Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Να σας πω τα νεα μασ!!Πηγαμε σημερα παιδιατρο μπορω να πω οτι ητανε η καλυτερη επισκεψη δεν εκλαψε καθολου το αντιθετο μεσα στο χαμογελο ακομη και στο εμβολιο απλα γουρλωσε ματακια!!:shock:

Ειμαστε 86cm και 10.350 το βαρος μας ευτυχως πηρε 250γρ εγω περιμενα 50-100 αφου ολη την ημερα δεν καθεται καθολου!!!Το κακο ειναι οτι ενω ο μπαμπας μας κανει πολυ καλη δουλεια στο πουλακι μας το κατεβασε περισσοτερο ο γιατρος για να τελειωνουμε και το καημενο ολο το απογευμα κλαιει γιατι τσουζει την ωρα που κανε τα τσισακια του!!:(:(

Τον λυπηθηκα σημερα πολυ να κρεμεται επανω μου να με δαγκωνει να μου τραβαει μπλουζα και δερμα μαζι και να τρεμει ολοκληρος!!!:( Και αφου τελειωνε μετα περπατουσε και σαν καουμποης!!!!:(:(Οσο για το βραδυνο και εμας δεν τον ρωτησα τον αλλο μηνα!!

Εγω ειμαι μια χαρα το χαπακι μου κανει ανακατωσουρες και εχω αναγουλες η κοκκινομαλλα αφαντη και το τεστ αρνητικοτατο!!!!περιμενω να ερθει να παω στο γιατρο μου να δουμε τι συμβαινει παλι!!!!:mad::mad::mad:

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

μεγάλωσε το αντράκι μας!!! τα φουκαριάρικα τα αγοράκια τί τραβάνε ρε παιδάκι μου. το λυπήθηκα! κι εσένα αδύνατος είναι Αθηνά. η δικιά μου τώρα πήρε λίγο τ απανω της που έχω αρχίσει να της δίνω επιπλέον παρά τις οδηγίες του γιατρού. μ αρέσει που είναι αδύνατη αλλά τόσο πια?

τί χαπάκι? αυτό το έχασα!? για το ζάχαρο?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πρωι αναλογα τα κεφια του η κορν φλεικς η μελι με βουτυρο οταν ξυπνησει, το μεσημεριανο, το απογευμα τοστ η γιαουρτι η οτι αλλο θελει, το βραδυ οτι τρωμε και εμεις αλλα κανονικη μεριδα μετα απο λιγο γαλα και υπνο και κατα τις 7.30 το πρωι παλι γαλα...αυτο ειναι το προγραμμα φαγητου τωρα...

καλα ημαστε τρεχω λιγακι αλλα τι να κανω??

:shock::shock::shock::shock::shock: πωωωωωωπω καλε εσεις τρωτε πολυ!!!!

Γιατι τρεχεις καλη μου??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλησπερα γλυκουλα!!!

Εμενα ακομη το μονο που δεν τρωει κανονικα και το θελει αλεσμενο εινια το μεσημεριανο του!!!!:mad::mad:

Οτι και να του δωσεις πριν η μετα το τρωει κανονικα!!

γεια σου αθηνουλαααα.....εμεις εχουμε κοψει τα αλεσμενα απο 10 μηνων αλλα τρωει σαν πουλακι...δηλ τα κορν φλεικς τα τρωει ενα ενα και οχι με χουφτα που ειναι μικρουλικα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:shock::shock::shock::shock::shock: πωωωωωωπω καλε εσεις τρωτε πολυ!!!!

Γιατι τρεχεις καλη μου??

εεεεε ναι γι αυτο ημαστε 13250 κιλα!!!!

τρεχω με τον ευθυμη διαρκως τρεχω γαι να βρω δουλεια και τωρα θα ανεβοκατεβαινω σερρες μπας και τελειωσω επιτελους...αστα βραστα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:shock::shock::shock: μιλαμε εχω σοκαριστει!!!τι κανεις εσυ τετοια ωρα εδω???

αμα διαβασεις τα παρακατω θα καταλαβεις γιατι δεν απαντησα βασικα δεν το ακουσα καν απο το κλαμα του!!!1

άσε κι εγώ... :tongue:

βασικά έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω τις φωτογραφίες από την βάφτιση που ήμουν νονά γιατί ο φωτογράφος μας κυνηγάει (ξεφτίλα πια μπήκαμε στον Οκτώβριο) και τελειώνοντας είπα να ρθω μια βολτίτσα...

ναι το κατάλαβα.... διαλέω κι εγώ κάτι στιγμές βρε παιδί μου....

το πρωι αναλογα τα κεφια του η κορν φλεικς η μελι με βουτυρο οταν ξυπνησει, το μεσημεριανο, το απογευμα τοστ η γιαουρτι η οτι αλλο θελει, το βραδυ οτι τρωμε και εμεις αλλα κανονικη μεριδα μετα απο λιγο γαλα και υπνο και κατα τις 7.30 το πρωι παλι γαλα...αυτο ειναι το προγραμμα φαγητου τωρα...

καλα ημαστε τρεχω λιγακι αλλα τι να κανω??

μάλιστα...

γιατί τρέχεις εσύ?

Καλησπερα γλυκουλα!!!

Εμενα ακομη το μονο που δεν τρωει κανονικα και το θελει αλεσμενο εινια το μεσημεριανο του!!!!:mad::mad:

Οτι και να του δωσεις πριν η μετα το τρωει κανονικα!!

αλεσμένο? καλά τρώει όόόλα τα υπόλοιπα και τον χαλάει το φαγητό??? ωραίος ο μάγκας. σου λέει με τί να παιδέψω την μάνα μου??? ας της κάνω σαματά για το φαγητό!!! :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

μεγάλωσε το αντράκι μας!!! τα φουκαριάρικα τα αγοράκια τί τραβάνε ρε παιδάκι μου. το λυπήθηκα! κι εσένα αδύνατος είναι Αθηνά. η δικιά μου τώρα πήρε λίγο τ απανω της που έχω αρχίσει να της δίνω επιπλέον παρά τις οδηγίες του γιατρού. μ αρέσει που είναι αδύνατη αλλά τόσο πια?

τί χαπάκι? αυτό το έχασα!? για το ζάχαρο?

Τσιλιβιθρας σου λεω τον περασμενο μηνα που τον πηγαμε μετα απο 1μιση μηνα δεν ειχε παρει ουτε 100γρ!!!

Αφου απο την ωρα που θα σηκωθει δεν καθεται καθολου που να μπει κιλο επανω του!!!Εμενα δεν με πειραζειπου ειναι αδυνατος ο γιατρος λεει οτι εινια μια χαρα επισης σημερα μου ειπε ευτυχως που πηρε και τα 250 συνηθως παιδακια που κανουν τα ιδια με τον δικο μου δεν περνουν καθολου χανουν κιολας!!!

Ειδες μωρε τι τραβανε???:(χαλια ειμαστε σημερα ολοι μας εδω αρρωστησαμε και την μανα μου απο το τηλεφωνο!!!

Ναι η ινσουλινη ητανε στα υψη 2 φορες επανω απο το φυσιολογικο οριο!!!

γεια σου αθηνουλαααα.....εμεις εχουμε κοψει τα αλεσμενα απο 10 μηνων αλλα τρωει σαν πουλακι...δηλ τα κορν φλεικς τα τρωει ενα ενα και οχι με χουφτα που ειναι μικρουλικα...

Εμας μας ειπε αφου κλεισαμε τους 12 μηνες αλλα αυτος τιποτα εδω 1 κρακερακι του δινω και κανει ποση ωρα να το φαει ποσο μαλλον να του δωσω και κορν φλεικς!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα και εμενα αργει να φαει αλλα με πολυυυυυυυυυ υπομονη το τρωει.....τωρα και εμενα δεν παιρνει πολυ βαρος μωρακι πηρε πολυ και τωρα ειναι σαν την καμηλα που λεει και ο γιατρος εχει αποθεμα!!!!εμεις ειχαμε 2 μηνες να παμε και πηρε μολις 20 γρμ!!! τον τρλλαναμε τον γιατρο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

άσε κι εγώ... :tongue:

βασικά έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω τις φωτογραφίες από την βάφτιση που ήμουν νονά γιατί ο φωτογράφος μας κυνηγάει (ξεφτίλα πια μπήκαμε στον Οκτώβριο) και τελειώνοντας είπα να ρθω μια βολτίτσα...

ναι το κατάλαβα.... διαλέω κι εγώ κάτι στιγμές βρε παιδί μου....

μάλιστα...

γιατί τρέχεις εσύ?

αλεσμένο? καλά τρώει όόόλα τα υπόλοιπα και τον χαλάει το φαγητό??? ωραίος ο μάγκας. σου λέει με τί να παιδέψω την μάνα μου??? ας της κάνω σαματά για το φαγητό!!! :lol::lol::lol:

Ασε ουτε εμεις τις διαλεξαμε δεν μας αφηνει ολη μερα το βραδυ κανω αμαν για να κοιμηθει την ωρα που γυρναει ο αντρας μου μονο ορεξη για φωτο δενε εχει!!!

Αυτο ακριβως μου ειπε και ο γιατρος :rolleyes:

εεεεε ναι γι αυτο ημαστε 13250 κιλα!!!!

τρεχω με τον ευθυμη διαρκως τρεχω γαι να βρω δουλεια και τωρα θα ανεβοκατεβαινω σερρες μπας και τελειωσω επιτελους...αστα βραστα!!!

ωωωωχ καλο κουραγιο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα και εμενα αργει να φαει αλλα με πολυυυυυυυυυ υπομονη το τρωει.....τωρα και εμενα δεν παιρνει πολυ βαρος μωρακι πηρε πολυ και τωρα ειναι σαν την καμηλα που λεει και ο γιατρος εχει αποθεμα!!!!εμεις ειχαμε 2 μηνες να παμε και πηρε μολις 20 γρμ!!! τον τρλλαναμε τον γιατρο!!!

:shock::shock::shock::shock: ααα εσεις εισαστε χειροτεροι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναι η ινσουλινη ητανε στα υψη 2 φορες επανω απο το φυσιολογικο οριο!!!

Εμας μας ειπε αφου κλεισαμε τους 12 μηνες αλλα αυτος τιποτα εδω 1 κρακερακι του δινω και κανει ποση ωρα να το φαει ποσο μαλλον να του δωσω και κορν φλεικς!!!

κοίτα να δεις.. και είσαι τόσο αδύνατη βρε παιδί μου.. από πού προκύπτει το ζάχαρο μου λες?

εγώ έχω σκασίλα με τον άντρα μου... καπνίζει πολύ, εδώ και 2 μήνες έχει άσχημο βήχα με φλέμα και δεν λέει να πάει σε γιατρό, δεν θέλει σιρόπι, δεν ελαττώνει το τσιγάρο... τον στενοχώρησα σήμερα αλλα΄δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω έτσι. ο πατέρας του έφυγε απ τα πνευμόνια του, το ίδιο και το παππούς του.. αυτά του λεγα σήμερα. απάντηση? μην με μπλέκεις, τί θα μου κάνει ο γιατρός, δεν έχω τίποτα.... "ωραία του λέω κι εγώ... δεν θα ασχοληθώ ξανά αλλά εχε υπόψη σου οτι όταν λέω δεν θα ασχοληθώ σημαίνει οτι είσαι μόνος σου σ αυτό, εγώ δεν είμαι δίπλα σου πια τέρμα".. τώρα βρήκα το σιρόπι έξω.

εμένα πάλι δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός!

U6Vip2.png

κοίτα να δεις.. και είσαι τόσο αδύνατη βρε παιδί μου.. από πού προκύπτει το ζάχαρο μου λες?

εγώ έχω σκασίλα με τον άντρα μου... καπνίζει πολύ, εδώ και 2 μήνες έχει άσχημο βήχα με φλέμα και δεν λέει να πάει σε γιατρό, δεν θέλει σιρόπι, δεν ελαττώνει το τσιγάρο... τον στενοχώρησα σήμερα αλλα΄δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω έτσι. ο πατέρας του έφυγε απ τα πνευμόνια του, το ίδιο και το παππούς του.. αυτά του λεγα σήμερα. απάντηση? μην με μπλέκεις, τί θα μου κάνει ο γιατρός, δεν έχω τίποτα.... "ωραία του λέω κι εγώ... δεν θα ασχοληθώ ξανά αλλά εχε υπόψη σου οτι όταν λέω δεν θα ασχοληθώ σημαίνει οτι είσαι μόνος σου σ αυτό, εγώ δεν είμαι δίπλα σου πια τέρμα".. τώρα βρήκα το σιρόπι έξω.

εμένα πάλι δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός!

κλασσικοι αντρες!!!!!τουλαχιστον ας παρει το σιροπι και μετα να παει και σε κανενα γιατρο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...