Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εσενα μαλλον κολλησε η βελονα στο whatttttttttttttt.....παμε να μαθουμε την επομενη λεξουλα...who?????
:shock::shock::shock: εμεις λυσσαρες???? ντροπη σου τετοια γνωμη εχεις για μας????:tongue:

Μπραβο Χαπακι ανελαβες την εκπαιδευση της Γλωσσους καλη επιτυχια!!!:cool:

Επίσης εκτός από λεξούλες θα ήθελα περικαλώ να με εκπαιδεύσετε ώστε παρόλο που λείπω τόσες ώρες από το σπίτι, και έχοντας μετά μέσα σε 2-3 ώρες να αντιμετωπίσω δουλειές, υποχρεώσεις, ψώνια, μωρό που κλαίει κλπ κλπ, να καταφέρνω να έχω διάθεση για μπάνια, κρέμες, σπα κλπ κλπ και ντοην ντοην.... τί κάνετε δηλαδή εσείς? θα με υποχρεώσετε ειλικρινά!!! :mrgreen: Αν ακολουθήσω αυτό που κάνετε εσείς και δεν πετύχει, τότε προς ικανοποίησή σας με τεράστια κεφαλαία γράμματα θα παραδεχτώ οτι είμαι γριά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης μου ειπε οτι πλεον μπορω να του ξεκινησω βραδυνο αλλα τουλαχιστον 1,5 ωρα πριν κοιμηθει....και επισης πρωινο...πχ γαλα με δημητριακα ή γαλα με ενα κομματι σπιτικο κεϊκ ή γαλα με 1-2 μπισκοτακια αναλογα με την ποσοτητα γαλατος που πινει

αααα Αθηνουλα εμενα 10 κιλα ηταν το 10ο μηνα

έλα ρε.. βραδυνό??? κι εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδάκι μου το παιδί πεινάει της δίνω κι άλλα εκτός από αυτά που λέει ο γιατρός.. θα τον ρωτήσω όταν θα πάμε, δεν πρέπει και η δικιά μου να ξεκινήσει βραδινό? Πρωινό της δίνω από μόνη μου ήδη.

βασικά και η μικρή μου είναι γύρω στα 10.500? κάτι τέτοιο

U6Vip2.png

έλα ρε.. βραδυνό??? κι εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδάκι μου το παιδί πεινάει της δίνω κι άλλα εκτός από αυτά που λέει ο γιατρός.. θα τον ρωτήσω όταν θα πάμε, δεν πρέπει και η δικιά μου να ξεκινήσει βραδινό? Πρωινό της δίνω από μόνη μου ήδη.

βασικά και η μικρή μου είναι γύρω στα 10.500? κάτι τέτοιο

καλε εναμιση και δεν της δινεις βραδυνο και πρωινο ακομα????εμεις απο 13 μηνων ξεκινησαμε και τα δυο αν και εμενα δεν θελει πρωινο οπως το λεμε αλλα σκετα κορν φλεικς ξυπνιος δεν πινει με τιποτα γαλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Επίσης εκτός από λεξούλες θα ήθελα περικαλώ να με εκπαιδεύσετε ώστε παρόλο που λείπω τόσες ώρες από το σπίτι, και έχοντας μετά μέσα σε 2-3 ώρες να αντιμετωπίσω δουλειές, υποχρεώσεις, ψώνια, μωρό που κλαίει κλπ κλπ, να καταφέρνω να έχω διάθεση για μπάνια, κρέμες, σπα κλπ κλπ και ντοην ντοην.... τί κάνετε δηλαδή εσείς? θα με υποχρεώσετε ειλικρινά!!! :mrgreen: Αν ακολουθήσω αυτό που κάνετε εσείς και δεν πετύχει, τότε προς ικανοποίησή σας με τεράστια κεφαλαία γράμματα θα παραδεχτώ οτι είμαι γριά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:shock::shock: Καλα πλακα μας κανεις???μεσα σε 2-3 ωρες δεν τα προλαβαινεις??τσ τσ τσ εισαι χελωνα!!:tongue::tongue::tongue:

Ειχα Τζακ Ποτ γι αυτο εβαλα κρεμουλες κατι μηνες ειχε να τις δει το σωμα μου!!!!!οσο για το ντοην ντοην δεν μπορω να πω αμα ειμαι ορθι αακομη κατι κανουμε βλεπεις θελουμε και 2ο!!!:cool:

Το οτι εισαι γρια εννοειτε αφου κοιμασαι με τις κοτες και ξυπνας μαζι τους????:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλε εναμιση και δεν της δινεις βραδυνο και πρωινο ακομα????εμεις απο 13 μηνων ξεκινησαμε και τα δυο αν και εμενα δεν θελει πρωινο οπως το λεμε αλλα σκετα κορν φλεικς ξυπνιος δεν πινει με τιποτα γαλα....

Ρε συ δεν μου είχε πει για βραδινό... ούτε για πρωινό. εγώ από μόνη μου της έχω προσθέσει πράγματα γιατί βλέπω οτι το παιδί πεινάει κι είχα σκοπό να του το πώ τώρα κοντά που έχουμε ραντεβού. δεν είμαι χ@ζή βρε... είναι δυνατόν να αφήνω το παιδί μου νηστικό???? ;)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ δεν μου είχε πει για βραδινό... ούτε για πρωινό. εγώ από μόνη μου της έχω προσθέσει πράγματα γιατί βλέπω οτι το παιδί πεινάει κι είχα σκοπό να του το πώ τώρα κοντά που έχουμε ραντεβού. δεν είμαι χ@ζή βρε... είναι δυνατόν να αφήνω το παιδί μου νηστικό???? ;)

φανταζομαι δεν θελεις να το σχολιασω αυτο ετσι???το χαζη εννοω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:shock::shock: Καλα πλακα μας κανεις???μεσα σε 2-3 ωρες δεν τα προλαβαινεις??τσ τσ τσ εισαι χελωνα!!:tongue::tongue::tongue:

Ειχα Τζακ Ποτ γι αυτο εβαλα κρεμουλες κατι μηνες ειχε να τις δει το σωμα μου!!!!!οσο για το ντοην ντοην δεν μπορω να πω αμα ειμαι ορθι αακομη κατι κανουμε βλεπεις θελουμε και 2ο!!!:cool:

Το οτι εισαι γρια εννοειτε αφου κοιμασαι με τις κοτες και ξυπνας μαζι τους????:tongue:

Αθηνούλα????????? ουουουουου!!!!!!!!!!

όχι ρε συ Αθηνά δεν προλαβαίνω... είμαι απαράδεκτη το ξέρω!!! :cool:

τα διαβάζω τα χαμπέρια σου... σ έπαιρνα τηλ το απόγευμα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Να σας πω τα νεα μασ!!Πηγαμε σημερα παιδιατρο μπορω να πω οτι ητανε η καλυτερη επισκεψη δεν εκλαψε καθολου το αντιθετο μεσα στο χαμογελο ακομη και στο εμβολιο απλα γουρλωσε ματακια!!:shock:

Ειμαστε 86cm και 10.350 το βαρος μας ευτυχως πηρε 250γρ εγω περιμενα 50-100 αφου ολη την ημερα δεν καθεται καθολου!!!Το κακο ειναι οτι ενω ο μπαμπας μας κανει πολυ καλη δουλεια στο πουλακι μας το κατεβασε περισσοτερο ο γιατρος για να τελειωνουμε και το καημενο ολο το απογευμα κλαιει γιατι τσουζει την ωρα που κανε τα τσισακια του!!:(:(

Τον λυπηθηκα σημερα πολυ να κρεμεται επανω μου να με δαγκωνει να μου τραβαει μπλουζα και δερμα μαζι και να τρεμει ολοκληρος!!!:( Και αφου τελειωνε μετα περπατουσε και σαν καουμποης!!!!:(:(Οσο για το βραδυνο και εμας δεν τον ρωτησα τον αλλο μηνα!!

Εγω ειμαι μια χαρα το χαπακι μου κανει ανακατωσουρες και εχω αναγουλες η κοκκινομαλλα αφαντη και το τεστ αρνητικοτατο!!!!περιμενω να ερθει να παω στο γιατρο μου να δουμε τι συμβαινει παλι!!!!:mad::mad::mad:

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αθηνούλα????????? ουουουουου!!!!!!!!!!

όχι ρε συ Αθηνά δεν προλαβαίνω... είμαι απαράδεκτη το ξέρω!!! :cool:

τα διαβάζω τα χαμπέρια σου... σ έπαιρνα τηλ το απόγευμα

:shock::shock::shock: μιλαμε εχω σοκαριστει!!!τι κανεις εσυ τετοια ωρα εδω???

αμα διαβασεις τα παρακατω θα καταλαβεις γιατι δεν απαντησα βασικα δεν το ακουσα καν απο το κλαμα του!!!1

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δηλαδή πώς είναι το πρόγραμμα του φαγητού του τώρα?

το πρωι αναλογα τα κεφια του η κορν φλεικς η μελι με βουτυρο οταν ξυπνησει, το μεσημεριανο, το απογευμα τοστ η γιαουρτι η οτι αλλο θελει, το βραδυ οτι τρωμε και εμεις αλλα κανονικη μεριδα μετα απο λιγο γαλα και υπνο και κατα τις 7.30 το πρωι παλι γαλα...αυτο ειναι το προγραμμα φαγητου τωρα...

καλα ημαστε τρεχω λιγακι αλλα τι να κανω??

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα γλυκουλα!!!

Εμενα ακομη το μονο που δεν τρωει κανονικα και το θελει αλεσμενο εινια το μεσημεριανο του!!!!:mad::mad:

Οτι και να του δωσεις πριν η μετα το τρωει κανονικα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σας πω τα νεα μασ!!Πηγαμε σημερα παιδιατρο μπορω να πω οτι ητανε η καλυτερη επισκεψη δεν εκλαψε καθολου το αντιθετο μεσα στο χαμογελο ακομη και στο εμβολιο απλα γουρλωσε ματακια!!:shock:

Ειμαστε 86cm και 10.350 το βαρος μας ευτυχως πηρε 250γρ εγω περιμενα 50-100 αφου ολη την ημερα δεν καθεται καθολου!!!Το κακο ειναι οτι ενω ο μπαμπας μας κανει πολυ καλη δουλεια στο πουλακι μας το κατεβασε περισσοτερο ο γιατρος για να τελειωνουμε και το καημενο ολο το απογευμα κλαιει γιατι τσουζει την ωρα που κανε τα τσισακια του!!:(:(

Τον λυπηθηκα σημερα πολυ να κρεμεται επανω μου να με δαγκωνει να μου τραβαει μπλουζα και δερμα μαζι και να τρεμει ολοκληρος!!!:( Και αφου τελειωνε μετα περπατουσε και σαν καουμποης!!!!:(:(Οσο για το βραδυνο και εμας δεν τον ρωτησα τον αλλο μηνα!!

Εγω ειμαι μια χαρα το χαπακι μου κανει ανακατωσουρες και εχω αναγουλες η κοκκινομαλλα αφαντη και το τεστ αρνητικοτατο!!!!περιμενω να ερθει να παω στο γιατρο μου να δουμε τι συμβαινει παλι!!!!:mad::mad::mad:

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

και εμενα γι αυτο ακριβως τον λογο μου ειπε να του το ανοιξουμε πιο μετα γιατι και θα πονεσουν και μπορει να ξανακλεισει....εμεις μετα τα 3 μου ειπε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...