Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είχα κολήσει σ ένα θέμα στο parents.gr - χαμός γίνεται εκεί μέσα. ώρες να χεις μπροστά σου να διαβάζεις!!!!!

Τες πα! Τί κάνεις μικρή? τί κάνει ο μούργος? χρονια κα ζαμάνια :)

U6Vip2.png

καλά είμαι. κουρασμένη (όπως πάντα άλλωστε) αλλά είπα να πώ μια καλησπέρα. τέτοια ώρα άλλες μέρες ή κάνω δουλειές ή έχω ήδη ξαπλώσει. σήμερα είπα να πάρω ρεπό. αυτά εν ολίγοις!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εγω ειχω κολλησει στο eimaimama,ναι αληθεια sto parents εχει πολλα θεματα...αλλα που χρονος...

καλα ειμαστε....εχω πηξει μετις δουλειες του σπιτιου...εχω ξετρελλαθει με το μουργακο που κανει διαφορα....ειναι η καλυτερη ηλικια...

ο μουργακος περπαταει,τωρα ειμαστε στη φαση που κοψαμε την πιπιλα,κανει διαφορα οπως :τρωει πολλες φορες με το πιρουνακι μονος του,κανει το σταυρο του...

76IGp3.png

ειναι και νοικοκυρης ο ζουζουνος μου ξεχασα να σου πω...πιανει τα πανακια και καθαριζει το πατωμα,το τραπεζι....σκουπιζει με την ηλεκτρικη...

επισης περιμενω να δω αν θα ερθει η ακατανοματη ή τα καταφεραμε

76IGp3.png

εγω ειχω κολλησει στο eimaimama,ναι αληθεια sto parents εχει πολλα θεματα...αλλα που χρονος...

καλα ειμαστε....εχω πηξει μετις δουλειες του σπιτιου...εχω ξετρελλαθει με το μουργακο που κανει διαφορα....ειναι η καλυτερη ηλικια...

ο μουργακος περπαταει,τωρα ειμαστε στη φαση που κοψαμε την πιπιλα,κανει διαφορα οπως :τρωει πολλες φορες με το πιρουνακι μονος του,κανει το σταυρο του...

:shock::shock: κόψατε την πιπίλα???????? πώς το κατάφερες αυτό?????? εγώ γμτ δεν μπορώ να της την κόψω.. δεν την ζητά αλλά ειδικά αυτές τις μέρες που μάλλον βγάζει δόντια ειναι συνεχώς με το δάχτυλο στο στόμα.. και για να μην βάζει το δάχτυλο της βάζω πιπίλα.....

μπράβο του το παιδί.. είμαι πολύ περήφανη :D:D:D:D

εμείς είμαστε στην φάση που κάθε μερά πετάει και μια καινούργια κουβέντα.. έχω χ@στεί επάνω μου με το συμπάθιο :D φτιάξαμε και πρόταση "μαμά νινί γκάγκα" μετάφραση : μαμά θέλω το νινί που ανοιγοκλείνει το στόμα του..... έχει αρχίσει και με μιμείται! βάζει τα παπούτσια μου και μου παίρνει τα ρουχα μου! τρώει κι εκείνη μόνη της αλλά επί το πλείστον με τα χέρια :tongue: το πηρούνι την καθυστερεί βλέπεις!!!!

U6Vip2.png

ειναι και νοικοκυρης ο ζουζουνος μου ξεχασα να σου πω...πιανει τα πανακια και καθαριζει το πατωμα,το τραπεζι....σκουπιζει με την ηλεκτρικη...

επισης περιμενω να δω αν θα ερθει η ακατανοματη ή τα καταφεραμε

μπράβο το αγόρι μου... κι εμείς κάθε πρωί έχουμε φασίνα.. εμ τι νόμιζες?

άντε ρε!!!!! αλήθεια???? καθυστέρησες????? για πες!!!! θα χουμε ευχάριστα?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ενταξει κι εμενα βαζει καποιες φορες τα χερια στο στομα,αλλα ετσι κι αλλιως και πριν τα εβαζε γιατι δεν του την εδινα μεσα στη μερα...μονο στον υπνο,αλλα δεν αγχωνομαι με αυτο γιατι δεν βαζει συγκεκριμενο δαχτυλο...

ακου τι εκανα...καταρχην περιπου 3 μηνες σταματησα να του τη δινω μεσα στη μερα,μονο ελαχιστες φορες ,αφου στο τελος ξεχνουσα και να την παρω μαζι μου

πριν μερικες μερες αποφασισα να του την κοψω τελειως γιατι βλεπω απο αλλα παιδακι οτι οσο μεγαλωνουν ειναι πιο δυσκολο...

οποτε την εκοψα μπροστα με το ψαλιδι...φτανει η ωρα του υπνου ολα κανονικα ...τον βαζω στο κρεββατι του δινω την πιπιλα,κατι δεν του κολλαγε ομως,οποτε σε λιγο αρχισε να φωναζει...μαμα...μαμα...παω μεσα :τι θελεις γιατι φωναζεις?

μου δινει την πιπιλα...του λεω ι επαθε η πιπιλα κατσε να ανοιξω το φως να δω...

του λω ωχ τι εκανες την εκοψες με τα δοντακια...πω...πω...την χαλασες...τωρα κρατα αυτη δεν εχω αλλη...κοιμηθηκε χωρις την πιπιλα

την αλλη μερα την εκοψα ακομα λιγο και τοτε δεν τον βολευε καθολου ...και την τριτη μερα τον εβαλα και την πεταξε στα σκουπιδια....ξεκινησα πριν 5 μερες σημερα μονο το μεσημερι εκλαψε λιγακι...αυξησαμε ομως λιγακι τα χαδακια

76IGp3.png

μπράβο σου Χαπάκι. πολύ ωραίο κόλπο!!!!!! θα το δοκιμάσω αλλά όχι ακόμα μάλλον... το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι οτι απλά βάζει δάκτυλο στο στόμα είναι οτι το πιπιλάει :) αφού έχει κάνει κάλο καλέ στους αντίχειρες....

U6Vip2.png

κανονικα μου ερχεται στις 28 μερες...σημερα 29 αφαντη...αλλα πηγα την 16η μερα και δεν ειχε σκασει ακομα το αυγουλακι οποτε ο ντοκ ειπε να κανουμε ντοην...ντοην...

αλλα επισης ειπε οτι θα ερθει μεταξυ 21/9(28η μερα) με 24/9(31η μερα)

76IGp3.png

heloooooooooooooooo....ήρθα να πω μια καλησπέρα..τι μου κάνετε;;;

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...