Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειπα να περασω μια βολτα αλλα.....ερημια.καλα λοιπον ευχομαι να ειστε ευτυχισμενες με τον τροπο που επιλεξατε να ζησετε......................με οδηγειτε ομως στα ακρα με αυτη σας τη συμπεριφορα.παω να φαω παστιτσιο λοιπον.αντιο!!!!!!!!!!!!!:shock:

ειπα να περασω μια βολτα αλλα.....ερημια.καλα λοιπον ευχομαι να ειστε ευτυχισμενες με τον τροπο που επιλεξατε να ζησετε......................με οδηγειτε ομως στα ακρα με αυτη σας τη συμπεριφορα.παω να φαω παστιτσιο λοιπον.αντιο!!!!!!!!!!!!!:shock:

τι τα πηρες εσυ στο κρανιο,ερημια επικρατει στο καφε εδω και κατι μηνες τωρα θυμηθηκες εσυ να τα παρεις???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπώ, σας αγαπώ, σας αγαπώωωωωωω!!!!!!!

Είμαι μια τρελαμένη μανούλα!!!!!

Καλώς σας βρήκα!!!!:D:D:D:D:D

Αλήθεια??? κρίνοντας από τα υπόλοιπα... τί να σου πώ βρε κορίτσι μου... δεν φαίνεται καθόλου!!!!!!!!! :tongue::D:D:D:D

Για πες....:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου ο μικρος δεν εχει κοιμηθει ακομη τωρα ξεκιναμε την προσπαθεια ελπιζω να σας προλαβω!!!

Σημερα βρηκε γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...