Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κοριτσακι μου παρεα θα μεινουμε....να πω την αληθεια δεν ξενερωσα που δεν ειμαι,ενας μηνας πανω ενα ς κατω δεν κανει τη διαφορα,(βεβαια το θελω σαν τρελλη),αλλα μου την δινουν τα νεα κολπα της κοκκινοσιχαμενης....

Και εμενα το ιδιο!!θυμασαι τι μου εκανε τον προηγουμενο μηνα??ετρεχα για χοριακη και αυτη πουθενα!!τι να συμβαινει γμτ????

Το συζητησα με τον ενδοκρινολογο μου και μου ειπε επειδη η ινσουλινη μου ητανε στα υψη το μοναδικο που μου εχει κανει ειναι να μου αλλαξει τον κυκλο εαν δηλαδη ητανε σταθεροσ καθε 28 το πολυ να μου τον εκανε 30-32 οχι 37 μερες οπως του ειπα!!!!εαν δεν εχω κατι θετικο μεσα στο σκ που μας ερχεται παω γυναικολογο για ΠΑΠ και εννοειτε να δει το συστημα μου ενα ειναι οκ!!!!:D

Ελπιζω να σου ηρθε η ρουφιανα και να μην κανει αλλα κολπα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βρε πολυλογουδες!!!!Καλημερα κοριτσακια μου!!Χαπακι μου λυπαμαι δεν μπορω να καταλαβψ γιατι κανει τετοια κολπα???πηρες τιποτα χαπια??Αντε αφου το θελετε σας ευχομαι να γκαστρωθειτε τον αλλο μηνα χαμενες που θελετε και αδελφακια να κανετε!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν τα διαβασα ολα παω να διαβασω τιποτις οσο αυτη παιζει ακομα και δεν γκρινιαζει:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσαρες μου....

εμενα τελικα ηρθε η σιχαμενη,επρεπεν απληρωνω τεστ και χοριακη για να ερθει...γκρρρρρρρ

αντε να δουμε εσυ θα εχεις κατι θετικο,εγω ευτυχως εκανα το παπ και ηρεμησα...

κρισακιιιιιιιιιιιι,ουουουου...πως και απο τα μερη μας,χαχαχαχα

76IGp3.png

βρε πολυλογουδες!!!!Καλημερα κοριτσακια μου!!Χαπακι μου λυπαμαι δεν μπορω να καταλαβψ γιατι κανει τετοια κολπα???πηρες τιποτα χαπια??Αντε αφου το θελετε σας ευχομαι να γκαστρωθειτε τον αλλο μηνα χαμενες που θελετε και αδελφακια να κανετε!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν τα διαβασα ολα παω να διαβασω τιποτις οσο αυτη παιζει ακομα και δεν γκρινιαζει:D

το μονο χαπι που παιρνω ειναι σιδηρος με φυλλικο μαζι,ενα τη μερα αλλα δεν νομιζω να επηρεασε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και καλα οτι εχει ξεχασει το αθλημα μαλλον....νομιζει οτι εχουμε ξεχασει αυτα που εκανε.....αντε τωρα μην ανοιξω το στοματακι μου χιχιχιχιχι
οχι το στοματακι ελενη.τα ποδαρακια σου πρεπει.ενα σορο φορες στο εχω εξηγησει παλι μπερδευτικες?:tongue:

οχι το στοματακι ελενη.τα ποδαρακια σου πρεπει.ενα σορο φορες στο εχω εξηγησει παλι μπερδευτικες?:tongue:

:D:D:D:D νενουκααααααααα παλι λαθος το κανεις????:tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:καλε τι ειναι αυτα που συζητατε....:D:D:D:D:D:D

:shock:τι δεν ξερεις??:rolleyes:ουπς δεν θα το ξανακανει θα της βαλω πιπερι!!!

απλα προσπαθει να της πει οτι μαλλον απο λαθος μερος περιμενει να ερθει το νινι!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...