Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σκεφτηκα αφου γεννησε το μπιφτεκακι δεν μενω εγκυος για να μην ξεχνιομαστε...χαχαχαχα....

:D:D

Ναι...κάθε τρεις ώρες...προσπαθώ σιγά σιγά να κάνω και καμιά δουλειά και περνάει η ώρα...μέχρι να τελειώσω μια δουλειά έχει έρθει η ώρα του αρμέγματος...:tongue:

:D:D:D:D οποτε εχεις κανονικη βαρδια κανεις και αποστειρωση!!!!ποσες ωρες κοιμασαι το 24ωρο τωρα χωρις μωρα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτο το αρμεγμα τι μου θυμησες...

Σαν αγελαδα ενιωθα και γκρου γκρου το μηχανημα μεσα στη νυχτα!!!τα θυμαμαι τωρα και γελαω τοτε ομως τα επερνα γιατι δεν προλαβαινα να κοιμηθω!!!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αλλαξε αυτος η μπαααααααααααααααααα??????ελπιζω να μην κανει καψονια στο παιδι!!!:mad:

κοιτα αλλαξε σε λιγα τουλαχιστον ως προς το παιδι....ο μικρος τρελλαινεται οταν ερχεται και περνανε πολυ καλα μαζι και ερχεται συχνοτερα τωρα....τα χρηματα τα δινει πιο ευκολα τωρα κανει ιδιαιτερα για να εχει λεφτα και ψαχνουμε κι αλλα αν βρουμε...εμεις ημαστε σε καλυτερο επιπεδο τουλαχιστον δεν τσακωνομαστε για ολα οχι οτι συμφωνουμε σε πολλα αλλα το προσπαθουμε για να δουμε τι θα γινει...βεβαια αυτος θελει γαμο κτλπ αλλα εγω ακομα το παιζω δυσκολη θα τον αφησω να καιει λιιιιγο ακομα και μετα θ αποφασισω τι θα κανω....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Αλλαξε αυτος η μπαααααααααααααααααα??????ελπιζω να μην κανει καψονια στο παιδι!!!:mad:

κοιτα αλλαξε σε λιγα τουλαχιστον ως προς το παιδι....ο μικρος τρελλαινεται οταν ερχεται και περνανε πολυ καλα μαζι και ερχεται συχνοτερα τωρα....τα χρηματα τα δινει πιο ευκολα τωρα κανει ιδιαιτερα για να εχει λεφτα και ψαχνουμε κι αλλα αν βρουμε...εμεις ημαστε σε καλυτερο επιπεδο τουλαχιστον δεν τσακωνομαστε για ολα οχι οτι συμφωνουμε σε πολλα αλλα το προσπαθουμε για να δουμε τι θα γινει...βεβαια αυτος θελει γαμο κτλπ αλλα εγω ακομα το παιζω δυσκολη θα τον αφησω να καιει λιιιιγο ακομα και μετα θ αποφασισω τι θα κανω....

Ευτυχως που ειναι καλυτερα τα πραγματα και δεν την πληρωνει ο μικρος!!!εσυ τον θες????θελεις να μεινεις μαζι του????εισια σιγουρη???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τρελο μωρο μην το παιδευεις αλλο το θεμα,νομιζω ηρθε η ωρα να παρεις την αποφαση

οχι τοοοοοσο ευκολα χαπακι!!!!θα τον τσουρουφλισω και θα τον περασω απο 300 τρομαρες πρωτα για να καταλαβει τι μου εχει κανει....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω το βραδυ τον εβαζα και θηλαζε,μια φορα επιχειρησα να βγαλω και κοιμηθηκα και μου εφυγε το μπουκαλακι

και εγω αυτο εκανα στις αρχες μετα ομως που οι θηλες γινανε χαλια δεν γινοτανε καθε βραδυ αλλα και την ημερα!!!!!

τρελο μωρο μην το παιδευεις αλλο το θεμα,νομιζω ηρθε η ωρα να παρεις την αποφαση

καιρος ειναι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ευτυχως που ειναι καλυτερα τα πραγματα και δεν την πληρωνει ο μικρος!!!εσυ τον θες????θελεις να μεινεις μαζι του????εισια σιγουρη???

πραγματικα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε!!!!το καλοκαιρι προσπαθησαμε λιγο να συγκατοικισουμε και στην 2η μερα μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι και εφυγα!!!!αλλα ειναι διαφορετικο να πηγαινω σπιτι του και διαφορετικο να εχουμε το σπιτι μας που ξερω που ειναι τι και θα ειμαι πιο ανετα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

οχι τοοοοοσο ευκολα χαπακι!!!!θα τον τσουρουφλισω και θα τον περασω απο 300 τρομαρες πρωτα για να καταλαβει τι μου εχει κανει....

Μωρα καλα θα κανεις αλλα μην αρχισει τα ιδια παλι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... απο καποια αθηνα εμεθα οτι ειστε εδω;;;;;

τ κανετε;;;;;;

καλε στο τσατ στο φεισ δεν τα λετε ποτε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

πραγματικα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε!!!!το καλοκαιρι προσπαθησαμε λιγο να συγκατοικισουμε και στην 2η μερα μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι και εφυγα!!!!αλλα ειναι διαφορετικο να πηγαινω σπιτι του και διαφορετικο να εχουμε το σπιτι μας που ξερω που ειναι τι και θα ειμαι πιο ανετα...

Ελπιζω για το καλυτερο για ολους σας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... απο καποια αθηνα εμεθα οτι ειστε εδω;;;;;

τ κανετε;;;;;;

καλε στο τσατ στο φεισ δεν τα λετε ποτε;

ουπς την ξερω??:cool::rolleyes::D:tongue:

Τι κανετε Ραμονιτσα??πως εισαι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...