Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

δε ζηλευω δε ζηλευω δε ζηλευω.φτου σου και παλι φτου σου:cool:.εχω μαζοχιστικες τασεις και θελω να τα κανω ολα μονη μου!!!!!τι δε θα εδεινα να την εκανα κι εγω ενα σκ αλλα......παντως αν δε φυγεις καφεδακι θα πιουμε ε?

αααααα και ναι αν δεν φύγω καφεδάκι θα πιούμε... έχω κι εγώ μαζοχιστικές τάσεις και θέλω να σας δω... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι. γμτ.πριν λιγο το διαβασα.

Ας είναι καλά το κορίτσι μας και από αυγά νααααααα ...θα μας κάτσει το καλύτερο !!!;)

εχεις παθει εξαρτηση.παραδεξου το;)

εεε αλοίμονο... φυσικά.. βεβαίως... (αμ τολμάω να πώ τίποτα άλλο.. ψαλίδι κρατάς)

U6Vip2.png

ρε εφτιαχνε η σωσω στα εγκληματα κατι πιττες.ολο το καστ ειχε ξεπαστρεψει.......συνταγη δεν βρισκω.;)

τί να την κάνω μαρή την πίτα???? ταξίδι θα πάμε... πεθερά κράτα μια πίτα και φάε και λίγο???? :D:D

άλλο άλλο...

να σου πώ τί έκανε η κόρη μου σήμερα να γελάσεις!

U6Vip2.png

τί να την κάνω μαρή την πίτα???? ταξίδι θα πάμε... πεθερά κράτα μια πίτα και φάε και λίγο???? :D:D

άλλο άλλο...

να σου πώ τί έκανε η κόρη μου σήμερα να γελάσεις!

για πες.

Διαφημίσεις

ετοιμαζόμουν για τη δουλειά και είχε έρθει κοντά μου είχε ανοίξει το ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα και συζύριζε.. κι επειδή εγώ βιαζόμουν χωρίς να μιλήσω την παίρνω από κει κλείνω το ντουλάπι και την γυρνάω προς το δωμάτιό της... και αυτή χτυπάει κάτω τα πόδια παίρνει ένα μωρομάντηλο πάει στο δωμάτιο αρχίζει να καθαρίζει την καρέκλα και να λέει συγχρόνως... ααα μαμά, ααα μαμά, αααα μαμά... χαχαχαχα

ωχ είπα από μέσα μου αν μου την λες από τώρα σκέψου τί θα γίνει στην εφηβία σου... χαχα

U6Vip2.png

αγαπη μου.εμενα αμα δεν την αφηνω να κανει κατι φωναζι οχιιιιι οχιιιι!!!!!επεισης εχθες το πρωι παει στο κρεβατι που κοιμωταν ο αντωνης και του χωνει δυο ρουφιχτα φιλια στο στομα.οχι αγαπη μου μακια στο στομα της λεω.η μαμα μακια το μπαμπα στο στομα εσυ το μαγουλο.τον βουταει του σκαει ενα σβουριστο στο μαγουλο με κοιταει χαμογελαει μπραβο αγαπη μου της λεω κανε κι αλλο μακια και παμε μεσα.και του ξανα σκαει ενα στο στομα με κοιταει και τον ξανα φιλαει στο μαγουλο!!!!ο αλλος ειχε ξυπνησει βαριοταν να ανοιξει τα ματια καθοταν και καμαρωνε!!!!!

δε σου ειπα.πηγα για τεστ παπ και υπερηχο.στον υπερηχο λοιπον μου λεει η γιατρος.μαλιστα μεση του κυκλου εχουμε τελειο ενδομητριο 10,9 και ενα αβγουλακι που αμα το συμαδεψει το παλικαρι απο δω αποψε θα εχουμε ευχαριστες εξελυξεις.........δεν το σχολιασαμε αλλα εκεινο το βραδυ πραγματικα το παλικαρι το εκανε το χρεος του.να σου πω οτι θελω παιδι....σκεφτομαι την κουραση και τα λεφτα να σου πω οτι δε θελω θα σου πω ψεματα.να ξερα τι θελω.παντως αν περιμενω το σωστο ταιμινγ σωθηκα.

εγω θελω να κοιμηθω αλλα περιμενω το στεφανι μου να μου φερει κατι πραγματα που στελνει ο πεθερος μου και δεν εχω χειροτερο απο το να ξεχωριζω κρεατα και αυγα μεσα στη νυχτα.θα μου πεις δε φτανει που τα στελνει ο ανθρωπος.....μιλαω κι ολας?

Διαφημίσεις

δε σου ειπα.πηγα για τεστ παπ και υπερηχο.στον υπερηχο λοιπον μου λεει η γιατρος.μαλιστα μεση του κυκλου εχουμε τελειο ενδομητριο 10,9 και ενα αβγουλακι που αμα το συμαδεψει το παλικαρι απο δω αποψε θα εχουμε ευχαριστες εξελυξεις.........δεν το σχολιασαμε αλλα εκεινο το βραδυ πραγματικα το παλικαρι το εκανε το χρεος του.να σου πω οτι θελω παιδι....σκεφτομαι την κουραση και τα λεφτα να σου πω οτι δε θελω θα σου πω ψεματα.να ξερα τι θελω.παντως αν περιμενω το σωστο ταιμινγ σωθηκα.

σωστό τάιμινγκ δεν θα υπάρξει ποτέ Ελίνα. πάντα κάτι θα χει προτεραιότητα. άποψή μου είναι οτι άμα θε να ρθει καλώς να ρθει. κανένας καλός δεν χάνεται. κι εγώ σαν παιδί δεν τα χα όλα. αλλά δόξα τω θεώ μια χαρά θεωρώ οτι εξελίχτηκα στην ζωή μου! κι άμα λάχει κάνω και το σκ@τό μου παξιμάδι που λέει ο λόγος για να μεγαλώσω το παιδί μου σωστά. οι καιροί είναι δύσκολοι οκ αλλά και τα χρόνια περνάνε. το μόνο που με απασχολεί εμένα είναι η ψύχωση που έχω με την κόρη μου που με φοβίζει μήπως γίνω υπερπροστατευτική και την πνίξω. αλλά δεν είμαι έτοιμη. εγώ που ξέρω οτι δεν είμαι έτοιμη δεν σκέφτομαι καν.. αν το σκέφτεσαι λοιπόν, αν θε να ρθει καλώς να ρθει

U6Vip2.png

εγω θελω να κοιμηθω αλλα περιμενω το στεφανι μου να μου φερει κατι πραγματα που στελνει ο πεθερος μου και δεν εχω χειροτερο απο το να ξεχωριζω κρεατα και αυγα μεσα στη νυχτα.θα μου πεις δε φτανει που τα στελνει ο ανθρωπος.....μιλαω κι ολας?

εεε εντάξει μαρή κι εγώ θα μουρμούραγα... δεν θα σήμαινε οτι δεν το εκτιμώ.. απλως θα σιχτίριζα λίγο την κούρασή μου εκείνη την ώρα :mrgreen:

εγώ πάλι είμαι ψόφια αλλά έχω υπερένταση...

U6Vip2.png

σωστό τάιμινγκ δεν θα υπάρξει ποτέ Ελίνα. πάντα κάτι θα χει προτεραιότητα. άποψή μου είναι οτι άμα θε να ρθει καλώς να ρθει. κανένας καλός δεν χάνεται. κι εγώ σαν παιδί δεν τα χα όλα. αλλά δόξα τω θεώ μια χαρά θεωρώ οτι εξελίχτηκα στην ζωή μου! κι άμα λάχει κάνω και το σκ@τό μου παξιμάδι που λέει ο λόγος για να μεγαλώσω το παιδί μου σωστά. οι καιροί είναι δύσκολοι οκ αλλά και τα χρόνια περνάνε. το μόνο που με απασχολεί εμένα είναι η ψύχωση που έχω με την κόρη μου που με φοβίζει μήπως γίνω υπερπροστατευτική και την πνίξω. αλλά δεν είμαι έτοιμη. εγώ που ξέρω οτι δεν είμαι έτοιμη δεν σκέφτομαι καν.. αν το σκέφτεσαι λοιπόν, αν θε να ρθει καλώς να ρθει
δικιο εχεις σε οτι αφορα εμενα.τωρα εσενα δεν σε κοβω για πολυ υπερπροστατευτικη.κανονικη μου φαινεσαι.

να μαι και εγω....τι κανετε???αν συναντηθειτε θελω και εγω κερναωωωωωωω
οχι κυρια μου δεν θα μας εξαφορασεις με τα λεφτα σου!!!!οχι επειδη δεν εχεις τι να κανεις τη διατροφη να μας πετας το χρημα στη μουρη.δεν το δεχομαι!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...