Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γλυκα ; κ γω αυτο αναρωτιεμαι γιατι εχω νευραααααα;;;;;;;;;;; δεν ξερω ειμαι λιγο νευροσπασμα..κ δεν μου φαινεται η ατιμη...χαχχαχαχ

Ναντιμορακι καλα ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

καλα τρεχαματαααααααααααααα κ εσυ σε λιγο καιρο...κ να σου πω; εσυ με 2 να απαιτησεις βοηθεια απο το αρρεν αν κανει λιγο το δυσκολο ε; μην τον καλομαθεις......

αν παλι εχει θεληση απο μονςο του εισια τυχερηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

τα μωρακια πως ειναι;;;;;;;;;;;; αχχχχχχχχ θελώ πατουσακια!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχα..την αρχικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχ

ναι το διαβασα μεσα μου το λεγες...αχ τα διαβολακια μας...χαχα

εγω του χω παρει κατι καινουργια παιχνιδια για οτν κανουμε μπανιο..κ ξετρελλαθηκε..δεν ηθελα να βγει απο την μπανιερα, με κλαμα τον εβγαλα κ με κλαμα επεσε για υπνο ολο ντουζζζζζζζζζ ντουζζζζζζ μου ελεγε..χαχαχα τελικα μετα πο λιγο ξεραθηκε ..

:D:D:D και εγω με κλαμα τον εβγαλα οπως καθε μερα!!

διαβολακιιιιιιι οπως τα λες!!!τον πηγα και κουνιες λυσσαξε και εκει τον βαρεσε και ενα 4χρονο και τα πηρα!!!:mad::mad:

Κι εγώ γι'αυτό τσατίζομαι...δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Τη μέρα βγάζω γάλα κάθε 3 ώρες και το βράδυ κοιμάμαι 5 ώρες σερί. Και πάλι όμως που να φτάσουν?...Καλά, όταν έρθουν και τα μικρά θα κοιμάμαι όρθια...που θα πάει?...θα μπω σε σειρά...

Πάλι καλά που δεν σου έπεσε το μωρό...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ραμονίτσααααααα???....Τι κάνεις κοριτσάκι μου?...

Εδώ είμαι αλλά νυστάζω τόσο που αργώ να πληκτρολογήσω...:lol::lol::lol:

Που να φτασουν Μπιφτεκακι μου δεν φτανουν με τιποτα!!δεν θελω να σε τρομαξω αλλα θα αργησεις να κοιμηθεις περισσοτερο απο 5 ωρες!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

χαχααχχαχ,..καλα ειμαι..εδω αραζω κ ξεκουραζομαι απο το τρεξιμο της ημερας....κ νευραααααααααααα...πολλα νευρααααααααα αθηνουλα....χαχαχ τζακ ποτ ειπαμε;χαχαχα

καλε σε καποια φαση εψαχνα το like να κανω στις απαντσησεις σας εδω...αιντεεεεεεεεεε το χω χασει τελειως.....

ειναι κ τοναντιμορακι εδω;;;;;;;;;;;;;;;;

χειιιιιιιιιιιι μικρη μας αγελαδιτσα; ολα καλαααααααα;;;;;;;;;;

Από μπιφτεκάκι έγινα αγελαδίτσα τώρα...:D:D:D
Εμενα η τομη με τραβουσε οταν εβγαλα τη γαζα ηρεμησα!!!

Βρε Μπιφτεκακι μου στην αρχη δεν βγαζουμε αμεσως εγω γεννησα τεταρτη και γεμισα μπουκαλι την κυριακη!!!!δεν εισαι αχρηστη μη το ξαναπεις!!!

Μωρέ με επιασαν κάτι κλάματα ένα μεσημέρι....Φρίκαρα!!!...Ευτυχώς τώρα δεν έχω πρόβλημα...Να δω τι θα γίνει όταν θα έρθουν τα μικρά σπίτι. Αν θα καταφέρω να τα θηλάσω, έστω και για λίγο, γιατί αποκλειστικά να τα θηλάσω είναι χλωμό...
κοριτσια ηρθε ο συζυξ....την κανω....αυριο θα σας πω τα νεα
Καληνύχτα Χαπακι μου, εύχομαι για αύριο τα καλύτερα νέα!!!!!!!

Την κάνω κι εγώ γιατί δεν βλέπω μπροστά μου...πληκτρολογώ ότι να'ναι...

Καληνύχτα μπουμπούκες μου....όνειρα γλυκά!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

γιατι τον βαρεσε αθηνα???????ααααα μερικα μικρα ειναι πολυ κακα παιδακια μου φαινεται...

Γιατι ητανε κακομαθημενο και τα ηθελε ολα δικα του!!!ανεβηκαμε να παει να κανει τσουληθρα και επανω εκει εχει μεγαλο χωρο και ειχε 1 τιμονι και το γυρνανε τα παιδακια αυτος λοιπον δεν αφηνε κανενα γιατι λεει ητανε δικο του αφου ητανε ο καπετανιος του πλοιου ο δικος μου λυσσαξε το ηθελε και αυτος του ελεγε και μη μη μη συνεχεια εγω βρε καλε μου λιγο θα το γυρισει και θα φυγει μεχρι που αρχισε να τον χτυπαει και να ριχνει αγκωνιες τα πηρα και εγω και τον βουτηξα παο το χερι και εβαλα τις φωνες και να σταματησει να τον βαραει!!:mad::mad:τοτε εμφανιστηκε ο παππους ο οποιος τελικα απλα παρακολουθουσε απο κατω το καμαρι του και δεν εκανε τιποτα!!!!!

Δυστυχως ομως τον εχουν βαρεσει παλι στην ιδια παιδικη χαρα και απο τοτε οποιο παιδακι και να τον πλησιασει βαραει γιατι φοβαται οτι θα τον χτυπησουν!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Από μπιφτεκάκι έγινα αγελαδίτσα τώρα...:D:D:D

Μωρέ με επιασαν κάτι κλάματα ένα μεσημέρι....Φρίκαρα!!!...Ευτυχώς τώρα δεν έχω πρόβλημα...Να δω τι θα γίνει όταν θα έρθουν τα μικρά σπίτι. Αν θα καταφέρω να τα θηλάσω, έστω και για λίγο, γιατί αποκλειστικά να τα θηλάσω είναι χλωμό...

Καληνύχτα Χαπακι μου, εύχομαι για αύριο τα καλύτερα νέα!!!!!!!

Την κάνω κι εγώ γιατί δεν βλέπω μπροστά μου...πληκτρολογώ ότι να'ναι...

Καληνύχτα μπουμπούκες μου....όνειρα γλυκά!!!

Καληνυχτα Αγελαδομπιφτεκακι μου!!!!:D:D

Βεβαια εχω ενα παραπονο μπροστα μου δενε χεις βγαλει τα μεμε σου μονο η Ελινα!!!:tongue:

Δεν πειραζει βγαζε εσυ και ας το φανε απο το μπουκαλι και λιγο να φανε καλο ειναι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καληνυχτα αγελαδιτσα μας..χαχαχαχα;)

Αθηνα...να τα προσεχεις τα μικρα ειμαι μερικα πολυ ατιμα....

Διαφημίσεις

σε καταλαβαινω και εγω το εχω περασει αυτο αλλα εμενα ο δικος μου αντιδρα απο μονος του....τι να πω???και εγω το ιδιο μην σου πω χειροτερα θα του εκανα!!!

κοριτσια σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια....

χαρηκα που τα ειπαμε αλλα μην χαθουμε παλι!!!!!

καληνυχταααααααααααααααααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καληνυχτα Αγελαδομπιφτεκακι μου!!!!:D:D

Βεβαια εχω ενα παραπονο μπροστα μου δενε χεις βγαλει τα μεμε σου μονο η Ελινα!!!:tongue:

Δεν πειραζει βγαζε εσυ και ας το φανε απο το μπουκαλι και λιγο να φανε καλο ειναι!!!!

χαχαχχα....αγελαδομπιφτεκακι.....χαχα;)

Καληνυχτα αγελαδιτσα μας..χαχαχαχα;)

Αθηνα...να τα προσεχεις τα μικρα ειμαι μερικα πολυ ατιμα....

Ειναι δυστυχως το αλλο προσπαθουσε με κλωτσιες να τον ριξει τον κακομοιρη και αυτος παλι φωναζε μηηηη μηηηηη!!!!Γμτ οι γονεις τους δεν βλεπουν τι κανουν???

Δε τον αφηνω καθολου μονο του και στην τσουληθρα μαζι ανεβαινουμε αφου περπαταει και εγω τον κραταω απο το χερι για να μη τον ριξουν!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καληνυχτα Γλυκουλα ονειρα γλυκααααα...

ποπο κ γω εχω να κατεβασω τον ραμον για τσισοκακακια....τα ιδια πανετλη μου ...

σε καταλαβαινω και εγω το εχω περασει αυτο αλλα εμενα ο δικος μου αντιδρα απο μονος του....τι να πω???και εγω το ιδιο μην σου πω χειροτερα θα του εκανα!!!

κοριτσια σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια....

χαρηκα που τα ειπαμε αλλα μην χαθουμε παλι!!!!!

καληνυχταααααααααααααααααααααααααααα

Αστα να πανε Γλυκουλα μωρε πλεον βαραει και ο δικος μου και δεν λεω τιποτα!!!!

Καληνυχτα καλη ξεκουραση

και εγω θα την κανω σε λιγο πρεπει να κανω μπανακι!!!

χαχαχχα....αγελαδομπιφτεκακι.....χαχα;)

:D:D:D:D:D καλο εεεεε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...