Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ όχι μόνο ρεπάρω αλλά έχω και άδεια όλη την εβδομάδα!!! ζουλεύεις?

επίσης βρήκα γυναίκα να έρχεται κάθε Παρασκευή για 3-4 ώρες για να γυρνάω και να τα βρίσκω έτοιμα για το ΣΚ.. εδώ ζουλεύεις!!!!! ιχιχιχιχι

παίζει να φύγω ΣΚΔ για χωριό αλλά θα το ξέρω αύριο. θα σε ενημερώσω!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

δε ζηλευω δε ζηλευω δε ζηλευω.φτου σου και παλι φτου σου:cool:.εχω μαζοχιστικες τασεις και θελω να τα κανω ολα μονη μου!!!!!τι δε θα εδεινα να την εκανα κι εγω ενα σκ αλλα......παντως αν δε φυγεις καφεδακι θα πιουμε ε?

Κατά τ' άλλα?
τα νεα της αθηνας τα εμαθες φανταζομαι.κατα τα αλλα μιλησα με την αγγελικη που ποτε δε θυμασαι εχει μια τελεια αυχαινικη.την εκανε αποψε.μαλλον ειναι κοριτσι!πολυ χαρηκα.εχει τραβηξει πολλα κι αυτη.κατα τα αλλα μια χαρα.

μην ζηλεύεις τόσο.. υποχρέωση. η αδερφή της πεθεράς μου που έχει καβαλήσει τα 90 έχει βαρύνει η καυμένη και παραπονιέται οτι δεν έχουμε πάει καθόλου να την δούμε.. η αλήθεια είναι οτι το καλοκαίρι που είμασταν σε κεινα τα μέρη φοβόμασταν μην ζαλιστεί η μικρή στις στροφές και δεν ανεβήκαμε καθόλου χωριό κι έχει να δει την μικρή από 4 μηνών. οπότε με την ευκαιρία της άδειας είπαμε αν πάμε... και επιπλέον θα είναι και η πεθερά μαζί γιουπιγιαγια γιουπιγιουπιγια.....

U6Vip2.png

μην ζηλεύεις τόσο.. υποχρέωση. η αδερφή της πεθεράς μου που έχει καβαλήσει τα 90 έχει βαρύνει η καυμένη και παραπονιέται οτι δεν έχουμε πάει καθόλου να την δούμε.. η αλήθεια είναι οτι το καλοκαίρι που είμασταν σε κεινα τα μέρη φοβόμασταν μην ζαλιστεί η μικρή στις στροφές και δεν ανεβήκαμε καθόλου χωριό κι έχει να δει την μικρή από 4 μηνών. οπότε με την ευκαιρία της άδειας είπαμε αν πάμε... και επιπλέον θα είναι και η πεθερά μαζί γιουπιγιαγια γιουπιγιουπιγια.....
αχαααα!μαζι εεε/λοιπον εχω κατι πατινια απο το γυμνασιο.μπορω να σου τα δανεισω να τη δεσετε απο πισω.εχει και στροφες ο δρομος.....ο θεος ειναι μεγαλος τι να πω.

τα νεα της αθηνας τα εμαθες φανταζομαι.κατα τα αλλα μιλησα με την αγγελικη που ποτε δε θυμασαι εχει μια τελεια αυχαινικη.την εκανε αποψε.μαλλον ειναι κοριτσι!πολυ χαρηκα.εχει τραβηξει πολλα κι αυτη.κατα τα αλλα μια χαρα.

πρόσφατα κατάλαβα ποιά είναι... χαίρομαι που όλα τέλεια και χαίρομαι και για το κορίτσι :D

της Αθηνάς τα σημερινά όχι δεν τα ξέρω.. ξέρεις τίποτα?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αχαααα!μαζι εεε/λοιπον εχω κατι πατινια απο το γυμνασιο.μπορω να σου τα δανεισω να τη δεσετε απο πισω.εχει και στροφες ο δρομος.....ο θεος ειναι μεγαλος τι να πω.

μμμμ κάτι να μην είναι τόσο κρα? έχεις? :lol::lol:

U6Vip2.png

πρόσφατα κατάλαβα ποιά είναι... χαίρομαι που όλα τέλεια και χαίρομαι και για το κορίτσι :D

της Αθηνάς τα σημερινά όχι δεν τα ξέρω.. ξέρεις τίποτα?

δυστηχως οπως το ειπες.....τιποτα.η χοριακη επεσε:-(

μμμμ κάτι να μην είναι τόσο κρα? έχεις? :lol::lol:
ρε εφτιαχνε η σωσω στα εγκληματα κατι πιττες.ολο το καστ ειχε ξεπαστρεψει.......συνταγη δεν βρισκω.;)

δε ζηλευω δε ζηλευω δε ζηλευω.φτου σου και παλι φτου σου:cool:.εχω μαζοχιστικες τασεις και θελω να τα κανω ολα μονη μου!!!!!τι δε θα εδεινα να την εκανα κι εγω ενα σκ αλλα......παντως αν δε φυγεις καφεδακι θα πιουμε ε?

αααααα και ναι αν δεν φύγω καφεδάκι θα πιούμε... έχω κι εγώ μαζοχιστικές τάσεις και θέλω να σας δω... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...