Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κι εγώ θα ξαναπώ οτι αισθάνομαι λίγο περίεργα γιατί νιώθω οτι βρίσκομαι 2 χρόνια πίσω χχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πολύ χαιρομαι που προσπαθείτε βρε αγάπες μου.. εγώ ακόμα τσου! και δεν το βλέπω κιόλας ούτε καν γι αργότερα!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια δεν ξερω τι να σκεφτω μετα απο λιγο πηγα και το ξαναειδα και ειχε αχνη γραμμη...εκανα και το αλλο(ξερω μα@@κια επρεπε να περιμενω) και το αλλο εδειχνε μια πολυ μα παρα πολυ αχνη γραμμη,δεν ξερω τι να σκεφτω...πηρα τον ντοκ και ειπε να παω για χοριακη τη δευτερα,αλλα μεχρι την δευτερα ποιος αντεχει...ειναι πολυ περιεργα τα συναισθηματα μου...απο τη μια λεω ειμαι και απο την αλλη λεω μηπως εχει γινει λαθος με τα τεστ...η συχνοουρια καλα κρατει παντως...

ελπιδακι εχεις δικιο ...ειναι σαν να το ξαναζουμε απο την αρχη το σκηνικο,κι εγω ετσι νοιωθω...

76IGp3.png

κοριτσια δεν ξερω τι να σκεφτω μετα απο λιγο πηγα και το ξαναειδα και ειχε αχνη γραμμη...εκανα και το αλλο(ξερω μα@@κια επρεπε να περιμενω) και το αλλο εδειχνε μια πολυ μα παρα πολυ αχνη γραμμη,δεν ξερω τι να σκεφτω...πηρα τον ντοκ και ειπε να παω για χοριακη τη δευτερα,αλλα μεχρι την δευτερα ποιος αντεχει...ειναι πολυ περιεργα τα συναισθηματα μου...απο τη μια λεω ειμαι και απο την αλλη λεω μηπως εχει γινει λαθος με τα τεστ...η συχνοουρια καλα κρατει παντως...

ελπιδακι εχεις δικιο ...ειναι σαν να το ξαναζουμε απο την αρχη το σκηνικο,κι εγω ετσι νοιωθω...

Χαπακι μου ευχομαι να ειναι εγκυμοσυνη!!!:D:D

Και εγω το ιδιο νιωθω Χαπακι μου φτου κι απο την αρχη!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Χαπακι μου ευχομαι να ειναι εγκυμοσυνη!!!:D:D

Και εγω το ιδιο νιωθω Χαπακι μου φτου κι απο την αρχη!!!!!

και μ'αρεσει ελεγα εγω αν κανω το 1ο μετα δεν θα με νοιαζει...κι εγω το ευχομαι....λες να παω να κανω μια χοριακη αυριο να το σιγουρεψω...???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και μ'αρεσει ελεγα εγω αν κανω το 1ο μετα δεν θα με νοιαζει...κι εγω το ευχομαι....λες να παω να κανω μια χοριακη αυριο να το σιγουρεψω...???

χαχαχαχαχαχα και εγω τα ιδια ελεγα και τωρα τρωγομαι!!!γιατι δεν ηρθε ακομη??τι συμβαινει με τον κυκλο μου??αδικα παω και χτυπιεμαι στο γυμναστηριο???ασε που ξεκινησα και το χαπακι παλι γιατι η ινσουλινη μου εφτασε στα υψη!!!

Κοιτα εγω δεν θα ειχα υπομονη μεχρι τη δευτερα!!!εσυ αντεχεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εσυ εχεις και το θεμα με το ζαχαρο και σε ταλαιπωρει

ναι ρε γμτ εκανα 2ωρη καμπυλη και βγηκανε ολα στα υψη και κυριως η ινσουλινη το οτιο ητανε 29,4 και εγω στην 1η ωρα ειχα 51,8!!:rolleyes::rolleyes: ξεκινησα παλι εντατικα γυμναστηριο μαζι με το χαπι το οποιο με εχει πειραξει παλι δεν μου εδωσε διατροφη για να η στερουμε απο τωρα εχασα κι αλλο βαρος ο κυκλος μου κανει κολπα αντε να δω τι θα γινει και αυτο το μηνα!!!

εδω ειμαι χαζευα στο ειμαι μαμα...

καλησπερα κι απο εμενα....και οχι δεν αντεχω

Τι θα κανεις θα πας αυριο??ο συζυγος τι λεει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ρε γμτ εκανα 2ωρη καμπυλη και βγηκανε ολα στα υψη και κυριως η ινσουλινη το οτιο ητανε 29,4 και εγω στην 1η ωρα ειχα 51,8!!:rolleyes::rolleyes: ξεκινησα παλι εντατικα γυμναστηριο μαζι με το χαπι το οποιο με εχει πειραξει παλι δεν μου εδωσε διατροφη για να η στερουμε απο τωρα εχασα κι αλλο βαρος ο κυκλος μου κανει κολπα αντε να δω τι θα γινει και αυτο το μηνα!!!

Τι θα κανεις θα πας αυριο??ο συζυγος τι λεει??

μεγαλο ζορι και αυτο ...το ζαχαο φταιει και σου κανει νερα ο κυκλος..υπομονη κοριτσακι μου...αν ακολουθεις συγκεκριμενη διατροφη δεν μπορεις να το κρατας σταθερο?

κοιτα οταν εκανα το δευτερο τεστ ηταν ηδη στη δουλεια και του τα ειπα πολυ τσακ μπαμ...αλλα νομιζω θα συμφωνησει να κανω χοριακη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...