Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σωστό τάιμινγκ δεν θα υπάρξει ποτέ Ελίνα. πάντα κάτι θα χει προτεραιότητα. άποψή μου είναι οτι άμα θε να ρθει καλώς να ρθει. κανένας καλός δεν χάνεται. κι εγώ σαν παιδί δεν τα χα όλα. αλλά δόξα τω θεώ μια χαρά θεωρώ οτι εξελίχτηκα στην ζωή μου! κι άμα λάχει κάνω και το σκ@τό μου παξιμάδι που λέει ο λόγος για να μεγαλώσω το παιδί μου σωστά. οι καιροί είναι δύσκολοι οκ αλλά και τα χρόνια περνάνε. το μόνο που με απασχολεί εμένα είναι η ψύχωση που έχω με την κόρη μου που με φοβίζει μήπως γίνω υπερπροστατευτική και την πνίξω. αλλά δεν είμαι έτοιμη. εγώ που ξέρω οτι δεν είμαι έτοιμη δεν σκέφτομαι καν.. αν το σκέφτεσαι λοιπόν, αν θε να ρθει καλώς να ρθει

υπερπροστατευτικη οχι τρελλη ισως????χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι κυρια μου δεν θα μας εξαφορασεις με τα λεφτα σου!!!!οχι επειδη δεν εχεις τι να κανεις τη διατροφη να μας πετας το χρημα στη μουρη.δεν το δεχομαι!!!!!

μα πως το ηξερες?????

γενεθλια εχω βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

δικιο εχεις σε οτι αφορα εμενα.τωρα εσενα δεν σε κοβω για πολυ υπερπροστατευτικη.κανονικη μου φαινεσαι.

αλήθεια? προσπαθώ ξέρεις! κι αν ποτέ διαπιστώσεις οτι καταστρέφω το παιδί μου θα θελα να με συνεφέρεις σε περικαλώ!

να μαι και εγω....τι κανετε???αν συναντηθειτε θελω και εγω κερναωωωωωωω

καλώς την! τί κάνεις εσύ?

U6Vip2.png

αλήθεια? προσπαθώ ξέρεις! κι αν ποτέ διαπιστώσεις οτι καταστρέφω το παιδί μου θα θελα να με συνεφέρεις σε περικαλώ!

καλώς την! τί κάνεις εσύ?

καλα ειμαι....κουρασμενη αρκετα και τρεχω πισω απο τον μικρο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

υπερπροστατευτικη οχι τρελλη ισως????χιχιχι

αυτό θα το εκλάβω ως κοπλιμάν.. μερσί! :tongue:

μα πως το ηξερες?????

γενεθλια εχω βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ό,τι πεθυμείς κοριτσάκι μου!!!!!!!

U6Vip2.png

αυτό θα το εκλάβω ως κοπλιμάν.. μερσί! :tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ό,τι πεθυμείς κοριτσάκι μου!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ...και εσυ να χαιρεσαι την κορη σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...