Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σκεφτηκα αφου γεννησε το μπιφτεκακι δεν μενω εγκυος για να μην ξεχνιομαστε...χαχαχαχα....
Κοίτα....κανονικά κλέβεις τη σειρά από τη Νένος, τη Μπιπίτσα, το καρπουζάκι και μερικές άλλες....Αλλά χαλάλι σου!:D:D

Θα ερθουν θα ερθουν και θα τρεχεις!!!:D:Dσε τραβαει η τομη Μπιφτεκακι μου???εγω μεσα σε 20 μερες ημουν οκ!!!!να προσπαθεις να μην καμπουριαζεις να περπατας σαν λαμπαδα βοηθαει ετσι μου ειχε πει ο γυναικολογος μου και με βοηθησε πολυ!!!!

ναι εχει το Χαπακι μας και 2 τεστακια με αχνη γραμμουλα νατε να κανει την αρχη για το 2ο να περνουμε σειρα!!!:D:D

Δεν ξέρω αν αυτό που με πονάει περισσότερο είναι η τομή ή η κοιλιά μου. Βασικά πονάω όταν σηκώνομαι απ'το κρεββάτι το πρωί γιατί όλο το βράδυ είμαι ανάσκελα. Σήμερα έβγαλα και τη γάζα και το αισθάνομαι λίγο περισσότερο. Παίρνω ντεπόν αλλά το ξεχνάω και μερικές φορές...
αχ αυτο το αρμεγμα τι μου θυμησες...

Ζόρια,ε...? Εγώ πονούσα πολύ τις μέρες που ήμουν στο Ιασώ...ένιωσα πως θα μου φύγει το στήθος!!...είχα και τα ψυχολογικά μου, γιατί προσπαθούσα κάθε τρεις ώρες κι έβγαιναν κάτι σταγονίτσες μόνο, κι έβλεπα τις άλλες κοπέλες δίπλα μου και γέμιζαν το μπουκάλι!...Αισθάνθηκα άχρηστη!...Αλλά μετά άρχισε να κατεβαίνει και το δικό μου γάλα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εσυ ξερεις καλυτερα,οποτε νοιωθεις ετοιμη

σιγα σιγαααααααααααα

Μωρα καλα θα κανεις αλλα μην αρχισει τα ιδια παλι!!!

αυτο δεν το ξερω αλλα τουλαχιστον θα ξερω οτι το προσπαθησα τουλαχιστον και οχι οτι ειχα μια ευκαιρια και την αφησα...

Ελπιζω για το καλυτερο για ολους σας!!!

ευχαριστουμε και ο θεος βοηθος!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ουπς την ξερω??:cool::rolleyes::D:tongue:

Τι κανετε Ραμονιτσα??πως εισαι???

χαχααχχαχ,..καλα ειμαι..εδω αραζω κ ξεκουραζομαι απο το τρεξιμο της ημερας....κ νευραααααααααααα...πολλα νευρααααααααα αθηνουλα....χαχαχ τζακ ποτ ειπαμε;χαχαχα

καλε σε καποια φαση εψαχνα το like να κανω στις απαντσησεις σας εδω...αιντεεεεεεεεεε το χω χασει τελειως.....

ειναι κ τοναντιμορακι εδω;;;;;;;;;;;;;;;;

χειιιιιιιιιιιι μικρη μας αγελαδιτσα; ολα καλαααααααα;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοίτα....κανονικά κλέβεις τη σειρά από τη Νένος, τη Μπιπίτσα, το καρπουζάκι και μερικές άλλες....Αλλά χαλάλι σου!:D:D

Δεν ξέρω αν αυτό που με πονάει περισσότερο είναι η τομή ή η κοιλιά μου. Βασικά πονάω όταν σηκώνομαι απ'το κρεββάτι το πρωί γιατί όλο το βράδυ είμαι ανάσκελα. Σήμερα έβγαλα και τη γάζα και το αισθάνομαι λίγο περισσότερο. Παίρνω ντεπόν αλλά το ξεχνάω και μερικές φορές...

Ζόρια,ε...? Εγώ πονούσα πολύ τις μέρες που ήμουν στο Ιασώ...ένιωσα πως θα μου φύγει το στήθος!!...είχα και τα ψυχολογικά μου, γιατί προσπαθούσα κάθε τρεις ώρες κι έβγαιναν κάτι σταγονίτσες μόνο, κι έβλεπα τις άλλες κοπέλες δίπλα μου και γέμιζαν το μπουκάλι!...Αισθάνθηκα άχρηστη!...Αλλά μετά άρχισε να κατεβαίνει και το δικό μου γάλα...

Εμενα η τομη με τραβουσε οταν εβγαλα τη γαζα ηρεμησα!!!

Βρε Μπιφτεκακι μου στην αρχη δεν βγαζουμε αμεσως εγω γεννησα τεταρτη και γεμισα μπουκαλι την κυριακη!!!!δεν εισαι αχρηστη μη το ξαναπεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλε ναντιμορ..ελεος μην τρελλλαινεσαι κ μην αγχωνεσαι γιατι κακο θακανεις....σιγα σιγα θα κετεβει πιο πολυ γαλα...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΙΛΚ!!!!!!!!!!χααχ

χαχααχχαχ,..καλα ειμαι..εδω αραζω κ ξεκουραζομαι απο το τρεξιμο της ημερας....κ νευραααααααααααα...πολλα νευρααααααααα αθηνουλα....χαχαχ τζακ ποτ ειπαμε;χαχαχα

καλε σε καποια φαση εψαχνα το like να κανω στις απαντσησεις σας εδω...αιντεεεεεεεεεε το χω χασει τελειως.....

ειναι κ τοναντιμορακι εδω;;;;;;;;;;;;;;;;

χειιιιιιιιιιιι μικρη μας αγελαδιτσα; ολα καλαααααααα;;;;;;;;;;

:D:D:D:D:D:D και εγω την αρχικη σελιδα πριν!!!!

Ετρεχες και εσυ???εμενα ειδες 11 ωρες ξυπνιος και κοιμηθηκε με κλαμα στην αρχη ελπιζω να μην ξυπνηση οοολη νυχτα!!!

οσο για τα νευρα αστα να πανε Τζακ ποτ εχουν σου λεω!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Σαν αγελαδα ενιωθα και γκρου γκρου το μηχανημα μεσα στη νυχτα!!!τα θυμαμαι τωρα και γελαω τοτε ομως τα επερνα γιατι δεν προλαβαινα να κοιμηθω!!!!!:cool:
Κι εγώ γι'αυτό τσατίζομαι...δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Τη μέρα βγάζω γάλα κάθε 3 ώρες και το βράδυ κοιμάμαι 5 ώρες σερί. Και πάλι όμως που να φτάσουν?...Καλά, όταν έρθουν και τα μικρά θα κοιμάμαι όρθια...που θα πάει?...θα μπω σε σειρά...
εγω το βραδυ τον εβαζα και θηλαζε,μια φορα επιχειρησα να βγαλω και κοιμηθηκα και μου εφυγε το μπουκαλακι
Πάλι καλά που δεν σου έπεσε το μωρό...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... απο καποια αθηνα εμεθα οτι ειστε εδω;;;;;

τ κανετε;;;;;;

καλε στο τσατ στο φεισ δεν τα λετε ποτε;

Ραμονίτσααααααα???....Τι κάνεις κοριτσάκι μου?...
Η διδυμομανουλα μας που πηγε???
Εδώ είμαι αλλά νυστάζω τόσο που αργώ να πληκτρολογήσω...:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

:D:D:D:D:D:D και εγω την αρχικη σελιδα πριν!!!!

Ετρεχες και εσυ???εμενα ειδες 11 ωρες ξυπνιος και κοιμηθηκε με κλαμα στην αρχη ελπιζω να μην ξυπνηση οοολη νυχτα!!!

οσο για τα νευρα αστα να πανε Τζακ ποτ εχουν σου λεω!!!!!

χαχαχαχαχαχα..την αρχικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;χαχαχαχ

ναι το διαβασα μεσα μου το λεγες...αχ τα διαβολακια μας...χαχα

εγω του χω παρει κατι καινουργια παιχνιδια για οτν κανουμε μπανιο..κ ξετρελλαθηκε..δεν ηθελα να βγει απο την μπανιερα, με κλαμα τον εβγαλα κ με κλαμα επεσε για υπνο ολο ντουζζζζζζζζζ ντουζζζζζζ μου ελεγε..χαχαχα τελικα μετα πο λιγο ξεραθηκε ..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...