Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοιτα μαρη να εξηγηθεις απο τωρα του δικου σου!!! θα βγεις οταν πρεπει γκεγκε???:lol:

ο δικος μου καλη μου μαλλον θα βγει νωριτερα ετσι πιστευω!!!

αλλα εγω θα του τα πω ενα χερακι παντως!!!

Γενικα τα πρωτοτοκα μας παιδευουν λιγακι θυμαμαι και την αδερφη μου τη τραβηξε με την πρωτη της!!!

Μπηκε τριτη βραδυ μεσα τεταρτη της δωσανε φαρμακα να για ξεκινησει ο τοκετος και τελικα γεννησε πεμπτη πρωι με καισαρικη!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικος μου καλη μου μαλλον θα βγει νωριτερα ετσι πιστευω!!!

αλλα εγω θα του τα πω ενα χερακι παντως!!!

Γενικα τα πρωτοτοκα μας παιδευουν λιγακι θυμαμαι και την αδερφη μου τη τραβηξε με την πρωτη της!!!

Μπηκε τριτη βραδυ μεσα τεταρτη της δωσανε φαρμακα να για ξεκινησει ο τοκετος και τελικα γεννησε πεμπτη πρωι με καισαρικη!!!!!

α μια χαρα!!! εσυ με ενα πονο! να μην ακολουθησεις το παραδειγμα της αδερφης:-P

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

α μια χαρα!!! εσυ με ενα πονο! να μην ακολουθησεις το παραδειγμα της αδερφης:-P

μπα μην νομισεις οτι πονουσε πολυ λιγο ετσι να μας εχει σε αγωνια!!!

εγω μαλλον καισαρικη το βλεπω!!!!

ευχαριστω παντως για την ευχη!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον ναι οπως δειχνουν τα πραγματα!!!

Μονο για να παω στους γιατρους βγαινω!!!!

φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι να εισαι συνεχεια μεσα!!! χαλαλι βεβαια για το μπεμπε!!! αλλα πολυ μας ταλαιπωρεις μαστορα:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Πω πω βρε κορίτσια τον τελευταίο καιρό με έχει πιασει απιστευτη μουριέσα...βαριεμαι να κανω το παραμικρό...εχω του κόσμου το σιδερωμα, πρεπει να φτιαξω τα γλυκα μαλλον ΣΚ...πρεπει να βαλω κανα πληντυριο...και βαριεμαι..ετσι θέλω να γυρισω σπιτι και να ξεραθω στον καναπε και να μην αλλαξω ουτε πλευρο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μαλλον ναι οπως δειχνουν τα πραγματα!!!

Μονο για να παω στους γιατρους βγαινω!!!!

Αλήθεια μωρό μου δεν το ηξερα...σου εχει πει να μην βγαινεις?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πω πω βρε κορίτσια τον τελευταίο καιρό με έχει πιασει απιστευτη μουριέσα...βαριεμαι να κανω το παραμικρό...εχω του κόσμου το σιδερωμα, πρεπει να φτιαξω τα γλυκα μαλλον ΣΚ...πρεπει να βαλω κανα πληντυριο...και βαριεμαι..ετσι θέλω να γυρισω σπιτι και να ξεραθω στον καναπε και να μην αλλαξω ουτε πλευρο...

καλα εγω να δεις...σιδερωμα πλυσιμο και λοιπα τα εχω οκ αλλα γλυκα και τετοια...γιοκ φετος!! να ναι καλα η μαμα η πεθερα και τα ζαχαροπλαστεια! δε μπορω αγαπη μου....ετοιμαζομαι να γινω μανα:lol::lol: πρεπει να μαι ξεκουραστη

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Αλήθεια μωρό μου δεν το ηξερα...σου εχει πει να μην βγαινεις?

Δεν με αφηνει κοτοπουλακι μου καθολου!!!

φαντασου οτι και για πραγματακια μεσα απο το ιντερνετ τα βλεπω και παει ο αντρας μου και η αδερφη μου και βλεπουν!!

ελπιζω να με αφησει να τα δω οταν θα πανε να τα παραγγειλουν!!!

φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι να εισαι συνεχεια μεσα!!! χαλαλι βεβαια για το μπεμπε!!! αλλα πολυ μας ταλαιπωρεις μαστορα:lol::lol:

ειναι πολυ δυσκολο αλλα τι να κανω ειπαμε αυτο το μπεμπε θα με παιδεψει μεχρι να ερθει!!!!

χαλαλι του ομως!!!!:lol:

να το κανεις κοτοπουλακι μου αλλα οχι για πολυ δεν λεει!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα εγω να δεις...σιδερωμα πλυσιμο και λοιπα τα εχω οκ αλλα γλυκα και τετοια...γιοκ φετος!! να ναι καλα η μαμα η πεθερα και τα ζαχαροπλαστεια! δε μπορω αγαπη μου....ετοιμαζομαι να γινω μανα:lol::lol: πρεπει να μαι ξεκουραστη

Τυχερουλα εμενα θα τα κανει ο αντρας μου με την βοηθεια μου βεβαια!!!!

οσο για σιδερο αστα να πανε ευτυχως ερχεται η αδερφη μου και μου κανει κατα διαστηματα αλλιως θα ειχαμε πνιγει απο τα ασιδερωτα!!!

Δυστυχως η μαμα μενει εξωτερικο και η πεθερα δεν εχει ιδεα απο δουλειες!!!!

Οποτε ολα ο καλος μου και η αδερφη μου οποτε μπορει η κακομοιρα γιατι δουλευει κιολας και εχει και το δικο της σπιτι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τυχερουλα εμενα θα τα κανει ο αντρας μου με την βοηθεια μου βεβαια!!!!

οσο για σιδερο αστα να πανε ευτυχως ερχεται η αδερφη μου και μου κανει κατα διαστηματα αλλιως θα ειχαμε πνιγει απο τα ασιδερωτα!!!

Δυστυχως η μαμα μενει εξωτερικο και η πεθερα δεν εχει ιδεα απο δουλειες!!!!

Οποτε ολα ο καλος μου και η αδερφη μου οποτε μπορει η κακομοιρα γιατι δουλευει κιολας και εχει και το δικο της σπιτι!!!!

ναι δε μπορω να πω...βεβαια επειδη ειμαι ξεροκεφαλη θελω να τα κανω ολα μονη μου αλλα μετα την νιλα που επαθα και δεν εβαλα κωλο κατω,,,αφηνω και τον καλο μου να ψιλοβοηθαει κατιτις:-P

211442lg20recj1j.gif

Πλευρό σου επιτρέπω να αλλάξεις!!!:tongue::lol:

Εδώ είμαι κι εγώ....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ναι δε μπορω να πω...βεβαια επειδη ειμαι ξεροκεφαλη θελω να τα κανω ολα μονη μου αλλα μετα την νιλα που επαθα και δεν εβαλα κωλο κατω,,,αφηνω και τον καλο μου να ψιλοβοηθαει κατιτις:-P

Οχι καρπουζακι μου να τον αφηνεις να σε βοηθαει μην κανεις χαζομαρες!!!

οταν ερθει παλι με το καλο εισαι περισσοτερο προσεχτικη εγω γενικα δεν εκανα πολλα μονο το φαγητο βαρη και τετοια ολοι οι αλλοι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...