Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω και τις 8 αυτες μερες συμπτωματα περιοδου. Και εχω παρει και παυσιπονα καποιες μερες. Αλλα δεν εχουν κατεβει. Με τον γιατρο δεν μιλησα. Λεω να περιμενω μεχρι Πεμπτη..

Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα. 

19 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν ένα μικρόβιο μπορεί να δώσει κακής ποιότητας έμβρυα, αυτό ο ανδρολόγος θα σου το απαντήσει. Σίγουρα μπορεί να δώσει προβλήματα στο σπέρμα και στον κατακερματισμό και στην κινητικότητα και στον αριθμό και στην μορφολογία. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως ο δικός μας ανδρολόγος έδωσε προληπτικά αγωγή στον σύζυγο για δύο βδομάδες πριν την ωοληψία και γονιμοποίηση. Και το έκανε σε σύμφωνη γνώμη και σε συνεργασία με τον εξωσωματιστή μας γιατί είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την αντιβίωση που ήθελε. Συγκεκριμένα ο εξωσωματιστής του είχε πει δεν θα σε βλάψει πουθενά οπότε κάντο για να είμαστε πιο σίγουροι. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες να σου πω την αλήθεια, το θεώρησα λογικό βήμα εκείνη τη στιγμή. 

Μακρύ πρωτόκολλο δεν έχεις δοκιμάσει καθόλου; 

Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να μαι και εγωωωωω...τι κανετε?????

χαπακι τι διαβαζω????θα εχουμε ευχαριστα???ερχεται το 2ο???

μπορει ναι....μπορει οχι...θα σας πω σιγουρα αυριο...λεω να κανω μια χοριακη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώωωωωωωω :D:D:D:D

Γεια χαρά νταν!!!!

Καλως τη ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Τι κανετε Μπιφτεκακι μου τα καμρια σου πως ειναι σημερα??

ειμαι στις 3 ή στις 4 μερες....21,22,23,24....το ελπιζω ...

κοιτα εγω το κοιταω καθε μερα μετα το μπανιο να μην εχει κολλησει,ο παιδιατρος δεν μας αναφερε κατι ...αλλα εχω σκοπο να αλλαξω παιδιατρο και θα δω τι θα μου πει...2/10 εχω ραντεβου

εσεις????

Εμεις το κατεβαζουμε ο αντρας μου δηλαδη εγω δεν αντεχω ο γιατρος λεει οτι το παει καλα στο πλαι θελει να ξεκολληση και ειμαστε οκ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μπορει ναι....μπορει οχι...θα σας πω σιγουρα αυριο...λεω να κανω μια χοριακη...

τι ωρα θα πας???γιατι εγω το απογευμα θα παω στο παρτυ της βαπτιστηρας μου να μη τχασω τα ευχαριστα!!!:D:D

κουρασμενη αλλα καλα...εσεις???

γιατι κουρασμενη??εεεε????επισης χρωστας εξηγησεις κοπελια!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γιατι κουρασμενη??εεεε????επισης χρωστας εξηγησεις κοπελια!!;)

κουρασμενη ειμαι γιατι κραταω ενα παιδακι τα πρωινα οποτε ειναι διπλη η φασαρια εδω.....

τι εξηγησεις χρωσταω καλε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...