλλιως θα ειχαμε πνιγει απο τα ασιδερωτα!!!

Δυστυχως η μαμα μενει εξωτερικο και η πεθερα δεν εχει ιδεα απο δουλειες!!!!

Οποτε ολα ο καλος μου και η αδερφη μου οποτε μπορει η κακομοιρα γιατι δουλευει κιολας και εχει και το δικο της σπιτι!!!!

Μπράβο ο αντρα σου τσακάλι...να του πω του δικου μου να φτιαξει γλυκα...δεν πεφτω απο το μπαλκονι καλυτερα...εκτος του ότι θα πρεπει να φερψ ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου μετα...δεν θα τρωγονται κιολας θα πάθουμε τίποτα....εδω οτυ λεω μαζευε τουλαχιστον βρε παιδι μου τις εφημεριδες σους ..και αυτος αν δεν κανουν βουνο τι αφηνει εκει...για σκια μωρε όχι ότι βαριέται...

αν του πω στρωσε το κρεββάτι μου λεει ακουσα στην τηλεοραση ότι δεν πρεπει να το στρωνουμε γιατι καθεται η σκόν επάνω...:confused:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπα εγω δεν θελω να ανακατέβετε κανένας...ουτε και η μάνα μου γιατι όλοι χανουν το μέτρο.....

Δεν σκαω κιολας παλια έσκαγα ..τωρα λέω σιγα το σπιτι μαζεμένο ειναι το να μεινει και κανα σιδερωμα πίσω δεν χαλασε και ο κόσμος δεν θα κατσω να σκασω και γι αυτες τι βλακειες...μου εχουν συμβει τοσα και τοσα σοβαροτερα με αυτες τις αηδιες θα ασχολούμε?

Μπράβο ο αντρα σου τσακάλι...να του πω του δικου μου να φτιαξει γλυκα...δεν πεφτω απο το μπαλκονι καλυτερα...εκτος του ότι θα πρεπει να φερψ ολοκληρο συνεργειο καθαρισμου μετα...δεν θα τρωγονται κιολας θα πάθουμε τίποτα....εδω οτυ λεω μαζευε τουλαχιστον βρε παιδι μου τις εφημεριδες σους ..και αυτος αν δεν κανουν βουνο τι αφηνει εκει...για σκια μωρε όχι ότι βαριέται...

αν του πω στρωσε το κρεββάτι μου λεει ακουσα στην τηλεοραση ότι δεν πρεπει να το στρωνουμε γιατι καθεται η σκόν επάνω...:confused:

κι ομως ο αντρας σου εχει δικιο....οταν στρωνεις το κρεβατι τα μικροβια και μικροσωματιδια που υπαρχουν στο σεντονι απο κατω ζεσταινονται και πολλαπλασιαζονται...αν δεν το στρωσεις πεθαινουν απο τον αερα της ατμοσφαιρας!!! ο κακομοιρος εχει τοσο δικιο:-P

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

αγαπακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????????????

ναντιμορακι μου τι κανεις , ολα καλα?ειδα οτι εκανες σαλπιγγογραφια...

αθηνουλα πως παει κουκλα μου , φουσκωνεις φουσκωνεις????

τζωρτζακι μου ποσο καιρο εχω να σε δω , τι νεα?

μαλμε μου τι κανεις????εσενα εχω να σε ''δω'' απο το καλοκαιρι ...πως εισαι αγαπη μου?

πειτε μου τα νεα σας!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

βρε εγω ημουν η σουπεργουμαν...επειδη δεν ειχα ενοχλησεις του δινα και καταλαβαινε....στερνη μου γνωση..:rolleyes: τελοσπαντων την επομενη φορα με το καλο θα κανω απλα την παπια...:lol::lol:

Καλα ουτε εγω ειχα ενοχλησεις αλλα ειχα τους μπαμπουλες πανω απο το κεφαλι μου!!!!:lol::lol:

Ετσι να κανεις!!!!!

δηλαδη τοση δουλεια πια?????:lol:

ναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια!!!!

ειναι και το μπιφτεκακι μας πολυυυυυυυυυυ δουλευταρου!!!!

ααααα εγω ψεμματα δεν λεω!!!!

Δεν ειδες πρωι πρωι βαζει φωτο το στολισμενο δεντρακι της!!!!

Ξερεις τι δουλεια θελει για να κανεις ολη τη διαδικασια?????:lol::lol::lol::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι κανετε????????????

μαλμε μου τι κανεις????εσενα εχω να σε ''δω'' απο το καλοκαιρι ...πως εισαι αγαπη μου?

βρε καλως την ιδιοπαντρεμενη μου!!! (δικη μου εκφραση αυτη!)..μια χαρα ειμαι το ιδιο επιθυμω και δια εσας:lol:

211442lg20recj1j.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: βρε το λαμογιοοοοοοοο!!!

οχι δεν μπορω να πω οτι μου εχει φτιαξει μεχρι στιγμης ειναι πολυ ωραια και γενικα προσπαθει να μην λερωνει πολυ γιατι αυτος θα καθαρισει παλι!!!!:lol::lol:

Οποτε πιστευω οτι τα γλυκα θα πετυχουν!!!!

κι ομως ο αντρας σου εχει δικιο....οταν στρωνεις το κρεβατι τα μικροβια και μικροσωματιδια που υπαρχουν στο σεντονι απο κατω ζεσταινονται και πολλαπλασιαζονται...αν δεν το στρωσεις πεθαινουν απο τον αερα της ατμοσφαιρας!!! ο κακομοιρος εχει τοσο δικιο:-P

Ναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ δικιο οχι βαριεται!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε????????????

Καλα ειμαι Ερμινακι μου φουσκωνουμε σιγα σιγα!!!!

εσυ τι κανεις???που χαθηκες???εισαι καλα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βρε καλως την ιδιοπαντρεμενη μου!!! (δικη μου εκφραση αυτη!)..μια χαρα ειμαι το ιδιο επιθυμω και δια εσας:lol:

εχουμε παντρευτει ιδια ημερομηνια ζουζουνα????δεν το ηξερα!!!

χαιρομαι που εισαι καλα!!!!και εμεις καλα , αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι μο εβγαλαν οτι ειχα την νεα γριπη και τελικα δεν ειχα τιποτα κατα αλλα ολα οκ!!!!χαχαχαχαχα

εσυ ζουζουνα εβαλες μπρος ???

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

το γκρετονι εφυγε??????????

γκρετακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε πεθυμησααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγε να κανει ενα πολυ συσκολο φαγητο "ΦΑΚΕΣ" και εγινε φακη η ιδια!!!!

Ειπε οτι θα ξαναερθει ομως!!!σε ποσες ωρες δεν ξερω ελπιζω μονο να μην εχει ταλαιπωρηθει πολυ απο το τοσο δυσκολο φαγητο!!!:lol::lol::lol::lol::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι να σου πω και σενα τωρα...

τι κανετε????????????

Αγαπάκι μου γλυκο σε χάσαμε...τι κάνεις? πως πάνε οι προσπάθειες?

Καλα ουτε εγω ειχα ενοχλησεις αλλα ειχα τους μπαμπουλες πανω απο το κεφαλι μου!!!!:lol::lol:

Ετσι να κανεις!!!!!

ναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια!!!!

ειναι και το μπιφτεκακι μας πολυυυυυυυυυυ δουλευταρου!!!!

ααααα εγω ψεμματα δεν λεω!!!!

Δεν ειδες πρωι πρωι βαζει φωτο το στολισμενο δεντρακι της!!!!

Ξερεις τι δουλεια θελει για να κανεις ολη τη διαδικασια?????:lol::lol::lol::tongue:

Ξερεις τι δυσκολο πραγμα ειναι ....μην το γελας καθολου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εχουμε παντρευτει ιδια ημερομηνια ζουζουνα????δεν το ηξερα!!!

χαιρομαι που εισαι καλα!!!!και εμεις καλα , αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι μο εβγαλαν οτι ειχα την νεα γριπη και τελικα δεν ειχα τιποτα κατα αλλα ολα οκ!!!!χαχαχαχαχα

εσυ ζουζουνα εβαλες μπρος ???

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ καλα ειναι για πολλες σφαλιαρες!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...