Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να μας δεξεις και εμας φωτο απο την βαπτιση να σε θαυμασουμε.....

ναι .... τέτοιαν εμορφιά μην πάει χαμένη.. αλοίμονο! :tongue:

ευχαριστωωωωωωω....

λοιπον σας αφηνω γιατι μυσταξα!!!καληνυχτα σας και μην χανομαστε...:tongue::tongue::tongue::tongue:

καληνύχτα .. κι εγώ θα μαζευτώ τώρα.. ξενύχτησα :shock:

Αθηνά καλά κάνεις και πας γυμναστήριο.. Χτυπήσου κει χάμω να ξεδώσεις λίγο

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοίτα να δεις.. και είσαι τόσο αδύνατη βρε παιδί μου.. από πού προκύπτει το ζάχαρο μου λες?

εγώ έχω σκασίλα με τον άντρα μου... καπνίζει πολύ, εδώ και 2 μήνες έχει άσχημο βήχα με φλέμα και δεν λέει να πάει σε γιατρό, δεν θέλει σιρόπι, δεν ελαττώνει το τσιγάρο... τον στενοχώρησα σήμερα αλλα΄δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω έτσι. ο πατέρας του έφυγε απ τα πνευμόνια του, το ίδιο και το παππούς του.. αυτά του λεγα σήμερα. απάντηση? μην με μπλέκεις, τί θα μου κάνει ο γιατρός, δεν έχω τίποτα.... "ωραία του λέω κι εγώ... δεν θα ασχοληθώ ξανά αλλά εχε υπόψη σου οτι όταν λέω δεν θα ασχοληθώ σημαίνει οτι είσαι μόνος σου σ αυτό, εγώ δεν είμαι δίπλα σου πια τέρμα".. τώρα βρήκα το σιρόπι έξω.

εμένα πάλι δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός!

Απο την αντισταση στην ινσουλινη που κανει ο οργανισμος μου!!!!

εκανα και καμπυλη απο εκει καναμε και μετρηση στην ινσουλινη και αυτη ευτυχως δεν βγηκε χαλια η 1η ωρα μονο οι αλλες μια χαρα!!!

Αντρες δεν καταλαβαινουν καλα εκανες και του τα ειπες μπας και ταρακουνηθει εγω ειχα πει στον δικο μου που εχουμε θεμα με το ουρικο οξυ εμενα ασε με το παιδι δεν το σκεφτεσαι???σου ειπα εγω δεν θελω να μεινω χηρα αλλα ουτε το παιδι ορφανο αμα δεν καταλαβαινεις κανε οτι θες!!!

Αποτελεσμα την επομενη μερα το απογευμα ητανε στο γιατρο!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι .... τέτοιαν εμορφιά μην πάει χαμένη.. αλοίμονο! :tongue:

καληνύχτα .. κι εγώ θα μαζευτώ τώρα.. ξενύχτησα :shock:

Αθηνά καλά κάνεις και πας γυμναστήριο.. Χτυπήσου κει χάμω να ξεδώσεις λίγο

Ελα θελω να δω φωτο θα σου στειλω και εγω μολις παρω το cd!!!

Που να ξεδωσω εκει πλακα μου κανεις εδω με το ζορι σηκωνομαι και πηγαινω!!:(

Βεβαια ο ενδοκρινολογος μου ειπε τελος το γυμναστηριο δεν πρεπει να το σταματησεις ποτε στη ζωη σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κλαηνυχτα ομορφες θα παω και εγω να κανω ενα ντουζακι γιατι πολυ φοβαμαι οτι ο μικρος δεν θα κοιμηθει καλα αποψε και ηπιε και πολυ νερο!!!σημερα βρηκε να πιει!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πωπωπω τί γυναίκα είσαι εσύ βρε παιδί μου???? Ακόμα και στον ίδιο σου τον οργανισμό αντιδραστική είσαι.. ακόμα κι εκεί αντιστέκεσαι ?????? LOL

κι εγώ του τα πα αυτά.. οτι είναι εγωιστής και οτι αν θέλει να καταλήξει σαν τον πατέρα του που ούτε γάμο του παιδιού του είδε ούτε το εγγόνι του βλέπει οκ πάω πάσο. αύριο θα του κλείσω ραντεβού και θα του το κλείσω με την ασφαλιστική να υποχρεωθεί να πάει.... αν δεν πάει κακό του εαυτού του κάνει

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

πωπωπω τί γυναίκα είσαι εσύ βρε παιδί μου???? Ακόμα και στον ίδιο σου τον οργανισμό αντιδραστική είσαι.. ακόμα κι εκεί αντιστέκεσαι ?????? LOL

κι εγώ του τα πα αυτά.. οτι είναι εγωιστής και οτι αν θέλει να καταλήξει σαν τον πατέρα του που ούτε γάμο του παιδιού του είδε ούτε το εγγόνι του βλέπει οκ πάω πάσο. αύριο θα του κλείσω ραντεβού και θα του το κλείσω με την ασφαλιστική να υποχρεωθεί να πάει.... αν δεν πάει κακό του εαυτού του κάνει

Ειδες?ασε δεν μπορω αλλο μεσα στο αγχος ειμαι!!!

Καλα θα κανεις του χρειαζεται!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καληνύχτα... ελπίζω να βγεις ψεύτρα και να κοιμηθεί καλά το παιδάκι...

Μακαρι Γλωσσου μου μακαρι!!!

Κλαηνυχτα ελπιζω να βρεθουμε παλι!!!επισης θελω φωτο της μικρης θα σου στειλω του μικρου μολις μπορεσω!!

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε??

Μπηκα να σας πω τα νεα μου για να μην τα μαθετε απο αλλη πηγη!!!ονοματα δεν λεμε(Ελινα):tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εκανα χοριακη σημερα βγηκε χαμηλη βεβαια και θα την επαναλαβουμε την πεμπτη παλι ητανε θετικη μονο 24 μοναδες!!

Ο γυναικολογος ειπε οτι η συλληψη εγινε τωρα και γι αυτο ειναι τοσο ελπιζω την πεμπτη να εχει 2στει!!!!

Φιλακια σε ολες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μπηκα να σας πω τα νεα μου για να μην τα μαθετε απο αλλη πηγη!!!ονοματα δεν λεμε(Ελινα):tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εκανα χοριακη σημερα βγηκε χαμηλη βεβαια και θα την επαναλαβουμε την πεμπτη παλι ητανε θετικη μονο 24 μοναδες!!

Ο γυναικολογος ειπε οτι η συλληψη εγινε τωρα και γι αυτο ειναι τοσο ελπιζω την πεμπτη να εχει 2στει!!!!

Φιλακια σε ολες!!!

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;μπράβο ρε..προσπαθούσες;;;όλα καλά θα πάνε αγάπη:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

συγχαρητηρια αθηνουλα.....!!!!ευχομαι ολα να πανε πολυ πολυ καλα και να αποκτησει αδερφακι ο μικρουλης σου!!!!..μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαρηκα!!!!....

επισης ελπιδακι να τονισω οτι αν δεν ηθελα 2ο μωρο δεν θα ειχα καμια ορεξη για ντοην ντοην...ουτε τωρα καλα καλα δεν....

και οντως δεν προλαβαινεις τιποτα μεσα σε 2ωριτσες...

επισης να πω κι εμεις πλεον τρωμε πρωινο και βραδυνο....κι εμενα πεινουσε ο καημενουλης τοσο καιρο κι εγω τον ειχα στη διαιτα....

εμας το προγραμμα φαγητου ειναι:περιπου 8 γαλα και μετα του βαζω σε ενα μπολακι κορν φλεικς και τρωει οσα θελει μονος του,επισης μου ειπε μπορω να του δωσω ή κεικ που εχω φτιαξει εγω ή κανενα μπισκοτακι ή ψωμακι με μελι...

κατα τις 11 αυγο(μερα παρα μερα) ή φρουτοκρεμα με 2-3 φρουτακια ή κανενα τοστακι με τυρι και του στιβω και χυμο 1 πορτοκαλι(αν δεν φαει φρουτοκρεμα)

1:30 μεσημεριανο....κατα τις 5 απογευματινο αναλογως τι εχει φαει το πρωι...(αν για παραδειγμα εχει φαει αυγο του δινω φρουτο το απογευμα) ή γιαουρτι ή ανθος αραβοσιτου ή κουακερ με γαλα (αυτα ομως σε μικρη ποσοτητα)...

7:30 βραδυνο και 9 γαλα...

76IGp3.png

Φιλακια σε ολες!!!

θα εχει διπλασιαστει μην αγχωνεσαι

76IGp3.png

Φιλακια σε ολες!!!

για πες μαρή τί έγινε?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...