Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μεγαλο ζορι και αυτο ...το ζαχαο φταιει και σου κανει νερα ο κυκλος..υπομονη κοριτσακι μου...αν ακολουθεις συγκεκριμενη διατροφη δεν μπορεις να το κρατας σταθερο?

κοιτα οταν εκανα το δευτερο τεστ ηταν ηδη στη δουλεια και του τα ειπα πολυ τσακ μπαμ...αλλα νομιζω θα συμφωνησει να κανω χοριακη

Το σακχαρο μου δεν ανεβηκε τοσο στην καμπυλη οσο η ινσουλινη που μας κανει τη ζημια για την ωρα!!του ζητησα διατροφη και μου ειπε θα στερηθεις αργοτερα δεν θελω απο τωρα να σε βαλω σε καλουπι!!!!μου ειπε να τρωω κανονικα και αμα θελω παγωτο που ξερει οτι τα λατρευω να τρωω 2 φορες την εβδομαδα!!!!οποτε στην αναμονη και αμα δεν και αυτο τον μηνα σου ειπα θα παω ετσι κι αλλιως στον γυναικολογο μου να τα πουμε!!!!

Οποτε αυριο βουρ για χοριακη??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον οταν ειχες υγρα ειχες και ωορρηξια...

ναι θα παω και ο θεος βοηθος,εχω αγχωθει ...επρεπε να ειχα κανει κατευθειαν χοριακη τι τα ηθελα και εμπλεξα παλι με τα τεστ...αλλα ξερεις τι αλλο σκεφτομαι οτι μετα τη γεννα δεν εχω ξεπερασει τις 30 ημερες κυκλου

76IGp3.png

μαλλον οταν ειχες υγρα ειχες και ωορρηξια...

ναι θα παω και ο θεος βοηθος,εχω αγχωθει ...επρεπε να ειχα κανει κατευθειαν χοριακη τι τα ηθελα και εμπλεξα παλι με τα τεστ...αλλα ξερεις τι αλλο σκεφτομαι οτι μετα τη γεννα δεν εχω ξεπερασει τις 30 ημερες κυκλου

αυτο το καταλαβα και το εκμεταλλευτηκα δεν μπορω να πω!!:rolleyes:

δεν ξερω θα δουμε!!

να σου πω καλυτερα θα ητανε!!ποσες μερες εχεις καθυστερηση????

αφου δεν τις εχεις ξεπερασει τοτε ερχεται το 2οοοοοοοοοο!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αυτο το καταλαβα και το εκμεταλλευτηκα δεν μπορω να πω!!:rolleyes:

δεν ξερω θα δουμε!!

να σου πω καλυτερα θα ητανε!!ποσες μερες εχεις καθυστερηση????

αφου δεν τις εχεις ξεπερασει τοτε ερχεται το 2οοοοοοοοοο!!!!:D:D

κανονικα περιμενα 21/9...σημερα ειναι η 30η μερα αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου,ουτε υγρα οπως αλλες φορες,ουτε πονο...

Ακομη σκονη!!το novalac 3!!εσυ???

το νουλακ του δινω αλλα μετα τους 18 θα το γυρισω σε φρεσκο

76IGp3.png

κανονικα περιμενα 21/9...σημερα ειναι η 30η μερα αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου,ουτε υγρα οπως αλλες φορες,ουτε πονο...

το νουλακ του δινω αλλα μετα τους 18 θα το γυρισω σε φρεσκο

οποτε αυριο εισαι στις 3 μερες καθυστερησης!!!Χαπακι δε νομιζω να ειναι κατι αλλο ο πελαργος σου χτυπησε την πορτα για δευτερη φοραααααααααααα!!!:D:D

Εμενα δεν με αφηνει να το αλλαξω ακομη!!3 του μηνα εχουμε εμβολιο θα δω τι θα μας πει τοτε!!!

Με το πουλακι πως τα πατε καλα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

οποτε αυριο εισαι στις 3 μερες καθυστερησης!!!Χαπακι δε νομιζω να ειναι κατι αλλο ο πελαργος σου χτυπησε την πορτα για δευτερη φοραααααααααααα!!!:D:D

Εμενα δεν με αφηνει να το αλλαξω ακομη!!3 του μηνα εχουμε εμβολιο θα δω τι θα μας πει τοτε!!!

Με το πουλακι πως τα πατε καλα???

ειμαι στις 3 ή στις 4 μερες....21,22,23,24....το ελπιζω ...

κοιτα εγω το κοιταω καθε μερα μετα το μπανιο να μην εχει κολλησει,ο παιδιατρος δεν μας αναφερε κατι ...αλλα εχω σκοπο να αλλαξω παιδιατρο και θα δω τι θα μου πει...2/10 εχω ραντεβου

εσεις????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...